- Дарія В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Брала на подарунок похресниці , то дуже задоволена , дитині 6 років , розмір підійшов, все працює
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Навушники супер! Замовлення виконано вчасно, колір саме такий, як замовляла, дитина у захваті від підсвітки, звуку і форми навушників. Зручні, якісно виконані, красиві.
- Продавец GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Полюхович Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Навушники прийшли в гарному стані. Дитина задоволена. Дякую!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Гарні навушники, швидка доставка. Якщо що, лампочки вимикаються затисканням кнопки плей. Дякую!
- Достоинства:
- Легкі, швидкий конект з телефоном.
- Недостатки:
- Не дуже якісний пластик, але за таку ціну — норм.
- Продавец GQbox
- Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Замовлення прийшло вчасно. Продавець передзвонив одразу після підтвердження замовлення і коротко та ввічливо ознайомив з експлуатацією. Якість звуку в навушниках чудова
- Заріна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Поспішали в подорож,на наступний день після замовлення отримала товар! Дуже приємна дівчина спілкувалася! Дитина задоволена,обрали блакитний колір,дуже ніжний!!!
- Достоинства:
- Швидко і якісно
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Дуже добрі навушники, швидко прийшли, дитина в захваті!!!
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Violet
Навушники хороші, дитині сподобалися
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Все прийшло, все сподобалось
- Достоинства:
- Добрий звук
- Продавец GQbox
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Навушники непогані, але був неприємний момент: була пом'ята коробка. Я купувала на подарунок.Написала в кол-центр, але нормальної відповіді не отримала. Мене "послали" спочатку до постачальника, а від постачальника до перевізника(((
- Недостатки:
- Не сподобалось відношення до клієнтів
- Продавец GQbox
Добрий день! Перепрошуємо за незручності, але ми відправляємо товар цілим та неушкодженим. Якщо пакування товару було пошкодженим - Вам потрібно було звернутися до компанії-перевізника, яка транспортувала Ваше замовлення.
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Дуже класні безпровідні дитячі навушники. Дитина в захваті від них. Яскраві, гарно звучать .
- Достоинства:
- Довго тримає зарядка
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Чоловік каже, що звук якісний, навіть як для дорослих. Мають помірну важкість, це теж свідчить про якість. Сам пластик не супер якісний як на мене, при розпаковці були крихітні царапини на обідку, але в цілому виглядають прикольно і здалеку це не видно. Дитина в захваті. Конект з телефоном швидкий і без проблем. З картою ще не пробували
- Достоинства:
- Гарні, мигалки, якісний звук як на таку ціну, приємна ціна
- Недостатки:
- Не дуже якісний пластик, але як для такої ціни то норм
- Продавец GQbox
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Violet
Навушники чудові! Дуже гарна якість, звук чистий, усе працює відмінно на всі 100%. Донечці дуже сподобалося, все відповідає опису!
- Достоинства:
- Чистий звук, гарне звучання та легко підключається.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец GQbox
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Violet
Дитина в захваті від навушників
- Достоинства:
- Якість гарна, звук ідеальний, швидка доставка
- Продавец GQbox
- Бегалюк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Доброго дня.Навушниками дитина дуже задоволена (майже не знімає) Замовлення прийшло швидко(вечером замовили,а на другий день до обіду отримали) Дякуємо магазину за гарний настрій дитини
- Достоинства:
- Гарні навушники не за всі гроші
- Недостатки:
- Немає.Одне що хотілося запитати чи можна відключати підсвітку(щоб не так швидко розряджалися),бо інструкції не було...
- Продавец GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Так,можно.
- Кійік А***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Гарні навушники, якісний звук. Дитина задоволена. Доставили на Розетку за один день. Замовили бірюзові меншій донечці, дуже сподобалися,то старша захотіла собі рожеві.
- Достоинства:
- Приємний колір, яскрава підсвітка
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Купував дітям у подарунок, дітям сподобались!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Товаром цілком задоволена,доставлення прийшло швидко,якісно запаковано. Дякую відповідальному продавцеві за товар. Гарних Вам продажів.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Дівчинка 5 років, була в захваті, дивитьс мультикі та слухає музику на планшеті лише через навушники.
Все добре.- Достоинства:
- Прості, яскрасві
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец GQbox
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Отримали навушники, дитина у захваті. Звук якісний, світяться і вушка, і лапки. Кнопки всі працюють.
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Гарна якість. Швидко підключилися до телефону. Поки працюють без нарікань. Дитині сподобалися.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Не має
- Продавец GQbox
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Чудові навцшники.Дитині дуже сподобались.Працюють добре. Гарний звук. Легкі у використанні
- Достоинства:
- Чудове звучання
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Violet
Навушники працюють. Підключили до телефону. Донька слухає музику. Задоволена. В описі вказано, що є fm- радіо, а от як його включити - не знайшли )
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Дитині 10 років підійшло ідеально. Звучить добре, за два тижні використання поганого не знайшли
- Достоинства:
- Гарний звук як для цієї вартості, батарея тримає год 3
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец GQbox
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Дитині навушники сподобались.Працюють добре.Хороший звук.
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Violet
Гарні навушники, за свою вартість .
Купувала на подарунок.
Продавець швидко зв'язався, товар приїхав на наступний день після замовлення. Гарні співробітники в магазині, налаштовані на якісний сервіс.- Достоинства:
- Прикольний дизайн
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец GQbox
- Тітова О***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Купували дитині 3 роки як іграшку. Приємно вражені якістю товару. Особливо стала в нагоді яскрава підзвітна при відключеннях світла.
- Достоинства:
- Ціна, якість звуку, яскрава підсвітка.
- Недостатки:
- За цю ціну їх немає.
- Продавец GQbox
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Навушниками задоволені, все працює, звучать гарно. Дитина задоволена. Окремо хочу відмітити працівників цього магазину. Дуже клієнтоорієнтовані. З усім допомогли та проконсультували. Рекомендую
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Дуже гарні навушники.
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Навушники гарні,звук чудовий,дитина щаслива
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Товар якісний, всі функції працюють, швидка доставка
- Достоинства:
- Чудовий товар за приємною ціною
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец GQbox
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Все працює, гарні навушники, дитина задоволена, зручно що можна збільшити розмір, підходить навіть на дорослу голову. Заряд тримають
- Достоинства:
- Дизайн, ціна
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец GQbox
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Хороші навушники, дитина задоволена.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Дуже чудові навушники,рекомендую.
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Blue
Працюють
- Достоинства:
- Якісні
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Turquoise
Замовляв 2 кольори. фіолетовий та бірюзовий. бірюзовий виявився по факту зелений. Продавець згодився обміняти на інший колір тому без проблем, все ж Китай. в цілому навушники досить крихкі і тяжко розкладаються. звук не порожній але трохи як із під подушки и хрипить.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- крихкі, різняться кольори
- Продавец GQbox