Отзывы покупателей о Прикроватные ступеньки для собачек 50*35*40 темно серый тройные

Оценка пользователей 4.96/5
  • Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StepsPets. Размеры (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Цвет: Светло-серый

Дійсно хороші сходинки. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість та ціна.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  StepsPets

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StepsPets. Размеры (ДхШхВ): 66 x 39 x 40. Цвет: Капучино

Дуже вдячна! Сходи чудові! Окрема подяка Ользі, яка допомогла підібрати розмір і кількість сходинок під мого песика!

Достоинства:
    Якість, ціна, обслуговування
    • Продавец  StepsPets

• Оксана В***

Дуже хороші сходинки-пандус. Немає жодних складок, ідеально натягнуті, не перевертаються під час використання. Йорчикам сподобались. Ідеально вписались в інтерʼєр. Рекомендую.

Достоинства:
    Міцні та якісні.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  StepsPets

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StepsPets. Размеры (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Цвет: Серый

Трохи за крутий підйом для француза, але все працює)

• Продавец  StepsPets

Так , для французів ми рекомендуємо тройні подовжені , там глибша сходинка .

• Сычева Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StepsPets. Размеры (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Цвет: Коричневый

Качественные ступеньки, устойчивые, не скользят. Единственный минус - дотянуть домой)

Дякую , дуже приємно , користуйтеся із задоволенням

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StepsPets. Размеры (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Цвет: Капучино

Класні сходинки

Достоинства:
    Зручні
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StepsPets. Размеры (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Цвет: Зеленый

Щиро рекомендую! Сходи супер!

• Продавец  StepsPets

• Олена Р***

Ступеньки замечательные, устойчевые !!! Мой сыночка-Барри оценил на все 100 баллов! Спасибо за доставку!!!

Достоинства:
    Устойчевые

Дякую , дуже приємно . Користуйтеся із задоволенням

• Інна Б***

Супер якість, дякуємо ,рекомедую

Достоинства:
    Міцна конструкція,якісні матеріали, надійність , довговічність
  • Ирина С***

классный цвет и размер, вес хороший, еле дотащила)

• Продавец  StepsPets

Дякую за відгук , прикро що в руках тягнули , але за рахунок ваги вони не ковзають . І витримують людину . Користуйтеся із задоволенням

• Олеся С***

Замовили сходинки, які, на жаль не підійшли. Продавець обміняв товар на інший швидко і без жодних проблем. Песик задоволений пандусом і тому й задоволена і я

• Ірина Ч***

Добрий день!
      Вибачте, а чому сходинки не підійшли ?
      Бо також розглядаю їх купити, але у мене собачка маленька йорочка (до 3 кг), боюсь чи не будуть їй зависокі ?

• Продавец  StepsPets

По моєму у них французької бульдог , і треба була глибша сходинка

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: StepsPets. Размеры (ДхШхВ): 50 x 35 x 40. Цвет: Бежевый

Хороша якість

• Надежда П***

Супер , хорошо увесистые , на верх заходить огонь , вниз трошки крутые но в целом очень довольна , спаниель 14кг )

• Людмила П***

Ступеньки сделаны качественно! Быстро доставили. Остались довольные! Спасибо

Достоинства:
    качественно сделано
    • Продавец  StepsPets

Дякую величезне , користуйтеся із задоволенням

• Инна Г***

Відправили товар, яки не відповідає опису, при цьому покупець повинен повертати товар за свій кошт! Просто нахабство і не людське відношення

• Продавец  StepsPets

Інна, трішки не все ви написали , перед вами вибачились , технічний збій полагодили і вам відправили інший товар , який пролежав до закінчення терміну безкоштовного зберігання на новій пошті , а після повернення його ви почали шантажувати иене поверненням товару , скаргами і поганими відгукми

• Вікторія К***

Швидко зв'язалися щодо замовлення, провели детальну консультацію, та надали рекомендації стосовно ваги та розміру. Отримали класні, якісні сходинки, наш Балу звцінив і користується ними тепер постійно - і вгору, і вниз.

Достоинства:
    Важкенькі, не ковзають по підлозі
    Недостатки:
    Поки що не бачимо
    • Продавец  StepsPets

Дякую велике , користуйтеся із задоволенням

• Петро

Магазин дуже швидко обробив замовлення та вчасно надіслав посилку. Приємним бонусом була акція, отримав товар зі знижкою. Якість сходинок на найвищому рівні: міцні, зручні та гарно виглядають біля ліжка. Мої собачки вже в перший день зрозуміли, як користуватися, і тепер без проблем піднімаються та спускаються. Дуже задоволений покупкою, рекомендую!

Достоинства:
    український виробник, якість товару

• Петро

Усі хто шукає прикроватні сходинки для собачок, рекомендую цей магазин. Ви на 100% будете задоволені.

Достоинства:
    якість матеріалів
    • Продавец  StepsPets

Доброго дня дякую користуйтеся із задоволенням

• Павел В***

Якість відмінна. Ціна доступна. Доставка вигідна та швидка

Достоинства:
    Якість. Ціна. Доставка.
    • Продавец  StepsPets

Дякую за відгук . Користуйтеся із задоволенням

• В. Г***

Товаром дуже задоволена. Сходинки важкі, стійкі. Моя чіхуашка щаслива.

Достоинства:
    Якість

• Анна

Шикарні сходинки! Висота, розмір, вага, все ідеально! Дуже рекомендую!

Користуйтеся із задоволенням

• Олена Л***

Сходинки дуже якісні та гарні. Тяжкі та стійкі, тому не рухаються, навіть коли песик на швидкості на них залітає )))
    Відправка в обмуовлені строки - швидко.
    Дуже задоволена покупкою. Найкращі рекомендації товару та продавцю.

дякую , користуйтеся із задоволенням

• Євгеній О***

Сходи підійшли чудово, все супер!
    Також великий за обслуговування зі сторони продавця

Дякую велике , користуйтеся із задоволенням

• Тетяна Ш***

чудові сходи.надзвичайно приємно було побачити таку роботу.

Достоинства:
    добротні,важкі
    Недостатки:
    бездоганна
    • Продавец  StepsPets

Дякую, дуже приємно

• Алина П***

Дуже зручні!

• Галина А***

Роблять під потрібні розміри, швидко просто неймовірно. Сходинки приємно важкі і непохитні. Тканина гарна, не чіпляється за кігті. Я дуже задоволена.

Достоинства:
    Гарний вигляд, функціонально

Дякую , дуже приємно