Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Умная Музыкальная LED гирлянда для танцев Meiq-it Led RGB 10м на 100 ламп от usb павербанк управления через телефон, пульт с синхронизацией музыки по Bluetooth (Разноцветная)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Жанна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Лампочки змінюють колір і блимають у такт, створюючи ефект діскотеки. Дуже подобається, що можна керувати з телефона і не залежати від розетки.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Жанна! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Гарна гірлянда за свої кошти, є пульт для керування, та додаток "LED DMX" (за цим додатком підключився до гірлянди), тому що інструкції до гірлянди нема. Є пара режимів прям від яких кайфую, деякі - аж очі вилазять. Загалом задоволений.

Достоинства:
    Добре налаштовується як через пульт так і додаток
    Недостатки:
    Не синхронізується з музикою
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Ангелина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Гірлянди дуже гарно світить і класно виглядає

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ангеліна! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Чудова стрічка, керується з телефону та яскраво світить

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Влад С***

Чудова яскрава гірлянда.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Владислав! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Михаил Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Классная гирлянда, яркая и куча режимов

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Михайло! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

У комплекті, згідно опису на сайті - пульт відсутній. По блютус до телефону через фірмовий додаток не конектиться. Тому оцінка нуль.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Андрій! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук допомагає нам стати кращими. Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення питання.

• Іванка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Дуже крута стрічка, зручне управління з телефону. Дуже яскраво і насичено світить, кольори кльово передає. Задоволені покупкою!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Іванна! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені придбанням. Також можете подивитися інші наші товари. Чекаємо Вас знову!

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Крута гірлянда, режимів дуже багато, можна навіть свою створювати! у додатку багато режимів, налаштувати під себе легко. можна намотувати і вертикально, і горизонтально!

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen

Красота. Дети в полном восторге. От приложения работает отлично и на андроид и на айфон. Рекомендую в каждый дом такую гирлянду! Огонь

Достоинства:
    максимально атмосферная и красивая гирлянда
    • Продавец  KayDzen

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.