- Мар'яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ловець Мрій. Емкость батареи: 10000. Цвет: Голубой
Вчора замовила на подарунок доньці. Сьогодні вже отримала ,їй дуже сподобався.Все працює.Дякую.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Ловець Мрій. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк, працює як і повинен. Приємний на дотик.
Суперське обслуговування в даного продавця, написали одразу після того як оформив замовлення на розетці. Відправили в той же день. Рекомендую цього продавця!- Достоинства:
- 10000 мАг
- Недостатки:
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ловець Мрій. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Магнітна батарея просто чудова, відмінно магнітиться до чохла, тримається міцно, заряджає теж добре. Я задоволена, як товаром, так і продавцем, який відповідав на всі питання, які цікавили при покупці товару та швидко відправив товар
- Достоинства:
- Компактний розмір, приємний на дотик корпус. Відмінна якість батареї.
- Недостатки:
- Не виявила
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ловець Мрій. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Пристрій виконує свою роботу на відмінно
- Достоинства:
- Має 10000 мАг
- Недостатки:
- Геннадій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ловець Мрій. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Все отлично
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ловець Мрій. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Одна из лучших батарей на рынке.
- Достоинства:
- Компактный при 10000 aMh. Функциональный дизайн.
- Недостатки:
- Стоимость