- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СімкА. Цвет: Purple
Прекрасные наушники за эти деньги. Купила. Пользуюсь. Довольна
- Достоинства:
- Стильные, необычные. Хорошее качество
- Продавец СімкА
Юлія, дякуємо Вам за покупку.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse. Цвет: White
форма навушника не схожа із такими ж вухами з іншого магазину. коробка мала сліди клею, кейс не підписаний як на фотках
- Достоинства:
- не бачив
- Недостатки:
- при розмові буває просто скидає розмову.
- Продавец VseProVse
Роман, ви помиляєтесь це оригінальні навушники, на коробці та на самих навушниках є код по якому на оф сайті Орро ви можете це перевірити, на предмет коробка мала сліди клею - це обман, сам відправляв вам навушники слідів клею не було! то що при розмові пропадає звязок то це проблема або з оператором звязку, що зараз спостерігається в Україні, або технічні проблеми з вашим телефоном!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: 4GConnect. Цвет: White
Чудові навушники. Взяв на зміну минулій моделі. Якість звуку (для вкладишей) та мікрофону на гарному рівні.
Дякую продавцю за оперативність.- Достоинства:
- Якість звуку та мікрофону
- Недостатки:
- Тихі системні звуки
- Продавец 4GConnect
Дякуємо, Андрій))) Ми цінуємо Ваш відгук і будемо й надалі працювати на високому рівні
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: DNK. Цвет: Purple
Не принимают возврат если вы уже использовали товар. По виду определяйте хорошо они будут на вас сидеть или нет.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: VseProVse. Цвет: White
Все працює. Якість гуд. Продавець все відправив в день замовлення.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Продавец VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: White
За свою ціну гарний вибір
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: White
Працюють відмінно, є додаток та вспливаюча іконка статусу навушників при першому підключенні за аналогією з соні та епл.
- Достоинства:
- Ціна/якість звуку
- Продавец TutTehno
Вітаємо!