Отзывы покупателей о Корм happyOne Mediterraneum Small Breeds Fresh Meat сухой со свежим мясом для взрослых собак малых пород 3 кг

• Отзывы про товар продавца ZooWorld
  • Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWorld. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Це корм, який підходить моєму песику

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Food for Pets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

У нас в місті я не знайшла, тому довелося замовляти. Собака вживає вже місяць , недоліків не бачу.

Достоинства:
    Гарний корм
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  Food for Pets

Вітаємо! Дуже радіємо, що Вашому хвостику смакує happyOne і він почувається чудово — це для нас найвища оцінка! Ми постійно працюємо над розширенням мережі продажів, щоб корм ставав доступнішим у кожному куточку країни. Наразі онлайн-замовлення — це чудовий спосіб гарантовано й вчасно отримувати свіжий раціон для Вашого улюбленця.

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Улюблений корм моєї собачки. Поки на ньому, ніколи не було скарг зі сторони ШКТ, стану шкіри і шерсті. Чекапи у ветеринарці також це підтверджують.
    Окрема вдячність продавцю за швидке відправлення і за смаколики!
    Суші для собак пробували вчора вперше - собачка задоволена, а це головне)

• Продавец  MAO & K

Дякуємо за ваш відгук та довіру до MAO & K!
      Завжди раді вашим замовленням

• Лариса П***

Чудовий корм,собаки їдять з задоволенням.

• Продавец  Food for Pets

Дякуємо, що обрали харчування happyOne для своїх улюбленців!

• Алла Т***

Відмінна якість
    Їмо вже давно,як м'ясний так і з сардиною
    Чередую кожні два три місяці
    Моєму чішке подобається
    Доставка вчасна

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Хотілося б щоб був дешевше
    • Продавец  Food for Pets

Дякуємо за вибір happyOne! Раді старатися для здоров’я та активності Вашого улюбленця!

• Лариса П***

Корм супер!Очень довольны!

Достоинства:
    Качество корма на высоте
    • Продавец  MAO & K

Дякуємо за відгук! Раді, що якість товарів сподобалась і вам, і вашому улюбленцю

• Надежда Б***

У нас переходный перид с одного корма на happy One ,но уже видно что корм подошел,съедается быстро,стул нормальный .Спасибо магазину и продовцу за отличный товар.будем покупать еще.

Достоинства:
    Хороший корм
    • Продавец  Food for Pets

Дякуємо за те що обрали харчування happyOne для свого улюбленця!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Моя собака їсть з задоволенням. Дуже рада, що перейшли, дорогувато, але корм того вартий. Шерстка гладесенька, блищить, очки не сльозяться, не чешеться.
    На замітку: корм на розсип з великих мішків чомусь став відрізнятись (гранули крупніші і іншого кольору, собака не їсть). В цих мішках корм такий як треба

• Ірина Г***

Замовляла тут вперше. Швидка доставка, корм надійно запакований у фірмову брендову коробку. Дуже задоволена. Рекомендую тут замовляти.

• Продавец  Food for Pets

Дякуємо за те що обрали happyOne для свого улюбленця!

• Слесаренко А***

Чудовий корм. Нашому французику підійшов. Їсть з великим задоволенням.

• Продавец  Food for Pets

Дякуємо за те що обрали happyOne для свого улюбленця!

• Леся

Чудовий корм... хороший склад!! Ми їмо з задоволенням) дякую!

Дякуємо за відгук!

• мухин я***

Прекрасно сбалансированный корм, бесзерновой , в отличии от роял канин.

Достоинства:
    Прекрасно сбалансированный корм, бесзерновой , в отличии от роял канин.
    • Продавец  Food for Pets

Дякуємо за відгук! Задоволені що Вашому улюбленцю сподобався наш корм.

• мухин я***

отличный корм.