Отзывы покупателей о Камера видеонаблюдения уличная CAMERA YCC365 Wi-Fi IP 2.0mp 7827 White (4712IC402)

Оценка пользователей 2.75/5
  • Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Теж відкушений один провід від антени, попрацювала з місяць, перестала бачити wi-fi, вже роутера впритик підносив. Цілий день верещить"конектед,нетворк конектед" а робити не робить. Нікому не рекомендую! Шукайте щось краще, і в іншому місці бо тут щей ціна завищена.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    камера непотріб, ціна завищена
    • Продавец  Vilko

Вітаю!
      Дякуємо за ваш коментар. Хотіли б звернути увагу, що конструкція камери з 1 відкритим проводом антени йде з заводу і не впливає на її роботу.

Стосовно того що каме у вас перестала працювати, гляньте до налаштувань роутеру та до частоти мережі. Має бути 2.4 Гц

Стосовно ціни, в комплекті ви отримали флешку на 32 ГБ з картрідером. Ціна є абсолютно ринковою.

Якщо вам щось не підходить в товарі, ви завжди маєте змогу зробити повернення або відмовитись на пошті.

Замовлення ви зробили ще в червні а тільки зараз написали відгук. То виходить все гарно працювало і не було ніяких проблем?

А як ви вже користувались ми нажаль не знаємо. Можливо були пошкодження? Перепади живлення…

Всього найкращого вам, команда Vilko

• Нагорнюк Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Відломаний дріт від однієї з антен.дуже погано ловить вайфай.зйомка не погана.

• Продавец  Vilko

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук.

Приємно що сподобалась якість картинки яку передає камера.

Шкода, що у вас виникли проблеми з Wi-Fi. Можливо, слабкий сигнал Wi-Fi може бути пов’язаний з перешкодами або віддаленістю камери від роутера.

Рекомендуємо перевірити налаштування роутера, або ж спробувати використовувати підсилювач сигналу. Якщо це не допоможе, зверніться до нашої технічної підтримки — ми завжди раді допомогти з налаштуванням та забезпеченням стабільної роботи камери.

Всього найкращого

• Нагорнюк Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Все працює пока добре.Швидко вислали.-Відкушений провод до однієї з антен wifi побачим як це вплине на прийом!

Недостатки:
    Відкушений провод до однієї з антен wifi.
  • Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Євген Сотник,я на флешку не записував,а дивився тільки онлайн коли мені було потрібно

• Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Камера працює чудово,як денна зйомка так і нічна,всі заявлені функції працюють добре разом з програмою V380,вона є в плеймаркеті.Товар рекомендую,як і продавця Розетка.

Достоинства:
    Немає з чим зрівнювати,все в ній є і справно працює.
    Недостатки:
    Пока не виявив
    • Євген С***

Підкажіть будь ласка чи якісно записує звук?