- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
За кілька днів користування великих недоліків не виявлено, звісно, що мінусів можна назбирати, але для його ціни то все очікувано і нема чого жалітися на тихий динамік чи поганий мікрофон. Ставлю 5 зірок - бо мене він влаштовує. Пізніше, доповню відгук, якщо буде щось важливе.
- Достоинства:
- За свою ціну - це хороший смартфон, ще й в комплекті є зарядний пристрій і захисне скло.
- Недостатки:
- Буває, що мене погано чують, і не дуже гучний динамік.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
За пів року все працює на відмінно
- Достоинства:
- За пів року все працює на відмінно
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за відгук і високу оцінку!
- Човган О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Orange. Встроенная память: 64 ГБ
Купував на подарунок.
Отримувачу сподобався.- Достоинства:
- Ціна, захист корпусу
- Недостатки:
- Невідомо
Представник брендуДобрий день, дякуємо за відгук!!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Купляв телефон майже рік назад. Було все чудово. Падіння витримував, занурення під воду теж.
Зараз проблема з екраном, при переході на іншу сторінку видно попередню, та став тусклим.
Якщо продавець читає цей відгук, поясніть як вирішити цю проблему- Достоинства:
- Захищений
- Недостатки:
- Екран
Представник брендуДобрий день! Прохання звернутись до сервісного відділу магазину для передачи пристрою на діагностику, прохання при зверненні описати дефект максимально інформативно.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Orange. Встроенная память: 64 ГБ
Он меня не выключается сутками на работе работает как телевизор. С розетки ты выключается, не перегревается, зарядку держит капец как долго.
- Достоинства:
- Пять звёзд и этим всё сказано.
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ
Купувала на подарунок, власнику дуже сподобався
- Достоинства:
- Міцний корпус, ємність акумулятора, камера нічного бачення, гучний динамік
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуДякуємо за відгук і високу оцінку!
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Cartic. Цвет: Orange. Встроенная память: 64 ГБ
Телефончик - вогонь! Дуже зручний, швидкий, безглючний
Улєфон, як виробник вже вкотре мене радує, тож рекомендую.- Достоинства:
- Захист, достойна начинка, чистий андроід, швидкодія та автономність (2 доби на одному заряді при активному використанні, тиждень - якщо ввімкнено режим економіі заряду)
- Недостатки:
- Як на мене - немає
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Orange. Встроенная память: 64 ГБ
Брала чоловіку, щоб був "невбиваємий смартфон" - треба на службі та й потім в тому ж городі згодиться. Дійсно міцний корпус, всі гнізда (слот для карток, гніздо зарядки тощо) захищені спеціальними "затичками". Батарея тримає: поки ставила всі програми та випробовувала, витратила десь до 20% заряду. Доволі шустрий (ігри не випробовували, але не для ігор бралось). Хороше радіо, можна користуватись без навушників, ловить всі наявні програми, зручне. Камера доволі хороша, хіба що немає режиму на кшталт макро, але для чоловіка то не принципово. Отже, перший тест вдалий, сподіваюсь, надалі не розчарує
- Достоинства:
- Міцний, хороша батарея, захисне скло в комплекті
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук