Отзывы покупателей о Гарнитура Bluetooth New Bee NB-M51 Black новинка

Оценка пользователей 4.66/5
  • Отзывы про товар продавца sMall
  • Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Чудова гарнітура як і модель New Bee NB-M50.
    Підтримка Multipoint та кодека aptX.
    Як для моно гарнітури дововлі приємно слухати музику.

Достоинства:
    Зручне кріплення, мікрофон, звук.
    Недостатки:
    Не вистачає стерео :(
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

За рік використання ніяких нарікань немає. Тримає зв'язок з ноутбуком та телефоном одночасно, заряда вистачає на 4 години активного використання, більше не перевіряв, не було потреби.

• Ігор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Непогана гарнітура. Кнопка вимикання мікрофона не працює з програмою Google Meet, шкода. Все інше працює добре.

• Олександр Г***
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Коритсуюсь уже тиждень, задоволена повністю. Підібрала вушну вкладку потрібного розміру, в вусі не відчуваеться - не заважає, не випадає. Звук дуже гарний, мої співрозмовники не чують зайві звуки - шумозаглушення на висоті. Зарядки хватає надовго - після першої зарядки, за тиждень розрядилась тільки до 90%. Подобається кейс для гарнітури. По-перше, є куди скласти гарнітуру і взяти з собою. По-друге, кейс додатково має додаткову батарею і від нього можна підзарядити гарнітуру.

Достоинства:
    Дуже зручна, хороший звук, шумозаглушення
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Дуже зручні в використанні. Дискомфорт при тривалому носінні відсутність. Співрозмовники чують чудово, кажуть "наче стоїш рядом" і це головне. Дякую

Достоинства:
    Зручність та якість звуку
    Недостатки:
    Поки не відомі
  • Олександр П***

Доволі не погані.
    Добре тримаються на вусі.
    Приємні на дотик.
    Зарядка через коробку.
    Деколи фонить.

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Гарнітура норм.вже трете покоління цього виробника гарнітуру купляю.кожне наступне покоління краще за попередні.

• Олександр Ш***

Гарна гарнітура, працює чудово

• Тарас В***

Супер за свої гроші

• Яна Д***

Дуже зручна.

Достоинства:
    Звук супер. Гарний дизайн)
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Schoff

Дякуємо за відгук! Ми раді, що гарнітура New Bee NB-M51 вам сподобалася та виявилася зручною. Приємно чути, що ви задоволені звучанням і дизайном. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців!

• Юрій П***

На такі гроші добра

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Гарнітура добра. Чудовий акумулятор, 8 годин розмов без проблем.

• Людмила С***

Гарнітура зручна

Достоинства:
    Звук ,вільні руки
    Недостатки:
    Не має
  • Александра П***

За свої кошти норм.

Недостатки:
    Не качествений звук!
  • Паранчак О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Купляла чоловікові на подарунок. Був дуже задоволений, всім своїм працівникам покупляв. Рік у використанні - нарікань немає

Достоинства:
    Зручна, відсікає зовнішній шум, легко налаштовується
    Недостатки:
    нема
  • Петро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

За свої кошти відмінна гарнітура.
    Рекомендую .

• Продавец  Schoff

Щиро дякуємо, Петре, за Ваш відгук та високу оцінку!
      Раді чути, що гарнітура виправдала очікування і Ви задоволені покупкою.
      Нам приємно, що Ви рекомендуєте наш товар — це найкраща мотивація для нашої команди!

Бажаємо комфортного користування і завжди надійного зв’язку!

• Владимир К***

Просто супер

• Ушканова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Гарна гарнітура, але шкода що навіть рік не пропрацювала.

Достоинства:
    Зручна, гарний звук, добре чутно співрозмовника
    Недостатки:
    Пропрацювала менше року
  • Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

В цілому все норм, суттєвих недоліків не помітив. З іншого кінця зв'язку не скаржаться на якість звуку, в гарнітурі звук теж норм. Музику слухати може якість не та, але вона і не для цього.

Достоинства:
    Добре тримаеться на вусі, не создае дискомфорту, акум добре
    Недостатки:
    Переодично в потці звуку пропадання на долі секунд, також в началі потоку глотае декілька букв, особливо це помітно при використання навігатора. Наприклад фраза через 300 метрів.... то почуем ез 300 метрів
  • Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Качество звука хуже чем у телефона, но речь приглушенная и слышно разборчиво. Нтрмальная гарнитурв - руки зато свободные. Спасибо продавцу. Дошла гарнитура оперативно.

