- Юлія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Син дуже любить цю книгу. Завжди радо погоджується почитати її, як альтернативу мультикам.
- Достоинства:
- Якісний друк, малюнки як в мультиках
- Анастасия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер книжка, дитина взахваті
- Тетяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: More best
Книгою задоволена. Щей безкоштовно доставили на розетку)
- Достоинства:
- Якість, яскравість, чіткість малюнків, українська мова.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sky Sports
Замовляла цю книжку разом з іншою книжкою у цього продавця,бо мій син дуже полюбляє мультик Щенячий патруль. Книжки гарні,багато картинок,але Чому я на новій пошті була вимушена оплатити за доставку 2 рази по 70 грн? Це як розуміти? Зі мною продавець не зв'язався по телефону,чому мій заказ оформили так?Розділили по одній книзі на одну адресу відправка,на одне відділення. Я у розпачі оплатила ту доставку тільки тому,бо син чекав книжки. Але це якесь дуже погане відношення до покупця. Також хочу сказати,що навіть позвонивши мені відповів автовідповідач,який сказав чекати оператора,а потім скинув дзвінок взгалі...
- Достоинства:
- Приємна ціна,але з доставкою виходить що книжка 70 грн
- Недостатки:
- Продавець не передзвонив для уточнення перед відправкою
- Продавец Sky Sports
Добрий день.нам шкода,що трапилась така ситуація,вибачте за незручності.Відправлено двома посилками,оскільки було сформовано два окремих замовлення,які оплаченні через сайт,відповідно , щоб статуси замовлень відстежувались потрібно вставляти ТТН в кожне. Просимо робити одним замовленням ,для потреби є можливість завжди написати коментар до замовлення. При опрацюванні також надсилаємо смс на мобільний
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Sky Sports
- Продавец Sky Sports
Дякуємо за високу оцінку!
- Наумова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Sky Sports
Очень классная книга, дети не могут оторваться! Моим девочкам 2,5 и 7 лет, обеим зашла))) младшая с удовольствием рассматривает картинки, старшая читает не сложный текст в книге. Яркая и интересная, много иллюстраций что немаловажно для маленьких деток, адекватная цена) просто супер!!
- Достоинства:
- Яркая , красочная, интересная
- Продавец Sky Sports
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук :)
- РоманПродавец: Rozetka
Гарна книга якісні малюнки, дітям довподоби, покупкою задоволенні
- Достоинства:
- Щільність сторінок, якість малюнків, вміст