- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Телевізор працює вже 4 місяці, нарікань нема
- Недостатки:
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Неповноцінний андроід. В магазині індокитайські додатки і російські. В кого ще такий? Підкажіть як встановити vodafon tv?
- Достоинства:
- Стабільно працює тільки YouTube
- Недостатки:
- Надмало працюючих додатків в Україні.
- АНДРІЙ С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Моя рекомендація, не купуйте це. Не робіть моєї помилки. Якби детально перевірив, до того як малий здер плівку, то повернув би назад))). Але таке, не велика втпата.
Купував щоб щось грало на кухні.
1. Половина кнопок бо тих функцій реально немає.
2. Забудьте про те що можете налаштувати хоч щось, ні яскравість, ні звук, ніщо інше. То тупо пристрій який для вас в Китаї налаштували.
3. Думав хоч колонки підключу))). Але ні. Не робіть моєї помилки, читаєте характеристики)))
Як варіант, доставити приставку з виходом на аудіо, тоді звук буде краще. А поки, це пілікалка на кухні, де крім "черепаха-аха-аха" щось дивитися нереально)))- Достоинства:
- працює.
- Недостатки:
- Один тотальний недолік))) вірніше непорозуміння)))
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Все чудово працює тільки звук тихенький
- Недостатки:
- Звук
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Технікоса. Диагональ экрана: 24"
За цю ціну все добре. Купив щоб малий грав на приставці.
- Костянтин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Полет нормальный
- Достоинства:
- Изучаю
- Недостатки:
- Пока не знаю
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
всё просто супер
- Достоинства:
- удобно
- Недостатки:
- нету
супер
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- супер
- Черниш І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Телевізор непоганий, звук на 4 з 5 балів, зображення 5 з ти балів, варіанти підключень на 5 з 5ти.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
купували для кухні, вже рік працює, все добре
- Достоинства:
- недорогий
- Недостатки:
В общем норм, звук плохой
- Достоинства:
- Норм
- Недостатки:
- Плохой звук, настроек нет
- Ульянова т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Працюе якість не погана хоча я не спеціаліст мене влаштовує сам телевізор настройки зрозумілі
- Достоинства:
- Ціна швидкість та якість доставки
- Недостатки:
- Немае
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Ціна і якість відповідні
Все влаштовує- Недостатки:
- Хотілося щоб гучність звуку була більшою
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Навіщо ви таке робите? Перед замовленням вказуєте одну дату готовності, в мойому випадку 16.05. Согодні (16.05) вже дата готовності 20.05 . Це дуже бісить. Я вибрав Розетку серед інших, тому що ви мали доставити раніше інших магазинів. Це обман, дуже не чесно. І це вже не перший раз таке. Останній раз користуюсь вашими послугами. Є багато альтернатив, де хоча б не дурять.
- Достоинства:
- Ще не знаю. Доставляють
- Недостатки:
- Ще не знаю. Доставляють
- Олеся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hide. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
купили 1 августа 24, сегодня 25 апреля 25, полет нормальный. Не знаю как до молодежи, не смотрю его совсем, но для ста
решено поколения зашёл отлично. Подключение на прямую через инет кабель, картинка нормальная , поиск и все доступные для этой модели плюшки работают. За не большие деньги , хороший телевизор- Достоинства:
- все устраивает за эту цену
- Недостатки:
- не обнаружено
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Покупал для мамы. Первые дни у мамы был легкий шок. Так как она никогда не пользовалась подобными телеками, а только ЭЛТ телевизорами, хоть и последних модификаций. После недели пользования и некоторый настроек под мамино восприятии телевизор ей понравился и теперь хвалит его. Самое сложное это звук... он отвратительный, динамики где то в глубине нижней панели издают неприятный скрипуче-дребезжащий звук который не улучшается даже от предустановленных настроек эквалайзера в меню телека и даже подстройка по частотам результат приносит мизерный практически равный 0 !!!. Но все решилось и изменилось благодаря установке маленьких комповых колоночек. Но их еще нужно было установить и куда-то ??? подключить! Тот еще квест - найди ту дырочку куда вставить свой штекер от колонок, он же и штекер для наушников - разъём "мини Джек" , но благо он есть! В общем подключили колонки и о чудо! звук стал меняться а если настроить в меню " пользовательский" звучание под себя по уровню высоких и низких частот то даже моя мамуля стала хвалить то как зазвучал телевизор. Даже появилась какая то глубина звука и эффекты теперь воспринимаются более объемно и четко! Присутствие на борту телека смарт ТВ и неплохая скорость отклика в пользовании его делают этот бюджетник вполне приличным устройством для современного восприятия информации, а если учесть его цену то для пенсионеров это просто удачный выбор! Все что есть в меню телека работает или хорошо, или удовлетворительно. В общем советую как для маленьких комнат типа спальня так и для маленьких людей типа дети )). На кухню или в ванную комнату можно установить, что бы не уронить в воду свой любимый смартфон))
Покупайте! не пожалеете, только минимально доукомплектуйте недорогими акустическими системами для хорошо звука !
