Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Набор для выжигания по дереву паяльник + насадки 28 шт. / трафареты / жала для пайки

Оценка пользователей 3.67/5
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Відправили швидко... Використовували два рази тільки, але все працює нормально, нагрівається гарно... Задоволені

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Антоний Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Швидко відправили, все відповідає опису. Дякую

• Сергей В*** Сергей

Классный набор

Достоинства:
    Очень качественный
    Недостатки:
    Никаких
    • Продавец  RGSM

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Не зручно тримати. Гріє погано. Брала тільки заради різних насадок, бо є вітчизняний без насадок. Можливо користуватись буду тільки для недовгих дуже детальних робіт. А взагалі викинуті кошти.

Достоинства:
    Багато змінних насадок
    Недостатки:
    Погано гріє, не зручно працювати. Спробуйте писати, тримаючи ручку по середині, а не біля кінчика і все зрозумієте.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за відгук. Паяльник у наборі йде універсальний і тому у нього є регулятор температури. Паяльник можна застосовувати не тільки для випалювання по дереву, але й для ремонту техніки, якщо купити окремо тип жал 900M. Працювати на максимальній температурі не обов'язково, оскільки оптимальна температура для випалювання дерева 350 °С. Якщо використовувати паяльник на максимальній температурі, то лише для ремонту техніки та короткочасно.

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Зламався через пів години використання, китайське л***о
    Також майже не випалює по дереву, пробував на максимальній температурі, ніякого ефекту

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість, дуже погано випалює по дереву
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук. Нам дуже шкода дізнатися, що придбаний товар виявився з дефектом. Ми цінуємо, що Ви знайшли час повідомити про це нам. Ми дуже шкодуємо про незручності, що виникли, і хочемо виправити ситуацію. Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки за номером телефону, який вказаний у замовленні покупця, щоб ми могли негайно вирішити цю проблему. Ми готові запропонувати вам повернення коштів або обмін товару на Ваш вибір.

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Вибачаюсь за попередній відгук. Перехідник знайшовся в упаковці НП.
    До продавця притензій не маю.

Недостатки:
    Поки не бачу. Свою роботу робить.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую. Були раді Вам допомогти

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Паяльник з набором жал які нема як притулити. Немає жодних перехідників. Це не набір для випалювання ,а паяльник з набором насадок які не підходять по кріпленню.

Достоинства:
    Недостатки:
    Продавцю варто було б ознайомитись з особливостями того що продає.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дорогий клієнт, ми щиро шкодуємо, що Ваш досвід покупки не виправдав очікувань через проблему, яку Ви описали раніше. У комплекті має бути перехідник. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб запобігти таким випадкам, але іноді помилки неминучі. Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки за номером телефону, який вказаний у замовленні покупця, щоб ми могли негайно вирішити цю проблему. Ми готові запропонувати вам повернення коштів або обмін товару на ваш вибір.