Отзывы покупателей о Бортик в детскую кроватку защитный борт на кровать от падения защита барьер 110 см белый защитные бортики для кроватки детской кровати девочке мальчику боковины кроваток
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Єдиний жирний мінус — це дуже довга відправка. Замовлення обробляли й надсилали значно довше за заявлені терміни. Якщо вам бортик потрібен терміново або до конкретної дати, краще закладати час із запасом.
Загалом покупкою задоволені, сам виріб чудовий, але продавцю явно варто попрацювати над швидкістю відправки замовлень.- Достоинства:
- Якість матеріалу
- Недостатки:
- Довга відправка
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Замовлення доставляли довго. Прийшло ще з дефектом
- Недостатки:
- Прийшло з дефектом
- Продавец MBL Market
Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що отримання замовлення залишило у Вас негативні враження.
Щодо термінів доставки хочемо уточнити фактичну хронологію замовлення. Замовлення було оформлене 14.08 у неробочий час, тому в роботу воно було прийняте 15.08. Відправлення замовлення відбулося 19.08, а отримали Ви його 20.08. При цьому на нашому сайті зазначений середній термін доставки — до 5 днів. Таким чином, замовлення було доставлене в межах заявленого середнього терміну.
Щодо пошкодження товару під час транспортування — на жаль, подібні ситуації можуть виникати під час перевезення, саме тому огляд товару необхідно здійснювати безпосередньо при отриманні, до його прийняття та початку використання.
Ми зі свого боку завжди рекомендуємо нашим клієнтам не поспішати з прийманням замовлення та обов'язково перевіряти цілісність упаковки і товару безпосередньо у момент отримання. Це насамперед захищає інтереси самого покупця та дозволяє оперативно вирішити можливі питання з перевізником.
Дякуємо за Ваш відгук — Ваші зауваження щодо комунікації та інформування клієнтів ми обов'язково врахуємо в подальшій роботі.
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Чудовий бортик, ідеально підійшов для нашого ліжечка
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Дуже класна та корисна річ на дитяче ліжко !!!
Якість ТОП.
Рекомендую - Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Добре кріпиться і лишається на своєму місці. Не посунеш і це важливий момент
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
- Достоинства:
- Всі
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Получили и уже установили на кроватку,хороший бортик,свою функцию выполняет,хорошо вписался в интерьер комнаты
- Достоинства:
- Хорошо выполняет свою функцию
- Недостатки:
- Не выявил
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Чудовий бортик. Добре захищає від падіння.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Потрібно враховувати,що безкоштовної доставки у поштомат не буде, тільки платна на відділення НП.
- Карина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Дякую велике за бортик для ліжечка, підійшов ідеально! В житті виглядає ще краще ніж на фото і подумати не могла , що за таку ціну прийде такай якісний і достойний на вигляд товар. А саме головне те , що ліжечко тепер стало безпечним і можна не хвилюватися , що дитина з нього скотиться , як подорослішає можна без проблем зняти й ліжечко матиме вигляд як при покупці. Окреме дякую за таку швидку доставку !
- Достоинства:
- Ціна/швидка доставка/зовнішній вигляд/якість/зручність у використанні
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Все підійшло ідеально. Продавець ввічливий, проконсультувала зачекала поки я виміряла товщину нашої кроваті. Прийшло все в зазначений термін
- Достоинства:
- Ідеально підійшло по кольору і розміру
- Недостатки:
- Не знайшли
- Геннадий М***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Класно
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Ідеально підійшов на наше ліжко. Тепер сон дитини в безпеці) продавець дуже швидко все відправив попередньо проконсультувавши на рахунок розмірів і кріплення до ліжка.
- Достоинства:
- Ідеальні розміри
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Чудово. Товар відповідає очікуванням, хороший бортик.
- Сюзанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Ціна та якість порадували. Бортик встановила сама, все легко. Тепер спокійна за дитину.
- Макс О***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market
Бортик якісний, все чудово. Рекомендую!
- Продавец MBL Market
Доброго дня. Дякую за зворотній звязок)) Раді що вам усе сподобалось) Гарного дня.