- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Sinny. Цвет: Серый
Стілець класний. Приємне на дотик тканина оббивки. Зручне сидіння. Чохол з сидіння не знімається (попри те, що вказано в описі) - немає бігунка на замку, а знизу сидіння оббивка прикріплена степлером і не передбачає, щоб її знімали.
- Достоинства:
- Зручне сидіння
- Недостатки:
- Чохол не знімається
- Продавец Sinny
Дчкуємо за чесний відгук)
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Серый
Заказала 3 стула. В коробке , где был один стул , нет газ лифта. Связалась с продавцом обещал за пару дней выслать. 3 дня уже жду и нет результата. Но стулья два собрали . В которых был весь комплект . Хорошее качество. Очень удобные. Лучше заказывать по два стула . Это комплект . Запечатанная упаковка и нет проблем
- Достоинства:
- Удобные стулья
- Недостатки:
- Нет газлифта
- Галя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Серый
Стільчик гарний, але є декілька нюансів неприємних..... в комплект не поклали болти... чохол не знімається, так як немає собачки, щоб розстібнути замочок....
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Серый
Стілець дуже зручний. Сподобалося, що чохол можна зняти і прати або замінити (ззаду молнія).
Реголювання висоти відбувається плавно, а не падаєш, як це у моєму офісному стільці.
Чоловік швидко його зібрав.
Продаведь відправив стілець у той же день, коли я зробила замовлення. Наступного дня у вечері я вже його отримала, хоча відстань чимала.
Дякую!- Достоинства:
- Зручний, знімається чохол
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец BoBko
Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!