- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.98 л. Количество упаковок: 1
Вже 5-й рік купую для спортивних речей perwool sport. А спробувала різних за цей час всі, що продаються в Україні. Цей як був улюбленцем так і лишився. Чудово справляється зі своєю роботою. Не руйнує і не «забиває» спортивні делікатні речі. Ми спортивна сімʼя, і прання щодня. Деякі легінси живуть по три роки і вони як нові, хоча прання часте. Велика заслуга за доглядом саме цим порошком.
Має чудовий запах. Купую відразу по 2-3 упаковки великого обʼєму. Я рекомендую його усім.- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
Найкращий засіб при оцінці вартість/доступність/ефективність. Спробуйте випрати фліс цим засобом у порівнянні з концентратом для кольорових тканин, і ви будете прати виключно ним. Ну а прати мембранні тканини звичайним засобом - це взагалі викинуті гроші на річ, від якої ви очікуєте "дихаючий" ефект.
- Достоинства:
- Найкращий засіб для прання мембранних тканин та флісу
Представник постачальникаАнна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Яна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
Хороший гель,приятный запах,хорошо стирает
- Недостатки:
Представник постачальникаЯна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
Очень хорошее средство для стирки синтетический вещей!
Стирала термо белье,детский комбинезон Рейма.
Отстирал все пятна при 30%
Рекомендую!
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Гель для прання відмінний. Виправдав очікування. Сміливо рекомендую
- Достоинства:
- Густий. Приємний ненав'язливий аромат. Гарно пере.
- Недостатки:
Представник постачальникаІнна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.98 л. Количество упаковок: 1
Використовую цей вид Perwoll для прання мембранного одягу. Пере дуже гарно та якісно.
- Достоинства:
- Див. вище
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л. Количество упаковок: 1
Буду ще купувати,пере гарно,запах гарний,густий та економний
- Достоинства:
- Чудовий гель
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Брала для спортивной одежды.Очень довольна результатом даже при стирке в 30 градусов (как правило спортивную одежду нельзя стирать при температуре выше 30).Устраняет неприятные запахи, загрязнения, освежает одежду, приятный аромат.
- Достоинства:
- Цена, качество, аромат
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Засіб сподобався.Освіжає чудово.Щодо плям не можу сказати,так як попередньо вивожу спеціальним засобом.
- Достоинства:
- Приємний запах,ціна
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Користуюсь багато років тільки цим миючим засобом.Дуже приємний аромат після прання. Не треба купляти ополіскувач. Економія коштів. Рекомендую всім !
- Достоинства:
- миючий засіб плюс приємний аромат для прання ( 2 в одному)
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Мне нравится, стирает хорошо и запах приятный
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Добре пере, приємний запах , ідеально до спортивного одягу
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
Представник постачальникаАліна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Рекомендую
- Достоинства:
- Одні плюси
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
До спортивних речей просто супер , гарно пахне і все відпирає відмінно
- Достоинства:
- Гарно пахнуть речі і гарне пере
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Приємний запах
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Средство отлично отстирывает вещи.
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Петляк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Представник постачальникаАнна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Супер, немає розводів після прання та приємний аромат.
Представник постачальникаІрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л. Количество упаковок: 1
Приємний аромат. Пре чудово
Представник постачальникаАлiна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена
Тільки не пре, а пере)))).
Представник постачальникаАлiна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Альберт Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Купував по акції, дуже задоволений ціною, якістю прання, чудовим запахом речей після прання.
- Достоинства:
- Великий об'єм, економний розход, демократична ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаАльберт, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.98 л. Количество упаковок: 1
Супер для жорсткої води
- Достоинства:
- Приємний, ненав'язливий аромат, пом'якшує воду. Великий об'єм це завжди добре)
- Недостатки:
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Пользуюсь давно всей серией, я очень доволена его результатом.
- Достоинства:
- Качество стирки
- Недостатки:
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Запах очень приятный, долго держится на одежде. Стирает тоже хорошо
Представник постачальникаАлла, дякуємо, що високо оцінили переваги Perwoll! Користуйтеся із задоволенням!
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.92 л. Количество упаковок: 1
Аромат приємний, можна використовувати без ополіскувача
- Достоинства:
- Приємна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаЯна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ТАНЯ Т***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.92 л. Количество упаковок: 1
Користуюсь давно і постійно. Повністю задоволена. Якість прання належна, як і у всіх засобів цього виробника. Запах - неперевершений. Сама свіжість! Саме цій засіб на поличках магазинів є не завжди. Тому "Розетка" рятує! І наостанок, - СЛІД ПАМ'ЯТАТИ, ЩО НАЙБІЛЬШ І НАЙКРАЩЕ - ДЛЯ СИНТЕТИЧНИХ ТКАНИН.
- Достоинства:
- Якість. Запах!!!
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Все отлично стирает и приврдит в надлежащий вид.Особенно спортивное,т.к у таких вещей смешанные ткани.И загрязнения особенные.
Очень рекомендую .- Достоинства:
- Легко справляется с запахами и загрязнениями на спортивных вещах.
- Недостатки:
- Дозатор пристройте
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Порошок стирает отлично, запах хороший, консистенция средняя (покупала в EVA там жидкий)
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Брала для футбольної форми сина. Чудово справляється.
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Найкращий
- Достоинства:
- Акційна ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Найкращий
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Руслан О***Отзыв от покупателя. Продавец: BBMA. Количество упаковок: 1
Дуже гарний пральний засіб.
- Достоинства:
- Дякую за мегашвидку відправку)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Мій найулюбленіший Гель для прання
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Ігор М***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 2
Товар хороший ,запах тоже ,пользуемся уже много времени ! Спасибо
Представник постачальникаІгор, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Товар відповідає опису! Запах приємний, ефект як треба)
- Достоинства:
- Безкоштовна доставка, гарне упакування, картонна мішура всередині об'ємна і пружна. Дійшло в коробці, де є значок верх та крихке. Чек там же в коробці. Все якісно та надійно
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3 л. Количество упаковок: 1
Найкращий гель для спортивного одягу!
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!