- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Норм кишеня . Працює .
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Нема)
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Андрію! Дякуємо за відгук.
Раді, що товар справно працює та виправдав очікування.
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Покупал как удобное хранилище для файлов, под него сразу же в другом магазине заказал диск на 500 ГБ 5400 оборотов (специально обороты ниже, разница в скорости незначительная, а в энергопотреблении колоссальная), вся эта конструкция заработала без проблем. Главное - не забывать про безопасное извлечение, не думаю, что производителем предусмотрена какая-то защита от таких отключений, но и проверять не хочу. В целом, работает безотказно, скорость записи держится стабильно и со временем падает незначительно, это уже особенность диска, а не проблема переходника. Покупкой доволен на все 512%
- Достоинства:
- Работает безотказно, скорость приемлемая.
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за такий детальний відгук!
Раді, що зовнішній корпус працює стабільно та добре підходить для зберігання файлів. Ви правильно зазначили — при використанні HDD швидкість багато в чому залежить саме від самого диска.
Нехай пристрій служить надійно та безвідмовно!
- Северин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Все працює. Сподобався дизайн і зручність у використанні. Порадувала маленька викрутка у комплекті. Дрібниця, але було приємно, бо передбачили що такого інструменту може не бути під руками
- Достоинства:
- Працює, зручний і надійний дизайн. Доволі надійно
- Недостатки:
- Поки не зауважив
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за такий детальний відгук!
Раді, що корпус сподобався в користуванні та приємно здивувала комплектація — стараємось передбачати такі дрібниці
Нехай служить довго та безвідмовно!
- Олександра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Придбала, підключила, все працює. Все відповідає опису. Рекомендую!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Взяв , зібрав, підключів - все працює... Ось так просто 1 Тб hard тепер має нове життя...
- Достоинства:
- все просто , як дитячий конструктор. все в комплекті є.
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за детальний відгук! Раді, що все зібралось легко й диск отримав «друге життя». Приємного користування
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Дуже відповідальний продавець. Виникла проблема з USB-кабелем, який іде в комплекті. Написав продавцю — усе миттєво вирішили. Замінили кабель. Зараз усе нормально працює.
- Достоинства:
- Гарна кишеня. Купую вже другу.
- Недостатки:
- Неякісний USB-кабель, але проблему вже вирішено.
- Продавец Кошик Тех
Доброго дня, Михайле!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Приємно чути, що сама кишеня вам сподобалася та вже не вперше обираєте саме цю модель. Стосовно кабелю — такі ситуації трапляються рідко, але ми завжди оперативно реагуємо, щоб усе працювало бездоганно. Раді, що заміна допомогла й зараз пристрій працює коректно.
Якщо виникатимуть будь-які питання чи потребуватимете допомоги — ми завжди поруч.
- Юрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Брак, не хочет работать, компьютер не хочет с ним работать.Буду менять или возвращать.
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец Кошик Тех
Доброго дня, Юрію.
Після отримання вашої кишені Shuole U35E30-AL ми провели повну перевірку пристрою. Тестування виконано на ноутбуці ASUS TUF Gaming A17 (USB 3.0, Windows 11 Pro) з використанням програм HD Sentinel та CrystalDiskMark.
За результатами тестів — жодних помилок або пошкоджених секторів не виявлено, швидкість передачі даних відповідає стандарту USB 3.0 (понад 190 МБ/с). Пристрій працює стабільно, без обривів з’єднання.
Отже, кишеня повністю справна.
Найімовірніше, у вашому випадку було некоректно виконано ініціалізацію або форматування нового диска, через що він не відображався у провіднику Windows.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Все працює, питань немає. Диск засинає, На Win/Mac/Linux розпізнається. Копіював 1,5ТБ дрібних файлів пів дня, корпус ледве нагрівсь. Диск 4ТБ побачив без проблем
- Достоинства:
- - Не сильно гріється
- Вміє засинати коли немає звертань
- Розпізнається всіма стандартними/сучасними Desktop системами і роутером
- Фізичний перемикач вкл/викл
- Викрутка в комплекті - Недостатки:
- - Короткий кабель
- Дуже яскравий світлодіод вночі. Якщо працюватиме 24/7 (у роутері) то дуже сильно освітлює темну кімнату. Прийшлось допрацьовувати
Вітаємо, Олексію!
Щиро дякуємо за детальний і змістовний відгук. Приємно знати, що пристрій повністю справляється зі своєю задачею і коректно працює на різних системах. Окрема подяка за об'єктивні зауваження — з яскравістю світлодіода дійсно можуть виникати нюанси при роботі в нічний час, візьмемо це до уваги. - Иван
Здравствуйте. Подскажите подробнее про засыпание диска. Через сколько времени бездействия засыпает? И если есть обращение к диску то просыпается без каких-либо проблем?
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
- Достоинства:
- Працює все сподобалось
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Ганно!
Дякуємо за відгук
Добре, що все працює та залишило приємне враження. Гарного користування!
- MarkОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Дкілька днів користуюсь, сама кишеня зроблена якісно і все працює добре, але є нюанс - блок живлення. Мій hdd Toshiba на 1 терабайт не може навіть запуститись, а ось Western Digital на 320гб працює чудово. Ось такий висновок після того як "покопався" в інтернеті а також поспілкувавшись с Chatgpt - для тошиба 1тб потрібен БП з output 12v 3А в той час коли рідний БП з комплектації 12v 2А, прийдеться докупляти потужніший БП якщо хочете щоб працював з більшістю hdd, тому враховуйте це!
Вітаємо, Mark!
Дякуємо за детальний і корисний відгук
Цінуємо, що поділились власним досвідом та технічними нюансами щодо блоку живлення. Так, справді, деякі HDD мають вищі вимоги до живлення, тож ваша порада буде корисна іншим покупцям.
Гарного користування і надійної роботи обладнання!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює кишеня з дисками 2.5 та 3.5, то що треба мені було.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Час покаже, ще буде
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Олександре!
Дякуємо за відгук та зворотний зв’язок
Радий чути, що кишеня підійшла і працює з обома типами дисків — саме те, що треба
Нехай служить довго й безвідмовно!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
нічого незвичайного. працює так як і повинен. товаром задоволений.
Вітаємо, Сергію
Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що зовнішня кишеня працює стабільно та повністю відповідає очікуванням. Гарного користування!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Вроде работает, но диск компьютер не видит в упор. Вставил ради прикола старый-убитый, который не читается, - этот видит. Итс э кайд оф мэджик, так сказать.
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Максиме! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом . Цікава ситуація! Якщо зовнішня кишеня бачить старий-убитий диск, але не визначає ваш основний, можливо, справа у форматуванні або файлівій системі вашого диска. Рекомендуємо перевірити його в "Керуванні дисками" (Windows) або "Дисковій утиліті" (MacOS) – можливо, він просто не ініціалізований або має несумісну файлову систему.
Якщо питання не вирішиться – будемо раді допомогти!
- Мороз І***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
працює
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Понравился + купил со скидкой.
Пока всё отлично- Достоинства:
- 8 Тб поставил, всё работает
- Недостатки:
- Пока не выявил
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Швидка доставка, якісний алюмінієвий корпус, достойна швидкість читання запису як для мого HDD якому 15 років. Диск читається без встановлення двайверів. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Ціна, не потребує драйверів.
- Аркадий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Ок
- Александр Г***Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Всё супер. Рекомендую
Вітаємо, Олександре!
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого товару. Приємно чути, що зовнішня кишеня повністю виправдала ваші очікування. Хай працює стабільно та довго!