- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Чудова гарнітура як і модель New Bee NB-M50.
Підтримка Multipoint та кодека aptX.
Як для моно гарнітури дововлі приємно слухати музику.- Достоинства:
- Зручне кріплення, мікрофон, звук.
- Недостатки:
- Не вистачає стерео :(
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
За рік використання ніяких нарікань немає. Тримає зв'язок з ноутбуком та телефоном одночасно, заряда вистачає на 4 години активного використання, більше не перевіряв, не було потреби.
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Непогана гарнітура. Кнопка вимикання мікрофона не працює з програмою Google Meet, шкода. Все інше працює добре.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Коритсуюсь уже тиждень, задоволена повністю. Підібрала вушну вкладку потрібного розміру, в вусі не відчуваеться - не заважає, не випадає. Звук дуже гарний, мої співрозмовники не чують зайві звуки - шумозаглушення на висоті. Зарядки хватає надовго - після першої зарядки, за тиждень розрядилась тільки до 90%. Подобається кейс для гарнітури. По-перше, є куди скласти гарнітуру і взяти з собою. По-друге, кейс додатково має додаткову батарею і від нього можна підзарядити гарнітуру.
- Достоинства:
- Дуже зручна, хороший звук, шумозаглушення
- Недостатки:
- Не знайшла
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Дуже зручні в використанні. Дискомфорт при тривалому носінні відсутність. Співрозмовники чують чудово, кажуть "наче стоїш рядом" і це головне. Дякую
- Достоинства:
- Зручність та якість звуку
- Недостатки:
- Поки не відомі
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Доволі не погані.
Добре тримаються на вусі.
Приємні на дотик.
Зарядка через коробку.
Деколи фонить. - Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Гарнітура норм.вже трете покоління цього виробника гарнітуру купляю.кожне наступне покоління краще за попередні.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Гарна гарнітура, працює чудово
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Супер за свої гроші
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Дуже зручна.
- Достоинства:
- Звук супер. Гарний дизайн)
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Schoff
Дякуємо за відгук! Ми раді, що гарнітура New Bee NB-M51 вам сподобалася та виявилася зручною. Приємно чути, що ви задоволені звучанням і дизайном. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
На такі гроші добра
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Гарнітура добра. Чудовий акумулятор, 8 годин розмов без проблем.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Гарнітура зручна
- Достоинства:
- Звук ,вільні руки
- Недостатки:
- Не має
- Александра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
За свої кошти норм.
- Недостатки:
- Не качествений звук!
- Паранчак О***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Купляла чоловікові на подарунок. Був дуже задоволений, всім своїм працівникам покупляв. Рік у використанні - нарікань немає
- Достоинства:
- Зручна, відсікає зовнішній шум, легко налаштовується
- Недостатки:
- нема
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
За свої кошти відмінна гарнітура.
Рекомендую .- Продавец Schoff
Щиро дякуємо, Петре, за Ваш відгук та високу оцінку!
Раді чути, що гарнітура виправдала очікування і Ви задоволені покупкою.
Нам приємно, що Ви рекомендуєте наш товар — це найкраща мотивація для нашої команди!
Бажаємо комфортного користування і завжди надійного зв’язку!
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Просто супер
- Ушканова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Гарна гарнітура, але шкода що навіть рік не пропрацювала.
- Достоинства:
- Зручна, гарний звук, добре чутно співрозмовника
- Недостатки:
- Пропрацювала менше року
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
В цілому все норм, суттєвих недоліків не помітив. З іншого кінця зв'язку не скаржаться на якість звуку, в гарнітурі звук теж норм. Музику слухати може якість не та, але вона і не для цього.
- Достоинства:
- Добре тримаеться на вусі, не создае дискомфорту, акум добре
- Недостатки:
- Переодично в потці звуку пропадання на долі секунд, також в началі потоку глотае декілька букв, особливо це помітно при використання навігатора. Наприклад фраза через 300 метрів.... то почуем ез 300 метрів
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Качество звука хуже чем у телефона, но речь приглушенная и слышно разборчиво. Нтрмальная гарнитурв - руки зато свободные. Спасибо продавцу. Дошла гарнитура оперативно.
