Отзывы покупателей о Шампунь Brelil Numero Shampoo Milky Ultra Nutriente Ультрапитательный 800 мл (8011935088041)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 800 мл

купував у подарунок, але сам теж користуюся дуже сподобалося запах приємний, добре миє. волосся почало менше сипатися

Достоинства:
    добре миє
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 800 мл

Сподовся і аромат, і ніжна піна. Волосся дійсно гладеньке (знахідка для пористої структури).

• Нина Л***

Хорошо работает на волосах

• Анастасия Ш***

Шампунь дуже сподобався)
    Має приємний аромат, гарно піниться, дбайливо очищує волосся та шкіру голови)

Достоинства:
    Робить волосся блискучим та доглянутим)
    Недостатки:
  • Ольга

что-то не очень

Достоинства:
    хорошо пениться
    Недостатки:
    волосы когда моешь,становяться как пакля, без маски вообще ни как(может потому, что у меня крашенные волосы?)

Дякуємо за Ваш відгук щодо шампуню Brelil Professional Milky Ультра живильний, 800 мл

Нам прикро, що засіб не виправдавши Ваших очікувань. Шампунь із серії Milky розроблений для глибокого живлення та відновлення волосся завдяки молочним протеїнам, проте для фарбованого чи ослабленого волосся дійсно може бути недостатньо лише шампуню. У таких випадках обов'язковим етапом є використання маски або кондиціонера, які допомагають закрити кутикулу волосся, запобігаючи пересушуванню та сплутуванню.

Дякуємо, що поділилися досвідом. Ваша думка допомагає нам покращувати якість обслуговування