Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Печь-буржуйка Metalzavod BP-60 отопительная 4 мм.

• Ірина

Якісно зроблена. Наживо виглядає навіть краще ніж на фото. Відповідає опису на сайті. Перед встановленням в будинку потрібно випалити фарбу. Для цього протоплювали буржуйку тричі, надворі!!! Ще деякий час був запах гарі від фарби, при горінні дров, але незначний. Буржуйкою задоволені. Дякую виробнику і продавцю :)

Достоинства:
    Якісна

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Тепла вашій оселі!

• Артем Б***

Компактна, невеличка буржуйка. Ідеально підійде для середньої по розміру площі. Не займає багато місця, двері буржуйки щільно закриваються.
    при встановленні дотримувався усіх рекомендацій

Дякуємо за вашу думку!

• Артем С***

Первое время сомневался брать или нет, так как ломал голову как ее установить. Но все оказалось намного проще, чем я думал.
    Отличная буржуйка. Теперь дома тепло и не нужно переживать по поводу отключений электроэнергии

Достоинства:
    цена/качество
    • Мищенко Д***

Спасибо за ваш выбор

• Микола І***

Купили буржуйку в дім, бо в одній кімнаті стоїть грубка, а інша не отаплюється. Треба було терміново щось на зиму придумати бо прийняли переселенців.
    Поставили, потестили, все гаразд, має зиму відслужити.

Дякуємо вам за ваш вибір. Прослужить не одну зиму, ми впевнені. Мирного вам неба

• Игорь К***
    Продавец: Rozetka

Купили. Пару раз уже грелись. Пока стоит на даче. Достоинства, очень крепкая.

Достоинства:
    Отличная печка
    Недостатки:

Спасибо за ваш выбор и отзыв

Скажите пожалуйста, на этой буржуйке еду готовить можно?

Эта модель не оборудована варочной поверхностью. Обратите внимание на модели из этой же группы, BP-60V или BP-100RV (номер товаров 353686332 и 350107380)

• Евгений Г***
    Продавец: Rozetka

Купив буржуйку на дачу,отримав дуже швидко,вже два рази використовував,було там тепло зо два рази вікна відкривав,побачив що росхід дров дуже невеликий.Якість фарбування приємно сподобалась.Товар якісний,рекомендую!

Достоинства:
    Гарна ціна,супер якість,швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшов

Дякуємо вам за ваш вибір та відгук. Раді що піч сподобалась. Мирного неба!

• Валерия П***

Скажіть, будь-ласка, як сильно нагрівається підлога в радіусі буржуйки та під нею? Чи можна ставити на паркет, не розсохнеться?

На паркет ставити неможна. В описі ми завжди прописуємо, що потрібен негорючий постамент не менш 100 мм. І це питання не естетики, а безпеки