Все супер. Дитині сподобалось.
Дякуємо, Руслане, за ваш відгук!
Раді чути, що принтер сподобався дитині — нехай створює ще більше яскравих малюнків та цікавих роздруківок. Якщо буде потрібно більше паперу — завжди раді допомогти!
Дитина задоволена принтером. Все сподобалося. Доставили швидко.
Доброго дня!
Дуже раді чути, що дитина задоволена принтером! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нехай приносить тільки радість у користуванні!
Будемо раді бачити вас знову!
Супер принтер, ребенок в восторге)
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що принтер сподобався дитині. Нехай користування приносить тільки позитивні емоції!
Будемо раді вашим новим замовленням!
Все працює! Дитина задоволена! Проблем з підключенням не виникло))
Доброго дня!
Дякуємо за відгук! Радий чути, що все працює без проблем. Бажаємо приємного користування!
Будемо раді вашим новим замовленням!
Дуже класна річ, сподіваюсь донечка оціне
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався принтер. Сподіваємося, що ваша донечка також буде у захваті від подарунка. Завжди раді вашим замовленням!
Все працює добре! Брав дитини на подарунок, вона в захваті. Продавця рекомендую.
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що подарунок сподобався дитині, і вона залишилася задоволеною. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Звертайтеся ще, будемо раді допомогти!
Чудовий принтер! Дитина просто в захваті. І мені дуже сподобався. Недорого і дуже дітям подобається. Друзі дочки відразу собі захотіли замовити. Я ще відразу замовила додатково набір паперу. Друкую все, фото, малюнки і т.д. Суперовий принтер.
Дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що принтер став справжньою знахідкою для вас і вашої дитини. Раді, що ви змогли оцінити його можливості, і навіть друзі дочки захотіли собі такий! Якщо вам знадобиться ще щось для друку або аксесуари, звертайтеся – будемо раді допомогти. Бажаємо багато гарних моментів і яскравих знімків!
Брала дитини на подарунок. Дитини дуже сподобалося.
Брала на подарунок)
Дитина задоволена
Рекомендую . Легко підключився. Дитина задоволена. Користувалась місяць без недоліків. Сама без допомоги користується все вдасться.
Співвідношення ціна/якість оптимальне при великій комплектації. Донька задоволена.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили оптимальне співвідношення ціни та якості, а також багату комплектацію. Розуміємо, як важливо, щоб товар приносив радість, і раді, що ваша донька задоволена. Звертайтесь, якщо потрібна допомога чи є запитання!
Дитина дуже задоволена, працює без питань
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що все працює бездоганно і дитина задоволена. Нехай користується із задоволенням! Якщо виникнуть запитання, завжди готові допомогти!
Швидка доставка, якісний товар. Дитина задоволена. Дякую.
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар виправдав ваші очікування, і що дитина задоволена. Швидка доставка та якість — наш пріоритет. Звертайтесь, якщо знадобиться допомога або є запитання!
Отримали пару тижнів тому, розпакували лише сьогодні, тому може щось не так робимо. Надрукували 4 маленькі картинки. Із перервами на вибір. На 5 написав, що головка перегрілася і що треба відпочити. Відклали на кілька годин, вимкнули. Взяли знову, наступну картинку надрукував наполовину, десь 3 см, і знову написав, що перегрів. Зачекали ще півгодини десь. Та ж ситуація - половина картинки встигає надрукуватися, і перегрів.
Тож вести мову, що можна буде кілька фото роздрукувати, чи інформацію з інтернету, не можна
Друк був на простому папері, не наліпки. Режим графіки, середня концентрація друку
Будь ласка, підкажіть, що із цим можна зробити. Дякую
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та детальний опис ситуації. Шкода, що ви зіштовхнулися з труднощами при користуванні нашим товаром. Це не є типовим випадком, і ми готові допомогти вам вирішити проблему.
Щодо проблеми з перегріванням:
Перевірте налаштування друку. Спробуйте знизити щільність друку або змінити тип носія (паперу), адже для простого паперу можуть бути інші оптимальні налаштування.
Час використання. Якщо пристрій довго працює без перерви, головка може перегріватися. Спробуйте друкувати менше за раз і надавати пристрою більше часу для охолодження.
Очищення. Можливо, головка потребує очищення або технічного обслуговування, яке можна виконати за інструкцією.
Якщо ці рекомендації не допоможуть вирішити проблему, будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки. Ми можемо організувати діагностику або розглянути можливість заміни товару, якщо буде потрібно.
Ще раз дякуємо за ваше терпіння та зворотній зв'язок!
Хороший принтер. Доньці сподобався) Користується вже декілька місяців
Швидка доставка! Дитина в захваті.
Вітаємо, Маріє! Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що доставка пройшла швидко, а ваша дитина у захваті від принтера. Нам приємно знати, що наш товар приносить радість і задоволення. Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи побажання, завжди будемо раді допомогти. Бажаємо приємного користування!
Принтер супер. Дитина дуже задоволена.
Користується кожного дня
Доброго дня!
Дуже раді чути, що вашій дитині сподобався наш принтер і що він користується ним щодня! Це найкраща винагорода для нас. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потрібна буде допомога, будь ласка, звертайтеся до нас.
