- Олійник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Цей шампунь дійсно створений для догляду за певним типом волосся. Допомагає зменшити сухість і тьмяність. Легко наноситься і гарно змивається.
- Достоинства:
- Зменшує сухість, ніжний до шкіри голови.
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛідіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Це якість, що перевірена роками. Професійний, використовую для фарбованого волосся разом із кондиціонером Syoss.
- Достоинства:
- Зберігає колір, дбайливо доглядає
- Недостатки:
Представник постачальникаЛідія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Шампунь Syoss Oleo Intense для сухого та тьмяного волосся (400 мл) став для мене справжнім “щоденним ритуалом догляду”. Використовую вже кілька тижнів і бачу відчутну різницю.
Перш за все, шампунь добре очищує, але при цьому не пересушує волосся — після миття немає того «скрипучого» відчуття, яке буває з жорсткими засобами. Волосся м’яке вже волога, а після повного висихання виглядає більш живим і доглянутим. Помітно, що засіб працює саме з сухою та тьмяною структурою: локони здаються більш сяючими і гладкими.
Консистенція комфортна, добре піниться — невеликої кількості вистачає на довге волосся. Запах делікатний, ненав’язливий, не залишає важкого аромату після сушіння феном.
Упаковка 400 мл — зручний формат, не надто великий, але й вистачає надовго при регулярному використанні. Загальне враження дуже позитивне: добре поєднує догляд і очищення, робить волосся приємним на дотик і більш живим на вигляд.
Рекомендую тим, хто хоче додати м’якість і блиск сухому волоссю, не жертвуючи якістю миття.- Достоинства:
- Об'єм
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Купую цей шампунь не вперше — добре себе зарекомендував. Добре зволожує і очищає волосся, має приємний аромат. Зручний у використанні і підходить для щоденного догляду.
Представник постачальникаПетро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Дуже гарно підходить для фарбованого волосся, рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаВалентина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Коли перестала фарбувати волосся, то воно почало виглядати менш блискучим. Після використання шампуня відновився втрачений блиск. Волосся засяяло новою свіжістю, гарним кольором та бажаним природнім блиском.
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Купив у подарунок сестрі шампунь. Задоволена. Каже, що їй подобається ефект блискучого живого волосся. Рекомендую.
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Хороша лінійка, давно користуюся для фарбованого волосся
- Валерия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Все як обіцяно : волося і шкіра голови відчувають себе природньо,без свербіння, не пересушені. На фарбованому жорсткому волоссі відчувається м'якість і еластичність. Аромат трошки набридливий, але не сильний.
Вважаю шампунь відмінним на всі 100%- Достоинства:
- Дійсно волосся природньо м'яке, легке, без ефекта соломи.
- Юлия П***Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Чудовий шампунь для пошкодженого та сухого волосся, для нормального думаю теж підійде
- Достоинства:
- Аромат, шовковистість волосся, м'якість,
- Недостатки:
- Немає!
- Катерина Д***Продавец: Rozetka. Объем: 440 мл
Незважаючи на заяви, що шампунь не містить силіконів, він все ж містить Dimethiconol, який може накопичуватися на волоссі та шкірі голови, ускладнюючи дихання шкіри і створюючи ефект "перевантаженого" волосся.