- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Пауербанк був заряджений на 77%. Смартфон на 5000 мАч заряджається швидкою зарядкою як від usb, так і від type-c. Планшет на 10200 мАч заряджається також швидкою, через Type-C.
Деякі led-лампочки працюють через usb, деякі лише через Type-C, тим не менш, працюють.
Що здивувало - при заряджанні планшета індикатор показував більше 30% і потім різко виключився( вмикаю в розетку - на 0%. Можливо це із-за того, що батарея ще не відкалібрована, але... з 30% різко в 0, неприємно(
Зарядкою від Xiaomi на 33 w заряджається 5 годин, зарядкою від Lenovo на 45 w - трохи більше 6.
При другому заряджанні гаджетів стрибка індикатора вже не було.- Недостатки:
- Новий може чудити з калібровкою
- Продавец WOWtech
Вітаю, Тетяно. Щиро вдячні за Ваш відгук. Невідповідність індикації при першому увімкненні пов'язаний з "сухим зарядом" з заводу. Все вірно, індикація "вирівнюється" після декількох циклів.
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Нормальный на две зарядки точно хватает
- Продавец WOWtech
Вітаємо, Артуре. Дякуємо за Ваш відгук. Вкажіть, будь ласка, чого не вистачило, щоб поставити 5 зірок? Ми намагаємося ставати кращими!
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дуже розчарований цією АКБ, хватає заряда на 3 рази, в моєму телефоні 4500 ємність батареї. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
- Продавец WOWtech
Добрий ранок,зв'яжемось з Вами для уточненя і причин чому у Вас не вистачає заряду.Скоріш за все кабель яким заряджаєте має неспранісь,очікуйте дзвінок він нашого менеджера
- Гість
Приклад, як розрахувати ємність акумулятора павербанка: якщо кількість маг ( ємність акумулятора ) 20000 маг при 3.7 в, то в кращому випадку, якщо бренд з хорошою репутацією ( і акумулятори належної якості ) то на виході при 5 в маємо 10000-13000 маг. То що ж Ви очікували? Ємність Павербанку відповідає заявленій.
- Александр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Очень понравился, заряжает телефон на удивление быстрее чем от розетки, последний айкос от нуля до полного заряда, ушло 10%,вес приличный, но именно так и должен весить павербанк на 20000 mAh, использовал пока мало, но первые впечатления просто супер. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Очень быстро заряжает
- Недостатки:
- Пока нет
Все чудово окрім індикатора заряда, на сайті фото, він яскравий, а по факту ледь його видно, а сонячний день можете забути зовсім, що він є.
- Недостатки:
- Погано видно індикатор
- Продавец WOWtech
Ігорю вдячні Вам за відгук,знєамо що таке присутнє в багатьох павербанках,і не тільки в таких пристроях,особливо коли використовувати павербанк в сонячний день,але це ніяк не впливає на якість данного товару)Приємного користування
- Поищу В***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хорошая штука, быстрая зарядка есть
- Достоинства:
- Тяжелый
- Недостатки:
- Быстрая не всегда работает
- Продавец WOWtech
Вдячні за відгук,швидка зарядка залежить не тільки він павербанку але і від кабелю який має пітримувати PD та сам смртфон)Якщо у Вас э якысь запитання по роботі павербанку,бажано звернутись до нашого менеджера для консультації)
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWtech. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Швидка доставка. Павербанк важкий, збірка якісна. Все працює.
- Продавец WOWtech
Вдячні за відгук,та вибір нашого магазину!))Приємного корситування!)