- Достоинства:
- Очень легкая, на ухе практически не ощущается.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
За эти деньги вполне хорошо.
- Достоинства:
- звук и микрофон нормальные.
- Недостатки:
- Подходит для разговора так, где относительно тихо. Сильные шумы на улице практически не заглушает. Если шум не превышает громкость голоса, то собеседник сможет Вас услышать. Плохо прилегает к уху (ощущение, что болтается), хотя слышно хорошо.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Я думаю, що це все ж таки бюджетний варіант, але за свої кошти на п'ятірочку з п'яти!
- Достоинства:
- Дистанція, зарядка
- Недостатки:
- Звук, голос як старого радіо
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Дуже зручний в використанні, довго тримає заряд батареї. Співрозмовника чути чудово і співрозмовник мене чує без постороніх звуків. Я дуже задоволена гарнітурою. Рекомендую.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Гарнитура хорошая. Слышно хорошо в обоих направлениях. Очень доволен. Брал для работы.
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Все ок
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Швидко доставили. Все чудово. Згадав свій старий добрий платнонікс. Тільки набагато дешевше :)
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Все чудово . Гарнітура дуже сподобалась . Зручна у використанні, тримається добре . Гучність гарна ( навіть занадто , тому трохи понизив )Я чую добре , мене також чути добре , навіть якщо я балакаю дуже тихо ( майже шепочу ) . Батарея тримає добре , мені вистачає на два дні . Шумозаглушення працює добре . Сподобалось також наявність кейсу для зарядки та зберігання. Покупкою цілком задоволений . Дякую продавцеві і магазину Розетка за якісний товар .
- Достоинства:
- Зручність , гучність , час безперервної роботи та наявність кейсу для зарядки та зберігання.
- Недостатки:
- Не виявив
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Придбала гарнітуру на подарунок.Товар був у наявності.Продавець швидко зв'язався, швидко відправив.Гарнітура дуже сподобалась ,хорошої якості,все працює.Покупкою задоволені,свободні руки.Все дуже добре рекомендую.
- Достоинства:
- Свободні руки,і за кермом,на рибалці і коли щось робиш
- Недостатки:
- Немае
- Усов Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Гарна гарнітура за свої гроші
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Придбала гарнітуру для чоловіка ,якість хороша все швидко задоволений
- Достоинства:
- Все швидко і задоволені
- Печатнова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Дуже швидко випала кнопка відповіді. Продавець сказав що це не його проблеми, відправляйте в сервіс. До того ж важка та не зручна . Пів року вже валяється...
Гроші викинуті на вітер.- Достоинства:
- Продавец Schoff
Марія, вітаємо! У вас є право на гарантійний ремонт, якщо товар підлягає такому ремонту.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Взято 4 штуки/ різних продавців/ упаковка різниться у всіх/ одна тільки з усіх 4 —- яка сама «богата - мажорна» підійшла/ ПРАЦЮЄ СУПЕР/ кейс на 3-4 повні заряди вистачає ВУХА/ шумажаву нема - але на узбіччі автостради й при відкритому вікні в авто- розмовляти зручно, чути опоненту добре. Нагадало старий Плантронік - тільки за доступний бюджет.
- Достоинства:
- Час роботи
- Недостатки:
- Вага на вухо
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Брала для чоловіка. Ця гарнітура розрахована на дівчат або дрібних хлопців. Тому що на вусі тримається погано і це найбільший мінус, все інше
- Достоинства:
- Гарний звук, зручний у використанні ( можна одягати і на праве і на ліве вухо)
- Недостатки:
- Погано тримається
- Продавец Schoff
Тетяна, дякую за відгук так, гарнітури універсальні, не кожному анатомічно підходить
- Ірина М***
Не правда я придбала для чоловіка ., він дуже задоволений і я також вирішила ще собі та синам дорослим замовити
- Ушканова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Зручни у використанні, гарно чути, заряд тримає довго.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black
Добрый день.Заказывала мужу на подарок.Он доволен.Хорошая гарнитура,хорошо сидит,можно использовать на два уха.Качество звука хорошое.Классно ,что можно сразу подключится к двум устройством.Спасибо за быструю доставку.