- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Тонкі,приємні на дотик у середині,гарний дізайн
Представник постачальникаАнно, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Вистачає на всю ніч і не протікає, гарний дизайн.
Для нас наявність смужки не важлива, тож 5
Дякуємо Вам за відгук!
Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies підгузки, які ідеально підходять Вашому малюку.
З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Купили за хорошими відгуками але.. Найгірші підгузки, які поки попадались((
Протікають практично кожен раз, дуже швидко набухають навіть якщо один раз сходити в туалет і мають дуже не приємний запах від сечі. Можливо нам просто не підійшли(- Достоинства:
- М'які та приємні на дотик.
- Недостатки:
- Неприємний запах від сечі. Протікають.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторіє!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Чудові підгузки для малюка, вони добре тримаються, не протікають навіть під час активних ігор, і шкіра залишається сухою. Пакування зручне і економне, вистачає надовго.
- Достоинства:
- Надійний захист, зручність, економія
- Недостатки:
Представник постачальникаДмитро, доброго дня!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Хороші підгузки. Ліпучки міцно тримають. Спідничка не протікає якщо її правильно поправити :)
- Достоинства:
Представник постачальникаБогдане, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Настасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Дуже задоволена якісь супер
- Достоинства:
- 200
- Недостатки:
- 200
Представник постачальникаНастасіє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Христина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Хороші, тоненькі. Єдині які підійшли на заміну еліт софт.
Представник постачальникаХристино, доброго дня!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
Підгузки чудові
- Достоинства:
- Мʼякі, гарно тримають
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Супер, дякую
Представник постачальникаІлле, доброго дня!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Класні підгузки за класну ціну. Не викликають попрілостей та без сторонніх запахів.
Представник постачальникаЮліє, доброго дня!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Підгузки виконують свою функцію)
- Достоинства:
- Зручна застібка
- Недостатки:
- Немає індикатора наповнення
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Джатиндер Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Super
Представник постачальникаДоброго дня!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Класні
- Диана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Прийшли супер швидко. Я як завжди задоволена. Розетка це Ван лав форевер
- Достоинства:
- Швидко доставка. Супер ціна
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Хороші
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасіє, доброго дня!
- Диана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
На нашу дівчинку 2.5 місяці, 6кг ідеально підходить
- Достоинства:
- Швидка доставка. Гарна упаковка зручна
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Дуже класні памперси для рухливої малечі! Не переживають ніжки, що дуже важливо!!! І нема попрілості!
- Недостатки:
- Єдиний нюанс це нема індикатора
Представник постачальникаОлено, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Кристина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Если сравнивать с Подгузники Huggies Extra Care Mega 3 то эти хуже намного и индикатора нет в подгузнике
- Достоинства:
- Дешевле
- Недостатки:
- Нет индикатора, не видно насколько наполнен подгузник
Представник постачальникаХристино, доброго дня!
- АнгелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Дуже сподобалась ця модель. Приємний мʼякий матеріал. Ніч витримують без протікать (малюку 4 місяці). Відсутність індикатору взагалі не проблема, як на мене.
- Достоинства:
- Приємний матеріал
Не протікають - Недостатки:
Представник постачальникаАнгеліно, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Нам дуже сподобались, ціна - якість.
Зі своєю задачею справляються на відмінно!
Немає алергії, не протікають, приємні на дотик, не роблять парниковий ефект (якщо змінювати не більше 3-4 годин).- Достоинства:
- Одні переваги, не протікають
- Недостатки:
Представник постачальникаКатерино, доброго дня!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Якість гарна, не протікають, рекомендую!
Представник постачальникаВікторіє, доброго дня!
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Все супер
- Алина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 56
У нас вони постійно протікають.
3 розмір на 6 кг.
Краще брати Еліт та Екстра Кейр, проблема що вони тільки великими пачками продаються і неможливо протестувати при переході на розмір вище. Вже почали інші бренди тестувати, але поки Еліт та Екчтра Кейр найкращі у другому та першому розмірах.- Недостатки:
- протікають
Представник постачальникаДоброго дня, Аліно!
Нам дуже прикро, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ми рекомендуємо Вам спробувати інші розміри, які можуть більше відповідати Вашим очікуванням і краще підходити Вашій дитині.
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Подгузники отличные! Не уступают екстра кеа! Тонкие, мягкие ,хорошо впитывают влагу, кожа малыша всегда сухая,не вызывают аллергии! Не когда, не разу не протекли! Нет индикатора, но это не проблема, так как меняем по мере наполнения.
- Достоинства:
- Качество, внутренняя основа подгузники ( мягкие подушечки),цена приемлема
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Дякую
Представник постачальникаМаксиме, доброго дня!
Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Подгузники супер! Не чем не хуже чем хагис екстра кеа . Соответствуют весу ребёнка, не маломерят,тонкие(немного тоньше чем екстра кеа), мягкие,есть резиночка на спинке,не вызывают аллергию, ребёнку комфортно!Для нас не было проблемой, что отсутствует индикатор наполнения.Меняем по мере наполнения, что ночью, что днём, не протикают. Закажем ещё!
- Достоинства:
- Тонкие, мягкие, цена.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 156
Найкраще підійшли малечі.
Представник постачальникаСергію, доброго дня!
- Поліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 168
Розетка зазначила що підгузки з індикатором вологи, на картинці виглядають як такі, натомість прийшли без індикатора. Дуже розчаровані оскільки замовили велику пачку
- Достоинства:
- М'які, не протікають
- Недостатки:
- Не мають індикатора вологи
Представник постачальникаДоброго дня, Поліно!
Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
На свою ціну чудові.
Дитина дуже чутлива, але Huggies Ultra Comfort та Extra Soft чудово переносить.
Навіть, якщо мама зазівалась і вчасно не помітила -не плаче, адже підгузки чудово вбирають все.
Хотілося б індикатор.- Достоинства:
- Якісні, добре вбирають
- Недостатки:
- не має індикаторної смужки
Представник постачальникаАнно, доброго дня!
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Нам підгузки підійшли: не було почервоніння, зручні ліпучки, не протікали.
Представник постачальникаОлено, доброго дня!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 156
Достойні підгузки за свою ціну.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Немає індикатора
Представник постачальникаМарино, доброго дня!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Все супер
Представник постачальникаБогдане, доброго дня!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Зазвичай відгуки не пишу, але за цей товар вирішила написати. Взяла вперше для сина і була розчарована. По-перше, не витримує 12 годин. По-друге, погано вбирає вологу. По-третє, потрібно змінювати кожні 3-4 години. Загалом, не рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Не втримують. Погано вбирають.
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно!
Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.- Карина Л***
Ну взагалі-то підгузки і так треба змінювати кожні 3 години. Бідна дитина, якщо париться в одному брудному підгузку 12 годин
- Катерина
Підгузники і треба змінювати кожні 3-4 години!!!ви жартуєте-12 годин у одному підгузнику!?
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Раніше користувалися Huggies Elite soft( extra care)розмір 1,2,3. вирішили спробувати щось дешевше . Але якість відповідає ціні. Краще за Extra Care не має. Раніше Ультра комфорт були краще.
- Достоинства:
- Ціна, подразнення не має шкіри.
- Недостатки:
- Якість раніше була краще .
Представник постачальникаРуслане, доброго дня!
- катя а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 78
Чудові підгузки
Представник постачальникаКатерино, доброго дня!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 156
Перейшли на ці після 2 Premium care, змінювати на інші поки не плануємо, за ніч не протікають, не пережимають ніде, резиночка м'яка та ніжна
- Достоинства:
- Якісні