- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Суперська машинка! Дитина в захваті! З доставкою все добре!
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Марія! Дякуємо за прекрасний відгук та за високу оцінку, Так, машинка якісна та надійна, бачимо що ви ще взимку її купили.
Приємного користування!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Реально дуже крута, швидка, потужна, спритна, гарно керована, якісна автівка ! Акумулятор працює десь до години +/-, вистачає часу поганяти. Дитина задвовлена. Батьки теж))) Дякуємо за такий гарний подарунок.
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Дмитро! Дякуємо за цінний відгук і за оцінку. Це допомагає іншим клієнтам знаходити потрібні відповіді а нам розвивати сервіс та якість обслуговування. Так, машинка міцна, якісна та надійна. Якісний та вчасно придбаних вам покупок :)
- Леся П***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Машинка дуже класна. Легка в керування. Робе прикольні трюки. Дитині дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Крута
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Леся, дякуємо вам за цінний відгук та за оцінку. Нам дуже важливий зворотній зв'язок з клієнтами, це допомагає вдосконалюватись та розвивати сервіс обслуговування. Так, ця модель машинки дуже крута. Якісних та вчасно придбаних вам покупок.
- Кирилл Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Ну що сказати, купили 8-ми річному сину цю іграшку. День народження ще попереду, але вирішив я протестити сам цю тачку. І ось що вам скажу, коли відкрив коробку і з першу дістав пульт управління то трохи засмутився бо пульт так собі) но коли дістав машинку і підключив її вот тут я офігєл с того як вона пре і мені одразу стало веселіше, к пульту звикаєш, але я би його вдосконалив ) іграшка добротна, навіть трішки скажена, мені сподобалась, подивимось як малому зайде. Ще хочу додати і відзначити роботу менеджерів, це топчік все настільки швидко і гарно слів немає, браво )) бажаю вам залишатися такими же
- Достоинства:
- Опис, якість, швидкість опрацювання замовлення, ця машинка варте своїх грошей
- Недостатки:
- Нема і сподіваюсь не буде )
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Кирило! Дякуємо вам за найвищу оцінку та за докладний відгук, дуже раді, що вам машинка сподобалася.
Так, машинка дуже якісна, має безліч функцій, для дітей справжнє задоволення в управлінні. Будуть запитання, звертайтесь. Ми завжди на зв'язку.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Машинка топ. Забрав в малого пульт, ганяю сам.по траві шпарить, на сходи вискакує, звук не достатньо голосний, плач малого не перекрикує))) рекомендую
- Достоинства:
- Швидка, добротна хочеться подріфтити навіть в свої 40
- Недостатки:
- На свої гроші топ
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Сергій! Дякую за високу оцінку і за перекрасний, розгорнутий відгук. Так, цей позашляховие з повним приводом дійсно якісна іграшка. Для хлопчиків чудовий подарунок. Якісних та потрібних вам покупок.
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Неочікувано здивувала ця машинка мене. Дуже цікава, швидка. Пар ще не випробували.
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Ірина! Дякуємо за відкук та за оцінку. Нам дуже важливий зворотній зв'язок від клієнтів. Так, машинка якісна та має безліч цікавих функцій. Заливайте звичайну воду, на пульті є кнопка вихлопних газів, при натисканні вона буде димитись холодним вихлопом з пісвіткою. Якісних та цікавих вам покупок.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Гарна іграшка для дитини
- Продавец DYVORAVLYK
Доброго дня Дмитро! Дякуємо за оцінку і за відгук, Так, іграшка якісна і потужна з безліч функцій. Для дитини дуже гарний подарунок на довгі експерименти в керуванні.
Якісних та потрібних вам покупок.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Машинка еще не тестировалась в поле. На 1й взгляд полностью отвечает заявленным характеристикам: ездит, переворачивается, вертится, светится и сигналит. 1е впечатление положительное. Отдельно хочу отметить упаковку: еще ни разу не видел такую качественную упаковку, хотя покупал десяток машин
- Достоинства:
- качество
- Недостатки:
- разряженный аккумулятор
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Євгеній! Дуже вдячні вам за цінний відгук та за оцінку, раді що навіть вас товар задовільнив. Машинка на справді якісна, перед поставкою в Україну перевірялись всі машинки а також при прибутті і Україну. Нам важливо щоб кожен клієнт отримав від нашого магазину якісний товар. Акумулятор заряджається дві години, час використання 30 хв. Будуть питання, завжди можете до нас звернутись, контакти у вас є і ми постійно на зв’язку.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Купили і після першої розрядки налякалась, що машинка перестала їхати, а тільки мігає ліхтариками ))) але потім зрозуміли, що до чого. Дитина грається із задоволенням! Хотілось би навпаки 30 хв зарядки 2 години гратись.
- Продавец DYVORAVLYK
Доброго дня Наталія, дякуємо за цінний відгук. Так, машинка велика і потужна, можна докупити ще один акумулятор на 1200 маh. та зпаяти їх між собою, вийде 2400 маh. Два акумулятора поміщаються в машинці. Або купити один акумулятор з ємністю на 2100 маh. чи на 3500 маh. Головне напруга була 3,7 V. Ємність можна збільшувати, напругу НІ. Відправили вам рішення в вайбер)
З повагою, менеджер Віталій. - Юлія В***
Машинка просто неймовірна. В мене в сина їх неймовірна кількість, але такої, навіть схожої ще не будо. В захваті і дорослі і дітки) Можете ще мені додатково надіслати як збільшити роботу акумулятора у машинці, бо дійсно дуже потужна і хочеться, щоб трошки довше їздила без підзарядки.
