Отзывы покупателей о Сухой корм Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed для собак средних пород гипоаллергенный с ягненком 12 кг

Оценка пользователей 4.72/5
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

Достоинства:
    Підходе французу і шарпею
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Дуже подобається моїм псам

Достоинства:
    Добре поїдається
    Стул стабільний
    Шерсть на забарвлює
    Недостатки:
    Не виявила
  • Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Замовляла корм для мого собаки у нього алергія а цей корм підходить,вже 3 роки собака їсть цей корм,нам підходить

Достоинства:
    Гарний корм
    Недостатки:
    Пока немає
  • Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Все відповідає дійсності

• Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Норм. Ціна і якість відповідні.

Достоинства:
    Пакування.
    Недостатки:
    Немає.
  • Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Все відмінно

• Наталія З***

Купую цей корм на постійній основі,він підходить для мого собаки ,собака алергік,корм їсть добре,немає ніяких нарікань,нам підходить,продавець відправив швидко

Достоинства:
    Не викликає алергії
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Добрий день.
    Придбав у вас корм для собак.
    Цей корм купляю вже півтора року. Мій пес з'їв вже мабуть 6 мішків конкретно такого корму. Все було добре, поки не дав йому куплений у вас корм. Він його відмовляється їсти. Намагається, але потім випльовує і розкидає. Такого ніколи раніше не було. Корм погано воняє, не так як завжди. При цьому термін наче до 2027 року. Я не знаю що з ним сталось, можливо це підробка, або він неналежно зберігався, але його не можна давати тваринам. Моя пропозиція, або давайте замінимо на нормальний корм, або повертайте кошти. Чекаю вашої відповіді...

Достоинства:
    Корм цього виробника дуже якісний
    Недостатки:
    Конкретно цей придбаний мішок дуже погано пахне.
    • Юрій П***

Продавець вийшов на зв'язок,
      Я повернув йому товар, а він повернув кошти.
      Нажаль конкретно з цим мішком вийшла проблема.
      Маю надію що наступний раз все буде добре.
      Дякую продавцю за те що відреагували.

• Белозерская Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Все добре

Достоинства:
    Собаці чудово заходить і виходить
    Недостатки:
    Ціна немаленька
  • Марина Т***

Корм гарний. Обслуговування на вищому рівні

• Ольга Г***

Супер корм тільки його і даю своєму мопсіку
    Ще і під акцію попала
    Дуже задоволена

• Анна Д***

Уже не первый год берём и этот корм , и у этого продавца также уже неоднократно заказывали .все всегда устраивало, но почему то последний раз( брала в ноябре 25 ого) у корма появился откровенный запах,простите, фекалий....срок годности в норме, может хранился как-то не правильно или что ....собака ест, все хорошо,но этот запашок убивает(((((

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Посторонний запах ,ранее не было
  • Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: lick&bark. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

• Наталія З***

Замовлення получила, корм беру постійно ,так як собака алергік.Вже 2 роки ми на цьому кормі,їсть нормально,сроки нормальні

Достоинства:
    Підходить для собак з алергією
    Недостатки:
    Пока немає
  • Наталія П***

Чудовий корм, швидка доставка. Пес вже у віці, схильний до алергії, йому підходить .

Беру постійно, нам підходить

Достоинства:
    Все норм
    Недостатки:
    Незнаю
  • Наталія З***

Замовляю корм на постійній основі,собака схильний до алергії,корм підходить,їсть з задоволенням

Достоинства:
    Нам підходить
    Недостатки:
    Пока немає
  • Євгенія А***

Корм чудовий, доставка швидка, ціна приємна

• Андрей Р***

Товар куплений 04.11.
    Але термін придатності сплив ще 19.09.25

• Продавец  PawsPalace

Наш магазин повідомив Розетці , що строки даної позиції були у повному порядку!
      А відгук даного клієнта, не відповідає дійсності.

• Олексій С***

кушает собака с 4 месяцев, собаке почти 3. нет проблем!
    рекомендую, цена-качество

Достоинства:
    отличный корм
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Вместо гипоаллергенного корма для взрослых собак средних пород прислали почему то для щенков.

Достоинства:
    Пока не знаю
    Недостатки:
    Не известны
    • Продавец  Tamarin Zoo

Доброго дня! Питання вирішили - на пошті перепутали стікера і наклеїли невірно(

• Олексій С***

супер быстро, корм свежий, цена отличная.
    Прекрасно все.

Достоинства:
    цена
  • Алена

Корм понравился собаке. Уже съела весь. Купили еще.

Достоинства:
    Меньше собака стала чесаться от аллергии.
    Недостатки:
    Хотелось бы обьем мешка больше.
  • Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 12 кг

Французький бульдог один раз спробував і більше не захотів його їсти

• Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Все добре,получила,нарікань нема,швидко відправили,кормом кормимо постійно,гарний корм ,жирність нормальна,не алергічний, ми задоволені

Достоинства:
    Все добре
  • Світлана П***

Все добре. Вчасно. Нарікань немає.

• Світлана П***

Все добре. Вчасно.

• Ольга Г***

Супер корм

• Владимир З***

Гарне пакування, хороша ціна, швидка відправка

• Володимир О***

Хороший корм

• бубу т***

доставили за 1 день. и срок годности отличный.
    спасибо

Достоинства:
    цена
  • Оксана Г***

Моїм хвостикам подобається!

• Ніна К***

Цей корм наш надійний друг! Схильній до алергії францужечці саме цей корм підійшов. Беру завжди 12 кг.

Достоинства:
    гіпоалергенний корм
    Недостатки:
    відсутні
  • Наталія З***

Хороший корм,беремо постійно,нашому собаці підходить,у нього харчова алергія

Достоинства:
    Нам підходить
  • Філіпова О***

Супер продавець.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 3 кг

Корм простроченний вже як рік.