- АнжелаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Я підбирала шампунь за типом шкіри голови. У моєму випадку (а в мене чутлива дуже) це справжня знахідка! Очищує м'якенько, піни достатньо, запах ненав'язливий; а головне!сухість не викликає і як наслідок свербіжу та лущення немає. З дозатором,що для мене є практично. Рекомендую.
- Достоинства:
- Чудо знахідка для чутливої шкіри голови!
- Недостатки:
Представник постачальникаАнжела, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Єдиний шампунь від лупи, який допоміг
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хоча шампунь і не містить пірітіону цинку, досить непогано допомагає справлятись з лупою. Користуюсь вже біля 5 років, якість не погіршилась.
+ їм можна користуватись усією сім'єю, оскільки немає агресивних компонентів. - Тойсамий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
раніше юзав шолдерс все було ок. потім сніжок пішов на голові . спробував сульсену - спочатку все гуд,але потім ефект пропав. зараз цим користуюсь - поки що супер. маю надію,що так і буде далі.
- Достоинства:
- працює!
- Недостатки:
- та наче нема
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Шампунь Syoss набагато краще ніж Шампунь проти лупи Head & Shoulders,він реально допомагає від лупи!Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Нейтральний запах,не ядкий
- Недостатки:
Представник постачальникаМикола, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Нормальний шампунь від лупи. Час від часу користуюсь, бо бувають проблеми з лупою. Добре очищає, не сушить шкіру голови. Якісний засіб, якого надовго вистачає.
- Достоинства:
- Хороший засіб від лупи
Представник постачальникаПетро, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Шампунь чудовий, має приємний запах. Користуюсь вже декілька років. Дійсно подопомогає від лупи. В кого проблеми з лупою - рекомендую, спробуйте, не пожалкуєте. Та й ціна доступна за великий об"єм!
- Достоинства:
- Допомагає від лупи, має приємний запах
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- ольга и***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Нарешті я знайшла шампунь від лупи. Дякую!
- Достоинства:
- Від лупи
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Якісно запаковано)
Шампунь гарної якості) - Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Отличный шампунь, полностью доволен, перхоть уничтожает на ура, запах приятный.
- Достоинства:
- запах, никакой перхоти
- Недостатки:
- не обнаружил
- Евгений Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Один з найкращих у своїй категорії Anti-Dandruff!
Густий, з гарним ароматом і що найголовніше дуже добре допомагає за призначенням!!!- Достоинства:
- Якість Ціна
- Недостатки:
- Не має!
- юрій ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
- Достоинства:
- Запах свіжоскошеної травы.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Поличев В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший шампунь. Добре справляється зі своєю задачею. І ціна хороша, особливо коли акція.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший, перхоть пропала
- Достоинства:
- Працює
- Климчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Робить свою роботу
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Гарна шампунь, користуюсь не один рік, рекомендую.
Представник бренду SYOSSДобрый день, Сергей!
Спасибо за положительный отзыв!
Мы рады, что шампунь SYOSS Anti-Dandruff понравился вам.
Ваша команда SYOSS.
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь хороший, странно что пропал с магазинов (против перхоти)
- Иванова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Муж пользуется только этим шампунем уже более 2 лет.
- Достоинства:
- цена, качество, объем
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Пользуюсь более четырех лет, доволен.
- Достоинства:
- Немецкое качество. Приятный не навязчивый аромат.
- ЕльдарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь приятно пахнет, хорошо пенится и действительно помогает избавиться от перхоти уже после нескольких применений. Волосы стали мягче и меньше жирнятся.
- Достоинства:
- Эффективен против перхоти
Приятный запах
Хорошо пенится
Удобная упаковка - Недостатки:
Представник постачальникаЕльдар, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Гарний шампунь з чудовим запахом,не сушить шкіру.
- Достоинства:
- Проти лупи
- Недостатки:
Представник постачальникаВiктор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Гарний шампунь з чудовим запахом,не сушить шкіру.Перейшов із Pantine.
- Достоинства:
- Дроти лупи
- Недостатки:
Представник постачальникаВiктор, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чудова шампунь. Допомагає від лупи. Після двох використань лупи стало на багато меньше. І волосся не так жирніє.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаСергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Дуже сподобався шампунь. Добре прибирає лупу, після кількох використань результат уже помітний. Приємний запах, гарно піниться і не сушить шкіру голови. Волосся після нього чисте й охайне довше.
- Достоинства:
- ефективно зменшує лупу
приємний запах
економний у використанні
м’яко очищує, не сушить шкіру - Недостатки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаАндрій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Представник постачальникаОлег, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Шампунь сподобався, якісний.
Беру вже вдруге і надалі буду замовляти.- Достоинства:
- Захищає від лупи, добре вимиває шкіру голови, має густу консистенцію і приємно пахне.
- Недостатки:
- Для мене немає
Представник постачальникаІрина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- таняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
велмкий об'єм шампуню і зручний дозатор для користування. вистачить на 2 місяці щоденного миття і підходить для волосся жінці та чоловіку а це вигідно
- Достоинства:
- дозатор
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Валерій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
super
- Достоинства:
- good
- Недостатки:
- no
Представник постачальникаВалерій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Довелось перепробувати різні шампуні і лікарські і розрекламовані які не дуже допомагали, а SYOSS Anti-Dandruff дійсно ефективний шампунь який видаляє лупу. Кращий продукт від лупи за співвідношенням ефективність ціна об'єм.
Представник постачальникаВалентин, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Гарно промиває волосся. Було б зручно якщо б була помпа.
- Достоинства:
- Гарно промиває волосся
- Недостатки:
- Немає помпи
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 750 мл
Користуючя цим шампунем вже пів року і дуже задоволений, шампунь файний. За таку ціну — один із найкращих варіантів для догляду. Після миття голова не свербить і не чухається, немає відчуття сухості чи подразнення. Запах теж класний, свіжий – грейфрутовий. Після регулярного використання звикання не виникає, рекомендую для тих, хто хоче шампунь проти лупи не за всі гроші світу.
- Достоинства:
- Ціна, якість
Представник постачальникаРоман, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Подходит коже головы и волосам.Большой объем и цена
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
Представник постачальникаОлеся, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь не сушить шкіру (я в цьому плані "вередливий" не за власним бажанням)
І з лупою добре справляється, і не викликає подразнень. В мене після нього навіть себорейні запалення зменшуються. Можна брати.
Сам купую під час акцій, така от людинка ;)- Достоинства:
- Виконує основну функцію, не сушить
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороший шампунь,к моему удивлению помог от перхоти
- Лёша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Перепробовал больше 10 средств и только после использования этого - начались изменения в лучшую сторону. Беру неоднократно, перхоть ушла в 0.
- Достоинства:
- Работает.
- Недостатки:
- Запах не зашел девушке. А мне - нормально :)
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Отличный шампунь. Очень хорошо справляется с зудом кожи головы
- Достоинства:
- Очень хорошо справляется с зудом кожи головы
- Недостатки:
- По ощущениям немного поменялся состав со временем