Отзывы покупателей о Геймерский компьютерный стол PRO чёрный (размер L: 1412х836 мм)
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 141
Отличный стол, много рабочего места, легко собирается! Стоит устойчиво и удобно за ним сидеть. Для наглядности на столе монитор 32 дюйма
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- Не выявил
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 159
Стіл чудовий, легко збирається, інструкція зрозуміла, вот би ще відео як гарно прикріпити лед ленту, щоб лишнього не показувалось, а то прийшлось ламати голову!
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук. Відео про стрічку обов'язково запишемо, щойно впораємося з обсягами замовлень!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 159
Стол собрать сможет любой взрослый человек,собирал с помощью простой отвертки,видео инструкция без лишних слов
Кто кидает фото что треснуло чет,ненадо крутить до дури и все будет ок
Все детали были в комплекте ,даже лишние немного остались
Стол очень большой ,прям здоровенный-очень много места,по высоте такой же как у меня и был ,может чуть выше)- Достоинства:
- Легкая сборка,шестигранник -мелочь но приятно,все что надо в комплекте
- Недостатки:
- Не сделали отверстия как в видео для боковой планки-было сделано только одно, а не 2 ,фото прикрепил как должно быть ,осталось 2 шт с дерева и 4 шурупа (лишнии 2 с подставки было-возможно как запас )
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый. Ширина: 127
Стол просто супер , в сборке не было абсолютно никаких проблем так как присылают по смс детальную инструкцию по всем деталям (кроме установки rgb подсветки , но даже с ней всё оказалось супер просто) стол подойдёт под все потребности и что самое главное для заядлых геймеров это крутой выбор как минимум из-за выреза для удобной посадки, вообщем рекомендую , цена оправдывает качество.
- Достоинства:
- Доступный по цене, быстрая доставка и безопасная комплектация прибавляет вайба от использования стола
- Недостатки:
- Не выявил.
- Продавец CyberStaff
- ІнванОтзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Пишуть що стіл ХЛИПКИЙ і хитається, хоча знайомий брав дуже схожий і все норм. Вирішив ризикнути, відгуки то хороші в основному! Замовив і мені відправили в той самий день і на наступний день я його вже отримав. Зібрав хвилин за 20. Можу сказати, що стіл не хитається, звісно, він легший на відміну від тієї труни, яка у мене була, але свою функцію виконує. Брав розмір М, так що за інші не знаю.
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручність, колір
- Недостатки:
- Не входить підсвітка в комплект та підставка
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук!
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
В своїй ціновій категорії гарній варіант. Прислали відео інструкцію, зібрав за пів години з перекуром.
- Достоинства:
- Ціна, легкість сбірки
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец CyberStaff
Дякую за відгук. Дійсно з відео інструкцією набагато зрозуміліше збирання, ніж якби вона була на папері.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 141
За таку ціну чудовий стіл. Відправили швидко. Наявна інструкція, легко збирається. Має гарний вигляд. Дякую продавцю за оперативність та ввічливість
- Достоинства:
- Ціна, вигляд, легкий у збірці
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук! Раді, що стіл вам сподобався і збірка пройшла легко. Ми намагаємося відправляти замовлення в той же день до 13:00, щоб ви могли якнайшвидше облаштувати своє місце. Користуйтеся із задоволенням!
- Данило І***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 141
Стіл прийшов який замовляв, цілий, з відеоінструкцією по QR-коду на стільниці. Все необхідне для збірки є в комплекті, хіба що викрутка потрібна буде своя. Збірка достатньо проста і швидка. Покупкою задоволений.
Майте на увазі, що підстаканник та інші додаткові кріплення до столу йдуть окремо і надруковані на 3Д-принтері. На мій смак не підходять до столу, краще замовити окремо в іншому місці.- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, зручна збірка
- Недостатки:
- Якість додаткових кріплень
- Продавец CyberStaff_old3
- Богдан
Підкажіть, будь ласка, як ви закріпили кронштейн — бортики не заважають?
- Саша Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Якось в рекомендаціях показався цей стіл, та з привабливою ціною. Замовив, не пожалів, матеріал хорший і приємний. За інструкцією зібрав за 30 хв.
- Родион С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый. Ширина: 127
Дуже гарний стіл за свої кошти. Збирається інтуїтивно зрозуміло. Стрічку робив сам, але послуга така є.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый. Ширина: 159
Хороший стіл,син задоволений.
Дякуємо, за фото
- НІКІТА
Что за наушники?
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Столик супер
- Достоинства:
- Легко складаться
- Влад Я***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Прекрасна якість за свою ціну!!))
- Достоинства:
- Легкість і швидкість збірки
- Продавец CyberStaff
Дякую за відгук
Дякую вам
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 159
Стіл шикарний
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за вашу оцінку! Раді, що стіл сподобався. Ми намагаємось відправляти замовлення в той же день до 13:00, щоб ви могли якнайшвидше облаштувати своє робоче або ігрове місце.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 141
Стіл чудовий. Гарна ціна. Легко скаладається. Є багато місце для декору. Є де сховати провода. Брала з доп комплектом під переноску і для навушників.
- Достоинства:
- Гарна ціна. Все швидко скаладається. Просто бомба
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец CyberStaff
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 159
Отличный стол, пришел без сколов и царапин
- Достоинства:
- Легко собирается, удобная видео инструкция
Дякуємо за відгук!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Ціна кайф.
Все класно, якість хороша, витримує навіть мої нерви після програної гри)))- Достоинства:
- Недостатки:
- Болить рука))
- Продавец CyberStaff
- Оля М***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Син задоволений)
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук! Будемо дуже вдячні за фото)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый. Ширина: 159
Швидко зв'язалися та уточнили деталі. Білого на жаль не було готового до відправки, але швидко виготовили та відправили післяоплатою. Все доїхало чудово запаковано
- Достоинства:
- Просто та ергономічний.
