Отзывы покупателей о Бизиборд Развивающая доска 50х60 Деревянный, унисекс для мальчика и девочки, для детей от 6 месяцев для развития

Оценка пользователей 4.9/5
  • AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  90% позитивні, 6% нейтральні, 4% негативні
    Бізіборд дуже подобається як дітям, так і дорослим, отримав багато позитивних оцінок за якість, яскравий дизайн, функціональність та універсальність для різного віку. Найбільше цінують якість матеріалів, розвиваючі можливості та надійність виробу. Невеликі зауваження стосуються кріплення деталей та різноманітності елементів, але загалом користувачі рекомендують цей продукт.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Шановні мами/тата, дяді/тьоті, хресні/хрещені і всі, хто шукає подарунок для малечі: це неймовірно класна річ! Я обшукала дуже багато сайтів, щоб знайти щось, що більше ніж 20*30 розміром, і де буде багато опцій і всяких цікавих штук! Важкий, масивний бізіборд. Всі елементи виконані дуже якісно. Розмір - якраз те що треба! Рекомендую і ще раз рекомендую!

Достоинства:
    Масивність, розміри, деталі
    Недостатки:
    В положенні стоячи (на стіні), періодично можуть випадати 4 детальки, геометричні фігури. І то не завжди. Критичності це не додає. Дитина самостійно може їх підняти з підлоги і вставити на місце.
    • Продавец  БізіСвіт

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий теплий і детальний відгук
      Нам дуже приємно, що бізіборд вам сподобався, а дитині цікаво з ним гратися.
      Щодо елементів-сортерів — дякуємо, що звернули увагу на цей момент. Іграшка спочатку задумувалась для гри на підлозі, на столі або в похилому положенні, а не під кутом 90° на стіні. Згодом клієнти часто просили додати можливість фіксації на стіну, тому ми додали кріплення в комплект.
      Дійсно, при вертикальному розміщенні деякі знімні елементи можуть періодично випадати, хоча це відбувається не завжди. Ми вже працюємо над тим, щоб удосконалити цей момент і при цьому зберегти якість, доступну ціну та великий функціонал іграшки.
      Дякуємо вам за рекомендацію та корисне зауваження — саме такі відгуки допомагають нам ставати кращими

• Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже гарний та якісний бізіборд . Швидка відправка та гарне обслуговування)

Доброго дня! Цінуємо вашу довіру. Хай кожна покупка дарує радість

• Юлія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже швидко відреагували на запит. Все гарно та якісно упаковано і чудовий товар

• Продавец  БізіСвіт

Вітаю. Дякуємо від душі за 5 зірок! З вами — хоч на край світу!. При наступній покупці, надамо невеликий бонус — як знак вдячності.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Забрали наш бізіборд, якісь на вищому рівні, дякуємо.

• Продавец  БізіСвіт

Доброго дня! Дякуємо за оцінку. Нехай щастить у всьому. При наступній покупці, із задоволенням запропонуємо знижку.

• Загурська Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Взяла на подарунок похреснику. Сподіваюсь в нього буде такий де захват, як і в мене. Швидко доставити, весь час супроводжуючи замовлення.

Достоинства:
    Достатньо яскраві елементи, які в той же час не напружують
    Недостатки:
    Поки не аиявила
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Загалом бізіборд цікавий і гарний, дитина зацікавлена. Не сподобалось, що погано тримаються елементи - геометричні фігури (світлофор та горизонтальна панель біля бджілки). Ми встановлювали його вертикально, тобто, прибили до стіни. Якщо гратися на столі, наприклад, чи на підлозі, цей недолік не важливий.

Достоинства:
    Яскравий, цікавий
    Недостатки:
    Випадають деталі
    • Продавец  БізіСвіт

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук та що поділилися своїм досвідом

Ми раді, що бізіборд зацікавив дитину та приносить користь у грі. Щодо вашого зауваження — дійсно, при розробці борду ми орієнтувались на використання в горизонтальному положенні (на підлозі, столі або ліжку), тому елементи розраховані саме під такий формат гри.