Достоинства:
    Очень легкая, на ухе практически не ощущается.
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

За эти деньги вполне хорошо.

Достоинства:
    звук и микрофон нормальные.
    Недостатки:
    Подходит для разговора так, где относительно тихо. Сильные шумы на улице практически не заглушает. Если шум не превышает громкость голоса, то собеседник сможет Вас услышать. Плохо прилегает к уху (ощущение, что болтается), хотя слышно хорошо.
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Я думаю, що це все ж таки бюджетний варіант, але за свої кошти на п'ятірочку з п'яти!

Достоинства:
    Дистанція, зарядка
    Недостатки:
    Звук, голос як старого радіо
  • Галина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Дуже зручний в використанні, довго тримає заряд батареї. Співрозмовника чути чудово і співрозмовник мене чує без постороніх звуків. Я дуже задоволена гарнітурою. Рекомендую.

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Гарнитура хорошая. Слышно хорошо в обоих направлениях. Очень доволен. Брал для работы.

• Артем С***

Все ок

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Швидко доставили. Все чудово. Згадав свій старий добрий платнонікс. Тільки набагато дешевше :)

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Все чудово . Гарнітура дуже сподобалась . Зручна у використанні, тримається добре . Гучність гарна ( навіть занадто , тому трохи понизив )Я чую добре , мене також чути добре , навіть якщо я балакаю дуже тихо ( майже шепочу ) . Батарея тримає добре , мені вистачає на два дні . Шумозаглушення працює добре . Сподобалось також наявність кейсу для зарядки та зберігання. Покупкою цілком задоволений . Дякую продавцеві і магазину Розетка за якісний товар .

Достоинства:
    Зручність , гучність , час безперервної роботи та наявність кейсу для зарядки та зберігання.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Придбала гарнітуру на подарунок.Товар був у наявності.Продавець швидко зв'язався, швидко відправив.Гарнітура дуже сподобалась ,хорошої якості,все працює.Покупкою задоволені,свободні руки.Все дуже добре рекомендую.

Достоинства:
    Свободні руки,і за кермом,на рибалці і коли щось робиш
    Недостатки:
    Немае
  • Усов Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Гарна гарнітура за свої гроші

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Придбала гарнітуру для чоловіка ,якість хороша все швидко задоволений

Достоинства:
    Все швидко і задоволені
  • Печатнова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Дуже швидко випала кнопка відповіді. Продавець сказав що це не його проблеми, відправляйте в сервіс. До того ж важка та не зручна . Пів року вже валяється...
    Гроші викинуті на вітер.

• Продавец  Schoff

Марія, вітаємо! У вас є право на гарантійний ремонт, якщо товар підлягає такому ремонту.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Взято 4 штуки/ різних продавців/ упаковка різниться у всіх/ одна тільки з усіх 4 —- яка сама «богата - мажорна» підійшла/ ПРАЦЮЄ СУПЕР/ кейс на 3-4 повні заряди вистачає ВУХА/ шумажаву нема - але на узбіччі автостради й при відкритому вікні в авто- розмовляти зручно, чути опоненту добре. Нагадало старий Плантронік - тільки за доступний бюджет.

Достоинства:
    Час роботи
    Недостатки:
    Вага на вухо
  • Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Брала для чоловіка. Ця гарнітура розрахована на дівчат або дрібних хлопців. Тому що на вусі тримається погано і це найбільший мінус, все інше

Достоинства:
    Гарний звук, зручний у використанні ( можна одягати і на праве і на ліве вухо)
    Недостатки:
    Погано тримається
    • Продавец  Schoff

Тетяна, дякую за відгук так, гарнітури універсальні, не кожному анатомічно підходить

• Ірина М***

Не правда я придбала для чоловіка ., він дуже задоволений і я також вирішила ще собі та синам дорослим замовити

• Ушканова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Зручни у використанні, гарно чути, заряд тримає довго.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff. Цвет: Black

Добрый день.Заказывала мужу на подарок.Он доволен.Хорошая гарнитура,хорошо сидит,можно использовать на два уха.Качество звука хорошое.Классно ,что можно сразу подключится к двум устройством.Спасибо за быструю доставку.