Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Коробка-органайзер для зберігання білизни 4пр/наб 32*32*10см Stenson 3232104

Код:  409199325

• Надія Б***

Приїхало сірого кольору

• Каролина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Замовляла один колір, прийшов зовсім інший, продавець не відповідає

• Аліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Гарна ідея для організації простору на полицях або шухлядах шафи. Зручно

Достоинства:
    Компактно. Легко розкладається
  • Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Отримала органайзер, дуже задоволена .Є багато комірочок , куди можна положити речі..

Достоинства:
    Доступно по ціні ..
  • Галина К***

Мені дуже подобається. Рекомендую

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Доброго дня! Отримала свій заказ. Доставили швидко, обслуговування добре, органайзери якісні, без брака. АЛЕ!!! Я замовляла БЕЖЕВОГО кольору, а прийшли СІРІ !!!???

Достоинства:
    Швидко, якісно!
    Недостатки:
    Не відповідає колір замовленного!

• Алина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Ідеально розмістився 1 органайзер по висоті ящика. Склала дрібну нижню білизну дітей по коміркам. В 2 велику дитячі колготки. Зручно і одразу видно.

Достоинства:
    Організація порядку і швидко знайти необхідну річ. Діти не перевертають шафу в пошуках потрібного
  • Анастасія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

За свою ціну товар супер ,в мій комод стали ідеально

Достоинства:
    Ціна,якість
  • Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Гарний органайзер, але прийшов з браком. На одній коробці не зашита блискавка і собачка випадала. А так норм.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Брак
  • Алина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Дитячі дрібні речі упорядкували велики органайзер, а мені малі підійшли. Теперь діти швидко знаходять свої речі, і без перевертання шафи.

Достоинства:
    Дитячі дрібні трусики і шкарпетки тепер упорядковано і красиво в ящику в ячейки. А продовгуваті-для колготок в самий раз
    Недостатки:
    Не має.
  • Евгения С***

• Анна П***

Дуже зручний

Достоинства:
    Ціна, організація простору
  • Іванна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Усе справне. Користуватися дуже зручно, рекомендую.
    Пакування при отриманні здивувало: трохи більш об'ємно, ніж я сподівалася.
    У сумку не помістилося.

• Надежда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Нормальные коробки, без запаха,вместительные.

• Инна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Товар сподобався. Все як в описі. Ніякого запаху не було (читала відгуки деякі), все ок. Дякую.

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Дуже гарні органайзери. Місткі і досить міцні. Ціна/якість задовольняє.

• Наталія М***

Товар рекомендую. Якість чудова. Замовила ще один такий самий набір

• Наталія М***

Рекомендую даний товар. Якість гарна

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32

Все добре. Органайзери такі як в описі

Достоинства:
    Функціональні,місткі,якісні
  • Марія Х***

Якість гарна , досить практичні

Достоинства:
    Якість гарна , досить практичні
    Недостатки:
    Прийшов чомусь сірий колір , хоча замовляла беж
  • Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Тільки відкрила, і вже порвався

Недостатки:
    Воняє, порвався

• Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32

Коробки мають гарний зовнішній вигляд. Щодо якості пошиву, є зауваження тільки до одного органайзера оскільки у декількох місцях розпустилися по краях нитки

Достоинства:
    Наявність блискавки
  • Дарія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32

Я в захваті від цього набору органайзерів! Тепер все зберігається по місцях і в шафі порядок. Зручні для використання.

Достоинства:
    Тільки переваги в усьому
  • Дунаенко О***

• Татьяна Д***

Очень удобно,качество хорошее.

• Науменко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32

Виглядають краще, як на картинкі

Достоинства:
    Вмісткі та якісні, рекомендую
  • Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32

Чудові органайзери! Все - як на фото! Зручні і місткі !

Достоинства:
    Зручні, компактні
  • Павел Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32

Класні органайзери. Дуже вмісткі та якісні. Тепер в шафі ідеальний попядок

• Дана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32

Якісні і зручні органайзери.
    Два великих якраз вмістилися в одну шухляду, а менші два перекочували до іншої.
    Органайзери дуже допомагають тримати порядок.

• Ольга С***

Удобные и практичные

• Ольга С***

Удобные и практичные

• Ксения К***

Сподобався.

Достоинства:
    Гарно тримає,боковини плотні і стійкі.
    Недостатки:
    Хотілося б більше квадратиків,бо в один вміщається 2 пари носків,а хотілося б для кожної-своє віконце.
    Але це мої примхи.У продавця все відповідає заявленого. Дякую,все сподобалось!