Отзывы покупателей о Светодиодная новогодняя LED гирлянда-штора "Зори и луна" 3 м питания батарейки + USB Холодный белый (30307062)

• Наталія К***

Гарна прикраса. Сподобалась.

• Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Дуже подобається ця гірлянда та гарно виглядає на шторах.

• Антон

Чудова гірлянда. Рекомендую.

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Прекрасна герлянда, рык тому купувала. (Перепрошую за помилки, чомусь тут не працюэ укр клавиатура) досы служить. Особливо коли нема електрики дуже допомагає. Нычого не ломаэться, користуюсь весь рык.

Достоинства:
    200
    • Продавец  TORI

• Олександра З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Хороша гірлянда, красива, ідеально підійшла для вікна

Достоинства:
    Гарна, добре світить, на батарейках

• Олег П***

Ок

• Ирина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Чудова гірлянда, замовила таку ж другу!!!

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Холодный белый

Хороша якість, зручно, що можна включати від павербанку. Вмикаю у дитячій кімнаті, коли немає світла. Добре освітлює всю кімнату і дуже красиво

Достоинства:
    Працює від USB

• Вікторія

Доповнюю відгук.Представники продавця зв'язалися зі мною через пару днів після допису. Повернула ту росу за рахунок продавця, протягом тижня продавець надіслав той товар,який потрібен. Все працює як моє бути,а вечір без світла став затишним. Дякую за вирішення питання.

• Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Чудова гірлянда. Розмістила її на шторах. Вона задає дуже казкову і звтишну атмосферу у кімнаті. Світло тепле. Доставка швидка.

• Яна В***

Усе працює
    Доставка оперативна
    Продавець ввічлий

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Холодный белый

Чудова гірлянда,якість хороша,доставка швидка.

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Висить і працює з нового року. Якість висока. Раджу.

Достоинства:
    Легко монтується, виглядає гарно і працює довго.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  TORI

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

якісний продукт, сяйво яскраве та тепле, рекомендую

Достоинства:
    ціна, форма
    • Продавец  TORI

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Чудова гірлянда для святкового настрою. В комплекті йде "павербанк" тож можна на турбуватись, як дотягнути до розетки. Фігурки красиві, охайні.

Достоинства:
    Приємне тепле світло, не потребує розетки
    • Продавец  TORI

• Ліхута Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет свечения: Теплый белый

Чудова річ за свої гроші.

Достоинства:
    Добре підсвічує.
    • Продавец  TORI

• Кирил Ш***

Все добре

Достоинства:
    На батарейках
    • Продавец  TORI