- Продавец DYVORAVLYK
Доброго дня Юлія, дякуємо за запитання. Так, машинка велика і потужна, можна докупити ще один акумулятор два акумулятора поміщаються в машинці. Або купити один акумулятор з ємністю на 2100 маh. чи на 3500 маh. Головне напруга була 3,7 V. Ємність можна збільшувати, напругу НІ. Відправили вам рішення в вайбер) З повагою, менеджер Віталій.
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Машинка чудова, малий задоволений!
Менеджер привітний, надав всю потрібну інформацію, відправили миттєво.- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Дмитро! Дякуємо за оцінку і за приємний відгук, Раді що ви машинкою задоволені. Якісних та потрібних вам покупок.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Машинка гарна , купували на подарунок,а тепер граємось всі .
Відповідає всім характеристикам.Приємний менеджер .
Гарна та швидка доставка .- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Світлана! Дякуємо за прекрасну оцінку і за відгук, дуже раді що машинка вам сподобалась. Приємних та потрібних вам покупок.
- Софія В***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Купували на подарунок - і результати залипли всі і іменник 5 років і гості:)
- Достоинства:
- Цікаво, динамічно, незвично
- Недостатки:
- Швидка відправка, все справно, як на фото
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Софія! Дякуємо за оцінку та за цінний відгук для нових покупців. Відгуки допомагають покупцям знаходити корисні відповіді а нам розвивати сервіс. Якісних та потрібних вам покупок.
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Покупали машину на подарок .
Машина Все очень понравилось , ребенок в восторге! Доставка быстрая !- Достоинства:
- Надежная . Красивая . Соответствует описанию
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Юлія! Дякуємо за відгук та за оцінку. Нам дуже важлива ваша думка про товар як від клієнта. Якісних та потрібних вам покупок.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Машинка чудова,дитина в захваті)))їздить всюди нею по камінні,по горбах, виїжджає на бордюри ,робить різні трюки…
Менеджер турботливий і уважний.
Дякую вам !!!- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Вікторія! Дуже дякуємо вам за позитивний відгук та оцінку. Нам дуже важливий зворотній зв'язок з клієнтами це допомагає покупцям знаходити потрібні відповіді про машинку. Якісних та потрібних вам покупок.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Все добре
Працює норм- Продавец DYVORAVLYK
Доброго дня Олег! Дякуємо за позитивний відгук та за оцінку, нам дуже важливий зворотній зв'язок з кожним клієнтом. Раді що вам сподобалась іграшка, хай дитинка насолоджується керуванням. Корисний та якісних вам покупок.
З повагою, менеджер Віталій.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Якісна машинка, все працює, але найбільше сподобалось, що менеджер завжди на зв’язку і дасть відповідь на будь яке запитання, рекомендую)
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Анастасія! Дякуємо за відгук та за оціночку, нам дуже важливий зворотній зв'язок з клієнтами, ви для нас особливі. Будуть запитання, звертайтесь, ми завжди на зв'язку та вирішуємо любі ваші забаганки стосовно замовлення.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Продавець - Гарне обслуговування та професійні консультації.
Товар - міцна машинка. Дитині дуже сподобалась. Дорослим теж)))- Продавец DYVORAVLYK
Доброго дня Олег! Дякуємо за відгук та оцінку, це нам допомагає розвиватись та покращувати якість обслуговування клієнтів.
Якісних та корисних вам покупок.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Машинка дуже класна,дитина в захваті.Швидка доставка.Якісне обслуговування.Рекомендую.
- Продавец DYVORAVLYK
Доброго дня Вікторія, дякуємо за позитивний відгук та оцінку. Нам дуже важлива думка клієнтів, це допомагає покупцям знаходити корисні відповіді по товару. Якісних та потрібних вам покупок.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
На коробці від машинки зазначено вік 8
,але ми купували дитині,якій щойно виконалось 2)
Дитина в захваті,машинка на справді вартує своїх грошей і не складна в керуванні)- Достоинства:
- Багатофункціональність
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Андрій, дякуємо за корисний відгук та за оцінку. Хай дитинка грається та радіє. Якісних та корисних вам покупок.
- Нина М***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-зеленый
Гарно відзивається, управління зрозуміле) Яскрава та надійний ударопрочний корпус, рекомендую)
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Ніна, дякуємо за відгук про товар. Машинка має якісну збірку і може рухатись у всіх можливих положеннях. Раді що вам сподобалась іграшка.
Якісних та потрібних вам покупок.
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: DYVORAVLYK. Цвет: Черно-оранжевый
Дуже функціональна іграшка, має багато функцій та режимів! Батарея тримає довго!
- Продавец DYVORAVLYK
Вітаємо вас Євгенія, дякуємо за відгук про товар. Раді що вам сподобалась іграшка. Так, машинка має якісну збірку і може рухатись у всіх можливих положеннях: - вперед/назад; повертати ліворуч/праворуч; рухатися вбік на 45°; перевертатися на 180° та 360°. І також має вихлоп з підсвічуванням. З повагою, менеджер Віталій.