Дякуємо за ваш відгук і бажаємо вам і вашій дитині ще більше творчих моментів з нашим принтером!
Швидка доставка, хороший подарунок, працює добре
Шановний клієнте,
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що ви задоволені швидкою доставкою та якістю подарунка, а також тим, що він добре працює.
Ваші позитивні відгуки надихають нас на подальше вдосконалення. Дякуємо, що обрали нас!
З повагою,
Сергій
Служба підтримки клієнтів
Все супер! Дитина в захваті. Купувалось на День народження, проте подарувала раніше))
Дякую магазину! Швидка доставка і чудовий принтер.
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку)
Встановили iprint, дали всі дозволи, але пристрій не підключається. Мигає, не встановлює пару по bluetooth
Шановна Тетяна,
Дякуємо за ваш відгук. Ми розуміємо ваші турботи щодо підключення пристрою та цінуємо ваш час. Наша команда завжди старається забезпечити найкращий досвід користувача.
Щоб максимально ефективно допомогти вам, радимо спробувати програму, зазначену в інструкції, оскільки вона може оптимізувати роботу пристрою відповідно до його характеристик та вимог. Після випробування рекомендованої програми, якщо проблема все ще існує, будь ласка, не соромтеся звернутися до нашої служби підтримки для подальшої допомоги.
Ми завжди тут, щоб забезпечити вас найкращим обслуговуванням.
З повагою,
Команда підтримки клієнтів.
Брала дитині на подарунок,працює гарно,дитина задоволена.
Дякуємо за Ваш відгук)
Быстро подключили. Очень удобный. Фото классные ... дети в восторге
Ми дуже раді, що ви задоволені якістю нашої продукції та дякуємо Вам за ваш відгук.
Товар чудовий, хоч і дорожче, ніж на інших сайтах. Дитина в захваті, роздруковує все підряд. Дитина задоволена, все працює- значить товар супер!
Продавець, мене розстроїв, я помилилась з номером відділення для доставки. Написала звернення за сутки до відправки, щоб змінили номер відділення. Продавець звернень не читає. Думаю, при проблемах з товаром, буде аналогічний варіант. Зворотнього зв'язку не існує...
Доброго дня, Ірина. Ми раді, що товар вам сподобався. З приводу вашої ситуації зі зверненням, на жаль у нашій системі був збій та ми не бачили вашого повідомлення, за що дуже вибачаємось.
Брала на подарунок, дитині сподобався.)
Супер гаджет, дитина задоволена
Дякуємо вам за ваш відгук! Щастя вашої дитини - це найкращий показник того, що ми робимо все правильно. Раді, що гаджет викликав таке задоволення. Якщо у вас з'являться питання чи потреба в додатковій інформації про використання принтера, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди тут, щоб допомогти вам з радістю! З найкращими побажаннями, Apolonics!
Супер подарунок, дитина задоволена
Велике спасибі за ваш відгук! Ми раді, що подарунок сподобався вашій дитині. Наша мета - радувати наших клієнтів, і ми дуже раді, що могли вам допомогти у виборі подарунка. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або вам щось знадобиться, не соромтеся звертатися. Ми завжди готові допомогти! Дякуємо вам за вибір нашого магазину і бажаємо вам та вашій сім'ї чудових моментів разом із нашими продуктами.
Щиро вдячні продавцю!
Товар гарної якості!
Прийшов у день замовлення.
Дитина у захваті!
Дякую
Добрий день, Юлія)
Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю принтера та швидкістю доставки. Нехай він приносить багато радості та творчих моментів вашій дитині!
Щиро вдячні за довіру та гарні слова.
Будемо раді бачити вас знову!
Дуже якісний , брала на подарунок брату сподобалось )
Доброго дня, дякую за позитивний відгук, нам приємно що ви залишились задоволені - приємного користування)
Добрий день. Сьогодні отримали принтер, на картинках зображено додаток Fun print, до нього не підключається, додаток PeriPage, який продавець радить в якомусь, з коментарів теж не підключається. Той, що вказаний в інструкції підключився, але сам додаток жахливий, нічого не зрозуміло. Поки враження неоднозначні, так як повною мірою дитина насолодитися не може подарунком
Швидка доставка. Все працює, простий інтерфейс. Замовляли донці на Новий рік, вона у захваті.
Дуже чекали на міні принтер він був подарунком, але виявився бракованим, працює лише на зарядці, без зарядки починає вимикатися, коли додрукувала не прокручує на чистий лист.
Дар'я, вітаємо) Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ваш досвід із міні-принтером не виправдав очікувань.
Щодо прокручування паперу – така ситуація справді може ускладнювати користування. Спробуйте перевірити, чи правильно вставлено рулон та чи немає сторонніх предметів, що можуть блокувати механізм. Наш менеджер зв'яжеться із вами для уточнення інформації.
Штука класна, все працює відмінно, робота з додатком зрозуміла.
Добрий день. А який додаток ви використовуєте?
Принтер отличный
Лариса, добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що дитячий мініпринтер вам сподобався. Нехай він радує вас і ваших близьких чудовими моментами, збереженими на папері! Дякуємо за вибір нашого магазину)