Всем добра !- Достоинства:
- Цена-качество, матрица очень неплоха как для такого бюджетника! Легусенький просто перышко!
- Недостатки:
- Звук просто поганючий !
- Юлія П***
Полистайте вниз коменти, там десь описують як зайти в інженерне меню і налаштувати звук... Купували телевізор 2020 році то тоді і налаштовували теж звук.
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Дякую вам
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
В целом нормально. Но не думал, что так можно на акустике сэкономить, качество звука отвратительное. Меню пользователя запутанно, перевод инструкции для чайников.....
- Достоинства:
- Смарт
- Недостатки:
- звук хуже, чем в смартфоне
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Хороший вид, встроенный тюнер.
- Достоинства:
- Пока все нравится.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Отличный телевизор за свои деньги. Хотелось бы, чтобы звук был басовитее, и смарт откликался на нажатие кнопок чуть быстрее. Но в целом, неплохо.
- Достоинства:
- Стоимость. Наличие СмартТВ.
- Недостатки:
- Звук высоковат (как по радио). Медленный отклик в смарте.
- Свєта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Все супер рекомендую
- Достоинства:
- За свої кошти просто клас
- Недостатки:
- Жодних недоліків не виявлено
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Соотношение цены и качества
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Телевізор сподобався.
- Достоинства:
- Легкий в настрювані
- Недостатки:
- Відсутній Т2.
- Жолт Б***
В характеристиках пишет что Т2 есть.
Получается опечатка или Вы не разобрались и написали?
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Працює вже півроку добре. Київстар ТВ встановлюється та працює, але промокод з коробки не підійшов.
Якість звуку залежить від програми. Найгучніший звук в Київстар ТВ і Нетфлікс, а от Ютуб працює досить тихо.
Подобається те, що телевізор не вмикається сам після відключення електроенергії.- Достоинства:
- Недостатки:
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Купував тільки заради київстар тв, а його тут немає. Як повернути?
- Марко
- Евгений Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
В принципі все гуд, але немає блютуз та мініджека 3,5мм. Виникли труднощі з підключенням аудіо системи для покращення звуку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Труднощі з підключенням
Все супер! працює краще ніж більші формати інших брендів(застосунки, браузер...) задоволений і здивований!
- Достоинства:
- Встановлені додатки працюють на 5, якість зображення на 5.
- Недостатки:
- Погода самостійно не оновлюються, пропонує багато застосунків з фільмами не українською.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: thm. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Замовили телевізор, продавець швидко звʼязався та відправив. Перевірили товар на пошті, все було добре. Принесли додому, ввімкнули і десь через пів години на екрані зʼявилася чорна полоса. Почали телефонувати до продавця, спочатку ніхто не відповідав, усі номери були поза зоною. Вирішила почекати до понеділка (товар отримали у суботу) і написала продавцю у вайбері, проте мене проігнорували, варіантів вирішення проблеми не запропонували. В результаті втрачені кошти і розчарування…
- Достоинства:
- Хороший звук, легко налаштувати, ціна
- Недостатки:
- Через пів години після включення зʼявилася чорна полоса на екрані
- Продавец thm
Доброго дня! Шкода що стався такий випадок. Вам у відповідь на Ваше звернення було надіслано відповідь, не проігнорували. Перевірте переписку. А нарахунок телефону то вам потрібно телефонувати в робочий час і Ви завжди отримаєте відповідь. Очікуємо на Ваш зворотній звязок. Дякуємо за звернення.
- Слава П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Через 6 місяців функція smart щезла.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Програмне забезпечення
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Працює у нас лише тиждень. Поки що все відмінно. Побачимо як далі буде) Куплений мамі в подарунок. Вона задоволена . ))
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Телевізор непоганий, але є куча нюансів через які я б другий раз його не купив би. Під час підключення додатку Netflix за допомогою пульта неможливо натиснути на будь-яку функцію щоб увійти в сам додаток, потрібно при цьому обирати функцію миші, щоб натиснути на потрібну функцію. Крім того за допомогою пульта натиснути та переходити в меню Netflix неможливо, тільки через режим миші. Після зняття плівки з екрану під рамками залишаються дрібні комки від клею. З меню треба гратися тривали час, щоб знайти де збільшити чи зменшити яскравість, незрозуміло як підключити Т2, оскільки зміст інструкції не відповідає змісту меню телевізора. В інструкції пише тип антени: повітряна, кабельна, супутникова, а в меню телевізора тільки два типи антен. Короче китайська приблуда. Крім того, після купівлі ТВ є акція 3 місяці безкоштовного Київстар ТБ і у інструкції від Satelit пише, щоб скористатися акцією потрібно ввести 14 значні символи серійного номера телевізора, хоча він 25 значний. Навіть коли телефонував на гарячу лінію Київстар вони підтвердили, що це дійсно якась помилка скоріш за все від виробника. Висновок:краще доплатити і взяти щоб біль якісніше. Невже Satelit продаючи такі телевізори, так вони бюджетні, але невже неможна зробити нормальну систему андроїд, більш-менш нормальне інтуїтивне меню
- Достоинства:
- За таку вартість екран непоганий
- Недостатки:
- Операційна система, це не андроїд а китайойід з AppStore
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевизор понравился особенно детям ! Всё хорошо. Спасибо!
