- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Пишу відгук після 3 місяців користування
1. Для моїх вушних каналів розмір ідеальний, не випадають взагалі
2. Якість звучання практично не відрізняється від звичайних силіконок, хіба що трохи більше бачу
3. Деякі люди писали, що у них вони рвуться на першому тижні користування, але я 3 місяці кожен день користуюсь першою пару з дня покупки (червоні) і вони зовсім ніяк не змінили форму чи щось ще, лише хіба трохи зачухались по кольору. Інші так і лежать нові.
В цілому за свій цінник повністю гарний варіант.- Достоинства:
- Ціна, кількість
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Хороший матеріал
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Не подошли. Из за того, что динамик длинный и толстый плюс сверху этот амбушюр то вовсе еле влазит в ухо даже при том что сминаешь его. И еще изменился звук в худшую сторону. В фирменном силиконе от производителя наушников звук звонкий и четкий а эти за счет мягкой структуры поглощают звук и он выходит как из трубы. Для беспородных сойдет а если слушать в высоком качестве лосслес формат то это заметно очень. Меломанам не советую. А для себя решил попробовать и оно того не стоит.
Деньги на ветер. Будут валяться. Может кому подарю. За качество сказать сложно так как не прийдется носить, что бы понять. Еще момент У кого ушные дырки не большие то также не советую. Доставка была бесплатная на пункт выдачи Розетка. Ехало 7-8 дней.- Достоинства:
- Доставка бесплатная
- Недостатки:
- Размер и материал из которого сделаны
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Спробував усі 4 пари амбушюр. Навушники або не влазять у вухо, випадають, або не щільно знаходяться у вусі, що погіршує якість звуку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підходять до вакуумних навушників
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
на свою ціну шикарні пінки. підійдуть на навушники із діаметрами від 3до5мм легко.
- Достоинства:
- не поганої якості. насичені кольори. свої функції виконують на 100%
- Недостатки:
- якби були ще якісь кольори було б круто)
- Маркіян Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
- КсюшаОтзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Амбашюры понравились. Яркие цвета, хорошо приняли форму уха и кейса для наушников, посторонние звуки не слышно. Вначале кейс для наушников не закрывался полностью, был небольшой зазор, но через час пользования все наладилось.
- Достоинства:
- Все вышеперечисленное и цена
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Таке собі, мені щось не підійшло. Може комусь підійде
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Якраз підійшли! І звуки оточуючі ніде не відволікають!
- Достоинства:
- Річ, що треба!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Штош, неплохие штуки за свои деньги. Приятные назвать на ощупь, плотные, хорошо держатся.
Но учитывайте, что они маленькие. Для моих черных дыр не особо. Но не снижать же за это баллы!- Достоинства:
- Качественные
- Недостатки:
- Маленькие
- Юлій-Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Ну з плюсів - це те, що вони дійсно непогано сидять у вухах. А головний мінус це жахлива якість матеріалу, вони не тримають форму навіть секунди.
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
размер бы побольше чуток
- Достоинства:
- обычные пенки,хорошая цена
- ЮРА Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Хорошие пеные амбрашуры
- Давид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Загалом розповім про мінуси та плюси користування амбюшурами. Звісно вони зручні, з навушників не відпадають, сидять в усі прикольно. Але є мінуси про які тут ніхто не написав, а саме, я помітив що є амбюшури які рвуться через 2-4 дні користування їми, як інші з одного ж комплекту досить міцні та може навіть м'якіші. Мене дуже засмутило те що вже про 1 пару амбюшур я маю забути.
Мені також сподобалися кольори амбюшур, не заважають очам.- Достоинства:
- Зручно сидять у вухах, не відпадають від навушників.
- Недостатки:
- Деякі амбюшури рвутся від звичайного користуванняї
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Нормальные амбюшуры за свою цену, только немного воняют
- Анатолій
одной пары хватает примерно на неделю после чего высыхают и рвутся
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Klink Online
Добре та швидко доставили, досить не погана якість. Задоволений.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не великий мінус що не можна обрати колір