Дякуємо, що звернули на це увагу — ваш відгук дуже цінний для нас і допомагає вдосконалювати наші вироби

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Бізіборд дуже цікавий та яскравий, з якісного матеріалу. Він дуже сподобався дітям як меншому 1рік так і старшим 6 років. Дякую

• Продавец  БізіСвіт

Доброго дня. Велике спасибі за 5 зірок! Ваш вибір — наша відповідальність. Якщо щось ще знадобиться, зробимо символічну подяку.

• Віктор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дякую за бізіборд. Дитині, 10 місяців, дуже подобається.

Достоинства:
    Багато різних тулів. Є крутилки, є працюючий фонарик, цікавий й продуманий борд
    Недостатки:
    Хотілося б по штекеру щоб щось включалося, але це ок, вже сам дороблю
  • Ольга Є***

Очень хорошая развивашка
    Малыш с удовольствием играет

• Продавец  БізіСвіт

Доброго дня. Нам приємно, що ви залишились задоволені. Нехай усе у вас буде на 5 зірок!

• Володимир Х***

Дякую!

Достоинства:
    Дитина щаслива :)
    Недостатки:
    Не виявлено :)
    • Продавец  БізіСвіт

Велике спасибі за позитив. Нехай усе служить вам довго і надійно. Під час повторного замовлення, зробимо символічну подяку.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Бізіборд отримали, чудова доска ! Якість гарна, все якісне, оекомендую !

• Продавец  БізіСвіт

Вітаю. Ваша оцінка — найвища нагорода для нас! Такі клієнти, як ви — наша гордість! Хай вам щастить у всьому

• Ірина Ч***

Все сподобалось, чудово

• Продавец  БізіСвіт

Дякуємо за чудовий відгук! Це надихає нас працювати ще краще

• Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Бізіборд сподобався дитині , з якісних матеріалів все гарно тримається

Вітаю. Велике спасибі за 5 зірок! Ваш вибір — наша відповідальність

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже красива та якісна іграшка, в живу ще краща аніж на фото, малюк в захваті, рекомендую

Вітаємо, і дякуємо за 5 зірок! Будемо раді бачити вас знову

• Василь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже гарна та якісна річ)
    продавець вчасно відправив, товар приїхав як на фото!

• Продавец  БізіСвіт

Вітаю. Ваш відгук — як подарунок. Дякуємо від імені всієї команди. Якщо будете замовляти ще, зробимо символічну подяку.

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Купувала на подарунок, дитина задоволена

• Продавец  БізіСвіт

Класно, що залишились задоволені. Ми щасливі працювати для вас. Якщо будете замовляти ще, врахуємо це при оформленні.

• Юлия К***

Чудова іграшка, дуже зодоволена

• Продавец  БізіСвіт

Доброго дня. Ваша оцінка — найкраща подяка для нас Нехай усе у вас буде на 5 зірок!. Наступного разу, зробимо трохи приємніше для вас.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Гарний і якісний товар. Рекомендую ....

• Продавец  БізіСвіт

Щиро дякуємо за відгук!. Бажаємо приємного користування

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Супер для дітей різного віку! Дитина зацікавлено грається.

Вітаю. Такі відгуки окриляють! Хай покупка приносить лише задоволення

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Подарувала в дитячий масажний кабінет для розвитку. Дуже сподобалось як дорослим так і діткам.

Достоинства:
    Цікавить діток, включаються моторні навички
    • Продавец  БізіСвіт

Доброго дня. Щасливі працювати для вас. Миру у ваш дім. При наступній покупці, постараємось зробити трохи вигідніше.

• Діана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дітям сподобалось як меншому 1р3м так і старшому 8р..граються разом)

Недостатки:
    Була пошкоджена розетка під час доставки, але питання вирішили з магазином)
  • Наталия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Супер! Ребенок очень понравилось!))

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  БізіСвіт

Вау, яка оцінка!. Вдалих днів і гарного настрою!. Якщо звернетесь знову, порадуємо приємним бонусом.

• Микита А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Шикарна іграшка. Дитину не відірвати!
    Відправили раніше ніж вчасно! Дякую!

Достоинства:
    Розвиває. Якість на висоті
    • Продавец  БізіСвіт

Вітаю. Ваша оцінка — наша гордість!. Хай буде більше радості у вашому житті

• Екатерина Д***

Дуже класна дошка.

