- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BoutiquePrestige
Пользуюсь лосьоном Dekohair (Dekopill) уже третий месяц. У меня диагностирована андрогенетическая алопеция, и уже через неделю после начала применения я заметила, что волосы перестали сыпаться — это стало настоящим облегчением. Лосьон удобен в использовании, но мне жирнит волосы. Мне флакона 60 ml хватает на 3 недели, хоть и стараюсь экономить каждую каплю. Заказываю уже во второй раз, так как средство работает на мне и даёт видимый результат. Очень довольна и могу смело рекомендовать тем, кто ищет эффективное решение проблемы выпадения волос.
- Достоинства:
- Остановил выпадение
- Продавец BoutiquePrestige
Альоно, вітаю! З вами адміністратор Ольга! Якби ви знали, як нам приємно отримувати відгуки із результатом. Дякую вам!
- Полина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BoutiquePrestige
Отличный лосьон. Второй раз беру для подруги за границей. Она много всего перепробовала после ковида. Очень довольна этим средством.
- Достоинства:
- Отличное качество. Прекрасно работает.
- Карина С***Отзыв от покупателя. Продавец: BoutiquePrestige
Лосьон супер, беру его уже третий раз. Выпадает прекратилось, волосы растут активно.
- Достоинства:
- Работает
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: BoutiquePrestige
Лосьйон подобається. Використовую уже 2й місяць і бачу результат із ростом нового волосся. Дякую продавцю за швидку доставку та відправку.
- Продавец BoutiquePrestige
Галино, вітаю! З вами адміністратор Ольга. Дякуємо за щирий відгук, який надихає нас та дає можливість ставати ще кращими. Нехай засіб приносить бажаний результат.
- Малеева Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BoutiquePrestige
Додам відгук до минулого посту. Шкіра напевно звикла, так дійсно змінився дизайн цього лосьйону . Я використала більше чим пів баночки волосся не лізе. Все працює. Буду замовляти ще тут, зручно швидка доставка і дійсно оригінал дякую
- Малеева Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BoutiquePrestige
Один раз вирішила замовити на Розетці. Що хочу сказати різниця в піпетках до цього в трьох банках була інша піпетка, на Розетці вона довга, на кожу коли потрапляє капля вона красніє, тут нічого не красніє, ну і холод на кожі не відчувається як до цього було.Чому така різниця не знаю.
- Продавец BoutiquePrestige
Даріє, вітаю! З вами адміністратор Ольга. Виробник даного бренду провів ребрендинг засобу більше року тому, повністю змінивши упакування. Ми працюємо виключно з єдиним! представником в Україні, маючи сертифікати якості та гарантуємо оригінальність цього засобу, адже репутація, яку ми отримували протягом 19 років на косметологічному ринку для нас дуже є важливою. Даріє, ми також обов'язково робимо опитування наших покупців щодо отриманої продукції і всі одноголосно наголошують на відчутний ефект при нанесенні засобу, а саме - почервоніння шкіри та легке печіння. Можливо при тривалому користуванні ваша шкіра адаптувалась до даного засобу? Ми будемо від вас чекати повідомлення через тривалий час лікування, як проходить динаміка. Домовились? Якщо потрібні документи, що засвідчують сертифікат якості, готові вам надати.