Отзывы покупателей о Химическая грелка для рук на 12 часов, термогрелка, Komfort Kvartal х200 пар (ящик). Размер 95х55 мм.

Оценка пользователей 2.67/5
  • Олена Н***

Це ОБМАН та РОЗВОДІЛОВО!
    Упаковка 10 шт написано в описі товару. Вартість упаковки 190 грн. Це явно ціна за 10 шт, тому що одна коштує близько 20 грн. Замовила дві упаковки. Сплатили 380 грн. Отримала 2 штуки, а не 2 упаковки.
    НЕ РАДЖУ ЦЬОГО ПРОДАВЦЯ !!!!

Достоинства:
    До якості товару дорікають нема
    Недостатки:
    Не чесний продавець
  • АНДРІЙ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10

Це шахрайська схема. Невідповідність кількості товару в описі та кількості товару який надсилають покупцю.

КАТЕГОРИЧНО НЕ КУПУЙТЕ ТОВАР В ЦІЙ КОМАНІЇ.

Дивно чому адміністрація Розетки закриває на це очі. Негативні відгуки вже давно оприлюднюються.

Достоинства:
    Не має.
    Недостатки:
    Неправдива інформація про товар.
    • Продавец  Комфорт Квартал

Доброго дня! Ви абсолютно праві, це вже другий тиждень так працює розетка. На жаль, за два тижні вони так і не вирішили питання. Ми постачальник працює через розетку. Ми вибачаємося, повертайте товар вам повернуть гроші.

• АНДРІЙ Ц***

Продавець оперативно вирішив питання.
      Кошти мені повернули.

Виникла проблема у продавця у співпраці із Розеткою. Тому виникли проблемі у отриманні потрібної кількості товару.

Найближчим часом це питання має вирішитися.

• Арнольд С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10

В описі написано "в упаковці 10 шт", а в дійсності 2 шт. Не купуйте, продавець обманює...

Достоинства:
    Недостатки:
    обман
  • Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10

Продавець обманює на кількості товару. В упаковці лише одна пара, ніяких 10 шт як заявлено в описі. Пару за 220 грн я б точно не купляла

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10

В описі зазначено "упаковка 10 шт.", насправді їх одна пара. Знав би - не купляв.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10

Класні грілки, купуємо не перший раз. Рекомендую!

• Моше Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10

греет весьма хорошо. отнюдь не 8 часов, как задекларировано. Реально греет около 5 часов. Спасает от замерзания пальцев на улице.

Достоинства:
    греет весьма хорошо.
    Недостатки:
    отнюдь не 8 часов, как задекларировано. Реально греет около 5 часов
    • Продавец  Комфорт Квартал

Доброго вечора! Принцип роботи устілок - це виділення тепла під час окислення (реакція з повітрям). Якщо взуття дуже щільне або сильно зашнуроване, то повітря не надходить і реакція припиняється. Потрібно дати доступ повітря. Розшнурувати і бажано струсити устілку. 8- годин реально гріє, потім температура падає.

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10
    Достоинства:
    Все работает. Греет отлично
  • Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10

Все чудово. Функцію виконало.

Достоинства:
    Компактні
    Недостатки:
    Ні
  • Юрий С***
    Продавец: Комфорт Квартал. Количество в упаковке: 10

Перевіряйте кількість бо вони дурять на кількості дуже сильно мене сьогодні надурили на дев'ять пар, звісно я замовлення не забрав бо замовляв 20 штук а отримав 11 точніше хотіли щоб я отримав але я звісно відмовився тому не раджу з ними зв'язуватись!

Достоинства:
    Самі грілки непогані але продавець дурить на кількості
    Недостатки:
    Поганий продавець, нечесний!
    • Продавец  Комфорт Квартал