• Продавец  БізіСвіт

Нам дуже приємно отримувати такі оцінки. Дякуємо, що обрали нас

• Вікторія Р***

Все супер,дякую.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Немає кріплення
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Крутий бізіборд. Дитина грає з величезним задоволенням, по декілька разів на день підходить. Супер
    !

Достоинства:
    Ціна, якість, цікавий, багато елементів.
    • Продавец  БізіСвіт

Доброго дня. Щасливі працювати для вас. Хай товар вас тішить щодня. Наступного разу, зробимо невеличку знижку.

• Вячеслав Л***

Дитина в захваті

• Продавец  БізіСвіт

Доброго дня. Ми щасливі бачити такий фідбек. Нехай щастить завжди. Якщо щось ще знадобиться, зробимо трохи приємніше для вас.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже якісна та цікава іграшка

• Продавец  БізіСвіт

Вітаю. Дякуємо, що цінуєте нашу роботу. До нових покупок!

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Якісна, гарна, функціональна бізідошка. І малюку і дорослим подобається з нею гратися, якісно розроблений кожен елемент, немає гострих кутів

Достоинства:
    Яскрава, багато елементів, якісна, підходить як для дівчинки, так і для хлопчика, гарна ціна, швидка доставка
    • Продавец  БізіСвіт

Вітаю! Дуже вдячні за таку оцінку. Хай кожна покупка дарує радість. Якщо будете замовляти ще, додамо приємний сюрприз.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже якісний та цікавий бізіборд. Діти у захваті. Нічого зайвого, все саме необхідне. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Якість іграшки та швидкість доставки
    • Продавец  БізіСвіт

Так приємно отримати найвищу оцінку. Приємного користування. Наступного разу, завжди знайдеться щось приємне.

• Екатерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже задоволення, швидка доставка, якість на висоті, різноманітно все на різний вік

Достоинства:
    Максимально різноманітно
    • Продавец  БізіСвіт

Доброго дня. Ваша оцінка — найвища нагорода для нас! Такі клієнти, як ви — наша гордість! Хай вам щастить у всьому

• Яна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже гарний та цікавий бізіборд. Дитина в захваті. Багато їх передивилася, цей сподобався найбільше. Нічого зайвого, все саме необхідне для розвитку дрібної моторики та зосередженості. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Гарна іграшка, приємне обслуговування, швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  БізіСвіт

Вітаю. Раді, що ви залишилися задоволені. Щастя вам і комфорту у всьому. Наступного разу, постараємось зробити трохи вигідніше.

• Наталія Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже гарний і яскравий бізіборд, дитині сподобався. Відповідний продавець.

Достоинства:
    Приємні кольори, гарне обслуговування
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  БізіСвіт

Дякуємо за чудовий відгук! Це надихає нас працювати ще краще. Якщо будете замовляти ще, із задоволенням запропонуємо знижку.

• Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дякую, ціна супер!!! Виконали замовлення дуже швидко

• Продавец  БізіСвіт

Вітаю. Ми дуже раді вашій оцінці. Хай товар дарує комфорт щодня

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже сподобався магазин,рекомендую всім!
    Чудовий бизиборд, дитина зайнята, батьки спокійні, супер ідея

• Продавец  БізіСвіт

Велике спасибі за позитив. Бажаємо приємного користування. Наступного разу, постараємось зробити трохи вигідніше.

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БізіСвіт

Дуже добрий бізіборд донці сподобався пройшло 3 місяці відірвалася тільки вилкадо розетки але ми дуже хотіли її відірвати

Достоинства:
    Є рухомі частини які зацікавлюють дітей
    Недостатки:
    Частини які відєднуються не втримуються на місцях це стосується геометричних фігур і світлофора
    • Продавец  БізіСвіт

Добрий день, ми думали над тим щоб привязувати маленькі деталі але поспілкувавшись з багатьма нашими клієнтами взнали що більшість пока дитинка маленка забирають маленькі деталі, а потом коли дитина стає чуть старше вчіпляють їх назат

• Продавец  БізіСвіт

Дякуєм за позитивну оцінку))))