Отзывы покупателей о IP-камера TP-Link Tapo TC60

Оценка пользователей 4.47/5
  • Геннадий В***

Маленькая, компактная, очень не плохое качество. Доволен.

Достоинства:
    Качество, быстрая настройка.
    Недостатки:
    Нет.
  • Роман Р***

Камера справила гарне враження. Компактна, картинка приємлива, пам'ятає попередні налаштування. Без хмари і флешки мені не записувала фото порушників. Флешку треба нову, б/у не змогла відформатувати під себе

Достоинства:
    Ціна, якість, приємлива ціна, можливість автоматизації з розетками тощо. Підсвітку і нічне бачення оцінюю теж добре. Звук досить гучний, можна говорити і чути співрозмовника.
    Недостатки:
    Застосунок не присилає фото руху і фото сигналу тривоги, а тільки приходить сповіщення (можливо я не до кінця розібрався в налаштуваннях). Хотіли, щоб я купив хмару, тоді мають туди вестися записи.
  • Вячеслав

Чудово знімає впарі з роутером в якому стоїть сім карта, гарно розпізнає рух, якісна широка картинка.
    Все чудово, дякую.

Достоинства:
    Якісна картинка, гарний вигляд
  • Оксана Б***
  • Валерій М***

Не знаю як вона буде працювати, але обирав з огляду на те що в місці встановлення wi-fi погано ловить. І як же я був "радий" коли отримав камеру, а заявленого порта "езернет" в ній не знайшов.

Представник бренду

Вітаємо! Якщо вам потрібна камера з Ethernet портом, то можемо порадити наступні моделі: Tapo C310, C320WS, C325WB, C520WS.

• Андрій П***

Дуже чудова якість та ціна. Поставив у кімнаті щоб дивитися за тваринкою коли я не дома

Достоинства:
    Ціна=якісь
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Віктор

Насамперед хочу "подякувати" представникам бренду які успішно проігнорували мої питання з приводу камери TP-LINK Tapo C110. Це не така модель, але суті не міняє. А питання якраз полягало в тому чи можна підключити запис в сховище Гугл Диску. Отже, відповідь - ні, тільки хмарне сховище бренду, яке коштує 3 дол/міс або 30 дол/рік (це мінімальний тариф), також можна вставити флешку, але це я вважаю максимально тупо. Якщо твою хату обносять, то злодіям нічого не заважає камеру разом з флешкою просто забрати і шукай вітра в полі. Так що варіант з хмарним сховищем набагато кращий, але платити за рік підписки суму більшу ніж вартість камери трохи занадто як для мене. Чому не додати можливість синхронізації з Гугл Диском чи іншим хмарним середовищем? Відповідь проста - жадібність.
    Трохи побомбив, тепер перейдемо до плюсів - непогана якість картинки, проста в налаштуванні, зручний додаток.
    Але через відсутність безкоштовного збереження в хмарне сховище буду повертати камеру.

Достоинства:
    Гарна якість картинки як для такої ціни, проста в налаштуванні
    Недостатки:
    Хмарне сховище платне, неможливість підключення свого хмарного сховища.
    • Тетяна Ф***

Можете порадити камеру будь ласка? Бажано з лінкою.

• Сергейчик А***

норм камера за свої гроші, подивлюсь як буде далі працювати.

Недостатки:
    не виявив
  • Олександра Ш***

Я в шоці від простоти підключення і якості цієї камери , дуже задоволена

• Павел Ю***

Достоинства:
    Простая, без лишних наворотов
    Недостатки:
    Ночью горят светодиоды...
  • Наталя

ціна/якість, гарний звук і видно все вночі, реагує на рух

Достоинства:
    ціна/якість
  • Олексій Л***

Гарна камера.

• Віталій Г***

Придбав третій раз і цього разу не працює. Розчарований. Технічна підтримка не телефонує. Гроші зникли. З Розеткою більше не працюватиму.

Достоинства:
    В цій немає
    Недостатки:
    Не працює!
  • Денис Л***

Це наша 1ша камера. Спочатку телефонував на гарячу лінію, питався. Вибір зробив на користь цієї моделі і не шкодую.

Достоинства:
    Чудовий дизайн, компактність, якість роботи, дуже зручно підключати
  • Сергей

За эти деньги отличная камера с датчиком движения. Изображение нормальное и со звуком .

Достоинства:
    Облако, датчик движения, ночной режим
    Недостатки:
    Видит сеть вай фай только 2.4 Гц. Из за этого мне кажется немного опаздывает и притормаживает онлайн.
  • Евгения Ф***

Уже купила, самостоятельно установила.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Наличие провода..
  • Максим
    Продавец: Rozetka

Купляв камеру щоб спостерігати за домашніми улюбленцями. Якість зображення нормальна, мікрофон інколи видає дивні звуки ало те не є проблема, динамік працює дуже добре. Можна радити до покупки