- Недостатки:
- Булоб прикольно якби ніжки були хромовані.
Та ширша поличка по краю під яку підсвітка ховається щоб зверху можна було поставити монітори.
- Продавец CyberStaff
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Прийшов до Києва за 1 день. Упакований в коробці як мумія, втомився розпаковувати прийшов цілий без єдиної царапінки Зборка не складна, проте не вистачило пару саморізів, (прикрио вийшло), але в мене були кілька своїх, тому впорався))))
- Достоинства:
- Швидка доставка, зручний стол
- Недостатки:
- Не вистачило 2х саморізів
- Продавец CyberStaff
Дякуємо, що залишили відгук, якщо вам не вистачило фурнітури, напишіть нам, ми надішлемо за наш рахунок. Дякуємо за фото!
- ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 159
Файний стіл тепер буде комфортно грати танки
- Достоинства:
- Крут
- Продавец CyberStaff
Дякую за відгук, для танків саме те)
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 159
Стіл отримав в чудовому стані, знадобилось тільки протерти від пилу. До столу йшла досить зрозуміла відео-інструкція по збірці. За свою ціну товаром задоволений
- Достоинства:
- Ціна, легкість збірки, швидкість оформлення
- Продавец CyberStaff
Дякую за відгук! Так, на жаль, навіть якщо стіл витирати перед відправленням, з отворів може сипатися трохи стружки, і все одно він буде трохи брудний.
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 141
стол огонь всё помещается соберается очень легко и прочный рекомендую этого продовца
- Достоинства:
- дезайн и сборка легка
- Недостатки:
- нету
- Продавец CyberStaff
Вітаємо! Дуже приємно, що ви оцінили дизайн та міцність нашого столу. Ми стараємося робити відправки максимально швидко, щоб клієнти не чекали. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашого магазину!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 141
Гарний стіл, комплектація повна, швидке відправлення. Рекомендуємо.
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук! Раді, що стіл вам сподобався і ви оцінили швидкість нашої роботи та повну комплектацію. Нехай він добре служить і радує вас щодня!
- Алеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Класс!!!
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за таку емоційну оцінку! Раді, що ви задоволені покупкою на всі сто. Нехай стіл служить довго та приносить лише задоволення!
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 159
Все прекрасно .спасибо.
- Достоинства:
- Большой.как и хотели
- Недостатки:
- Пока нету
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук! Раді, що розмір столу виправдав ваші очікування і ви отримали саме те, що хотіли. Нехай велика стільниця дарує простір для ідей та комфортну роботу кожного дня. Користуйтеся із задоволенням!
- Матвій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Легко збирається. Підставка для блоку дуже зручна, рекомендую. Трохи хитається.
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за покупку! Класно, що збірка пройшла легко. Не хвилюйтеся через легке хитання - під вагою комп’ютера стіл стане повністю стійким. Дякуємо за довіру до нашого бренду!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый. Ширина: 159
Взял этот стол за счет габаритов, плюс цена, все оправдано Но есть одно но, которое очень сильно мешает, это то что за счет больших габаритов, он как будто жидкий. Плюс вес ПК на столе + Вес Мониторов он немного просидает вниз. То есть если зарейджит и ударить по ниму он просто сломается пополам. Но если вы адекватные челвоек без рейджквиков то стол отличный, просто подумайте дважды стоит ли вам брать слишком большой.
Комплект отличный сборка интуитивно понятна! Я промахнулся с размерами но стол действительно отличный ставлю 5.5 Потому что по своей глупости взял слишком большой.- Достоинства:
- Взял самый большой ХЛ вроде но есть одно НО он очень хлюпкий и шаткий, столещница слишком большая имейте это виду. Когда заказывайте подумайте о том нужно ли вам такой.
- Недостатки:
- Нестабильный, жесткости нет, хлюпкий.
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук. Щоб стіл був більш стійким до прогину, ви завжди можете докупити металеву ніжку і встановити її по центру з краю, тоді стіл витримуватиме великі навантаження!
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Стіл чудовий.Всі деталі добре підігнані.Підійде і для навчання і для відпочинку за монітором.
- Продавец CyberStaff
Дякуємо, нам приємно, що вам сподобався стіл!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 141
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Быстрая доставка,стол хороший,соответствует описанию.
Дякуємо за відгук
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
в цілому все добре, в користуванні майже рік, нарікань не маємо
- Достоинства:
- Красивий дизайн, зручність
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Станіслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Довго вибирав і натрапив на цей стіл, що я можу сказати… БОМБА, легко збирається, інструкції є, все зрозуміло і дууже зручно, рекомендую
- Достоинства:
- Дуже зручний стіл
- Недостатки:
- Дуже «лапається»
- Продавец CyberStaff
Дякуємо за відгук! Щоб не «залапувався» можна спробувати антистатик для меблів
- Константин Х***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 127
Отличный стол, прост в сборке, много места, отдельно докупили подсветку, смотрится красиво
- Достоинства:
- Оправдал ожидания
Дякуємо за відгук! Підсвітка ТОП
- Виталий О***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Белый. Ширина: 159
Отличный стол. Приехал быстро, собирается легко. Очень понравился.
Дякуємо за відгук!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberStaff. Цвет: Черный. Ширина: 159
Якість, гарна, ціна чудова, чесно кажучи дуже гарно виглядає стіл, у мене помістилось., на розмірXL два монітори, замовляла чорний колір.
Рекомендую продавця!- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не маєщ
- Продавец CyberStaff