Отзывы покупателей о Миска для медленного кормления для собак EcoToys пластиковая малиновая Ø 20х4.5 см 6873

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Голубой

Два дні годую з цієї миски. Пробував сухий і вологий корм, дуже добре. Їсть повільніше набагато.

• Продавец  Вусик

Олександр, щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно знати, що покупка залишила у Вас позитивні враження. Завжди стараємося працювати так, щоб клієнти залишалися задоволені і поверталися до нас знову.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Голубой

Супер! Дуже хороша миска. Моя собака їла дуже швидко, все ковтала за секунди. Зараз їсть в 4-5 рази довше. Перестала ікати бо повільніше їсть, це ще додаткова перевага.

• Продавец  Вусик

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що миска допомогла вашій собаці їсти повільніше. Раді, що ваш улюбленець почувається краще і тепер насолоджується їжею довше. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Черный

Гарна миска, виконує свою задачу, пес харчується повільніше, доволі міцний пластик.

Достоинства:
    Міцна, функціональна для корму і натуралки, достатня для середнього розміру собаки
    • Продавец  Вусик

Щиро вдячні за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені товаром. Працюємо, щоб кожна ваша наступна покупка була такою ж вдалою!

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Голубой

Дякую за швидку відправку і обслуговування! Мисочку рекомендую всім, в кого хвостики швидко їдять, не пережовуючи, а потім проблеми.Хороша мисочка!

Достоинства:
    Мисочка працює.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Малиновый

Хорошая миска, отличное качество, размер даже больше чем я думала, нареканий вообще нет.

Достоинства:
    Миска отличная, хорошего качества
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Вусик

Дякуємо за відгук та високу оцінку!

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Черный

Гарна миска, гарної якості.

• Продавец  Вусик

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам подобається наш продукт.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Черный

Дуже класна миска, не очікувала що така велика буде. Наш кокер зазвичай зʼїдає все за 5 секунд, а тут дуже треба було попрацювати щоб зʼїсти порцію вже за хвилин 15. Рекомендую для тих, хто як і у нас їсть як ракета

Достоинства:
    Класний дизайн, не ковзає
    Недостатки:
    Досить велика, для цуценята краще брати меншу
    • Продавец  Вусик

Добрий день! Дякуємо Вам за теплий та позитивний відгук! Ваші відгуки важливі для нашої команди, і нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим продуктом. Ми завжди тут для Вас, і будемо раді допомагати Вам знову!

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Черный

Собачке моей мисочка понравилась, ей было интересно с неё кушать, хотя по началу думала что не подойдёт даже ) Ещё отлично подошло к коврику)

Достоинства:
    Интерес есть у животного.
    • Продавец  Вусик

Добрий день, Анно! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам подобається наш продукт.