- Достоинства:
- Современные технологии!
- Недостатки:
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Недоліків щодо звуку чи зображення я не відчув. Для цієї катогорії все більш-менш нормально.
Брав батькам на дачу спеціально компактний телевізор.
Ну Т-2 теж працює нічого фантастичного, все типово.
Незадоволення стосуєтсья Смарту - бо це найобмеженіший смарт який я лише бачив.
1) Доступні для завантаження застосунки такі, які здебільшого геть не потрібні. Деякі на якомусь арабському - що з ними робити невідомо.
2) Телевізор на Android, але для завантаження є лише APPStore - Як так, я чогось не знаю? Де магазин для застосунків на Андроід???:)))
І то, дай Боже, завантажити щось і щоб це працювало. Наприклад, скачав застосунок History. Качалось пів години (це при тому що на звичайний телефон з цього з модему я качаю великі застосунки за хвилину і вільно дивлюсь відео) При цьому застосунок History так і не запустився - просто чорний екран і все.
І не він один там такий.
3) Став ютьюб та погода ... одразу скажу на багато контенту від того смарту навіть не очікуйте. Зате є кілька примітивних ігр і з ним ивсе ОК))).
4) Ютьюб єдиний пристойно працюючий застосунок.
5) Пробував користуватись вбудованим браузером. Нервів не вистачає. Дуже не зручно щось шукати. Поки щось знайдеш - запустиш гаєш кучу часу. Як зробити закладку шивдкого доступу так і не зміг розібратись. Зате промоушен пре.
6) Спробував запустити UASerials-глюк FM. При цьому з телефона, що працює поряд із телевізором із того самого модему - працює.
7) Там є вбудована функція трансляція екрану (Screen Mirror). Вбудована! Навіщо не знаю. У інших телевізорах навіть без цієї приблуди я спокійно транслюю телефон на ТВ - тут є приблуда, але транслювати на нього неможливо, бо ні Samsung ні айфон цей телевізор так і не побачили.
8) Мало вбудованої памяті, але в ТВ є вбудований провідник, який пропонує зберігати відео та фото в телевізорі ... навіщо? Там кілька застосунків встановив - вже йдуть повідомлення, що 65% фізичного простору використано.
Але головний прикол - здати телевізор не можу, бо мав відклеїти плівку на екрані.
А відклеїв плівку, бо на ній НЕПРОЗОРИЙ чималий банер на всю висоту екрану, як раз на місці де випливає основне меню налаштувань. І ти просто не можеш їм нормально користуватись не відклеївши плівку бо не бачиш його)))
До речі, на цьому банері реклама - 3 місці КиївстарТБ безкоштовно.
Але якщо ви гадаєте, що на цей ТВ можна встановити Киїхвстар ТВ, то я вас розчарую - він там недоступний для встановлення. А можливо це б було порятунокм ... але...але:(((- Достоинства:
- Єдина перевага це ціна
- Недостатки:
- Смарт дуже низького рівня. А повернути не вийде:(
- Сергій Б***
Чувак, ну ты хотел смарт в телике за 100 баксов, как в моделях за 2000?!
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
т2 не шукає канали
- Достоинства:
- Смарт тв)
- Недостатки:
- зробив все по інструкції нешукає т2 канали( може хтось допомогти?
- Олег П***
Вдалось налаштувати Т2?
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Нормальний телевізор на свої кошти, смарт андроїд 12,працює доволі швидко в порівнянні з веб ос чи тізен, для дачі або кухні хороший варіант. Рекомендую.
- Юрій Н***
Як ви шукали канали, а то в мене щось т2 не працює нерозумію тупо ненаходить канали
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Черный
Настроювання пройшло швидко, все зрозуміло. Картинка гарна. Звук як писали нижче не дуже... Чомусь екран не повністю зафіксований, шатается в верх низ...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук. Шатается екран.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук! Перевірте, будь ласка, чи відповідно інструкції екран закріплений на ніжках, дякуємо!
- Віталій
Ніжки с телевізором стоять устойчиво. Сам дісплей рухається, якщо екран телевізора доторкнутися пальцями то дісплей шатается верх низ. На інший моделі такого не має...