Отзывы покупателей о Светодиодная гирлянда штора Grant RGB Звезды на окно, с пультом, разные режимы, разноцветная, 108 светодиодов, 3м + пульт

• Наталия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже гарна гірлянда, за свою ціну топ. Зроблена наче якісно. Доця залишилась задоволена) Дякую продавцям за їх роботу!

Достоинства:
    8 режимів світіння, пульт, ціна
    • Продавец  Eligos

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Тетяна Г***

Рекомендую!!!❤️

Достоинства:
    Швидка доставка, приємні консультанти,красива і якісна гірлянда, хороша ціна

• олльга к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Купила тут вторую гирлянду по акции. Цена очень приемлемая. Свет гирлянды создает праздничное настроение и уют. Доставка быстрая. Спасибо

Достоинства:
    Цена. Приятный свет гирлянды. Возможность регулировки пультом
    Недостатки:
    Только достоинства
    • Продавец  Eligos

• Алла Х***

Якісна різнобарвна гірлянда з пультом управління з 8 режимами

Достоинства:
    Чудова, кольорова гірлянда з зірочками. Якісна. Відповідає опису. Зручно керувати режимами за допомогою пульта управління.

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже гарна,яскрава,працює без нарікань.

Достоинства:
    Є пульт дистанційного керування з багатьма режимами та регулюванням яскравості.Швидка доставка.
    Недостатки:
    Поки не знайшли)
    • Продавец  Eligos

• Мария П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Гірлянда відповідає картинці. Дуже гарна і яскрава. Діти задоволені. Шкода,що в комплекті не іде коробочка для зберігання, а була упакована в пакетик.

Достоинства:
    Весела, ярка,різнокольорові.
    Недостатки:
    Немає коробки
    • Продавец  Eligos

• Надія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Швидка доставка, товар відповідає опису. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Усе працює, повна комплектація, гарно виглядає

• Виталий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Даже крута гірлянда, прийшла вчасно, якість хороша!

Достоинства:
    Швидка доставка в термін,неймовірний вигляд