Отзывы покупателей о Светодиодная гирлянда штора Grant White Звезды на окно, с пультом, разные режимы, белая, 108 светодиодов, 3м + пульт

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Гірлянда супер. На кінці є додаткова розетка для підключення наступної гірлянди. В комплекті пульт керування. Це було приємним сюрпризом) З пульта можна змінювати режими, вкл/викл а також яскравість світіння(3 режими).

Достоинства:
    Додаткова рожетка. Пульт керування
    Недостатки:
    Як на мене закаротка довжина шнурка від вилки до блоку живлення.
    • Продавец  Eligos

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Анастасія Б***

Все сподобалось

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже гарний товар,замовляю не в перше.Все працює на відмінно.Дукую за швидку доставку.

Достоинства:
    Швидко, якісно

• анна к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Гарна гірлянда, світить яскраво, є режими переключення. Дитина в захваті

Достоинства:
    Чудова
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Eligos

• Наталія Ю***

Дякую за фото,виглядає гарно))

• Ирина Б***
    Продавец: Eligos

Заказывала на подарок, на Розетке открыла проверить и выпало пол маленькой звезды. Откуда - не понятно, так как хорошо в магазине не развернуть. Заказ пришел быстро, продавцу- спасибо, но отказалась так как не поняла, откуда взялась эта половинка

• Продавец  Eligos

Добрий день, з Вами зв'яжеться менеджер що до врегулювання питання. Нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Продавец  Eligos

Бачимо, ви зробили відмову від отримання. Товар перевіримо та утилізуємо, а Ви можете зробити замовлення на сайті повторно і ми відправимо Вам заміну