Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Погремушка-грызунец Beiens музыкальный Зайчик (YZ02yellow) желтый (на батарейках)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Мария Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый

Не прочитала описание, и была немного удивлена что игрушка звучит на китайском языке хотелось бы что б продавец в описании написал в начале БОЛЬШИМИ буквами на каком языке игрушка.

• Аліна К***

Іграшка розмовляє китайською мовою
    В описі написано англійська

Достоинства:
    Приємна на дотик, мʼякі вушка
    Недостатки:
    Китайська мова
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый

Довго сумнівалися чи купувати іграшку, зупиняла її ціна. Але силіконові вушка на вигляд обіцяли замінити пальці, які малий весь час тягнув до рота.
    Я не знаю який секрет цієї іграшки, але вона реально виконує функцію "заспокоїти незаспокоюване і при тому за лічені секунди"
    Рекомендую, не пошкодуєте, що її придбали, у нас вона здається з двох місяців, зараз малому сім і кожного разу вона мене дивує - "Як ти це робиш за декілька секунд"

Достоинства:
    Загадковість функції "заспокоїти, відволікти за лічені секунди"
    Недостатки:
    Трошки не подобається місце розташування роз'єму для зарядного пристрою, але бездоганне виконання свої функцій повністю закриває цей недолік.
    • Олена

Вибачаюсь перепутала, не з 2 місяців, а з 3-х.
      Місяць я просто сумнівалася купувати чи ні.

• Сытюк Т***

Супер!

Достоинства:
    Долго держит заряд, подала уже не раз-ысе окей.
    Недостатки:
    Китайский язык. Но есть и англ
    • Анна Х***

Подскажите, есть белый шум?

• Евгенія К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый

Купляли на подарунок, пакування гарне і навіть плівка є зверху на прозорій частині коробки, щоб не дряпалося (потім знімає плівку і супер).
    Друзі по користувалися і дали відгук, що повністю задоволені і озвучка китайською ніяк не заважає. Мобільна та зручна іграшка.

• Юлия
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый

Пользуемся уже 4 месяца и очень довольны покупкой. Ушки можно грызть, они мило светятся. Заряжается от сети, что очень удобно. Хорошо держать маленькой ручкой.Падал на разные поверхности не один десяток раз, целый и невредимый. Вообще у этой фирмы очень много классных и качественных игрушек

• Александра
    Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый

Многофункциональная игрушка! И играть, и спать, и погрызть, а в дорогу вообще не заменимая вещь - компактная и практичная.