Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сумка для ланч боксов термосумка для еды LiveWork сумка холодильник маленькая ланч бэг для обедов на работу lunch bag для горячей еды термосумочка для ланча 23х19х14 см

Оценка пользователей 4.8/5
на основе 31 отзыв
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Доброго дня! Замовила сумку, якість супер Дуже містка, хоча візуально маленька. Дякую! Товаром задоволена!

Достоинства:
    Якість, місткість
  • Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Якісна сумка,дуже зручна! Вміщає термос або пляшку для води, ланчбокс, велике яблуко, серветки, щей місце лишається! Дуже задоволені покупкою!

Достоинства:
    Якість, розмір!
    Недостатки:
    Немає!
  • Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Чудова невеличка сумка, яка ідеально підійде для того, щоб брати з собою обід. Саме щось таке і хотіла, і вона мені дуже зручна. Дякую продавцю.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Брала для дитини в школу для боксу з їжею і термосу, дуже зручно! Все як на фото

Достоинства:
    Якість, компактність, зручність
  • Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Гарна. Трошки замок не зручний.

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Товар відповідає опису та фото. Я шукала саме невеликий розмір, то цей Ланчин бокс просто супер. Компактний, але не зважаючи на розмір вмісткий

Достоинства:
    Оперативно зв'язалися та відправили
  • Андрій Ц***

Гарна сумка для обідів

• Владимир Ц***

Гарна якість! Товаром задоволені
    Дякую

• Тихонкова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Дуже швидко відповіли, все ідеально. Якість відповідає фото!!!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Отримала товар. Сумка маленька, компактна, але містка. Покупкою задоволена.

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Швидко відповідають, гарна якість і мінімальна ціна

• Сергей Н***

Дякую дуже гарний товар.

Достоинства:
    Маленька
    • Продавец  Prime

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені товаром. Бажаємо приємного користування та будемо раді Вашим майбутнім покупкам!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Гарна сумка, внутрішнє оздоблення якісне, правда замочок на вигляд слабенький але час покаже.

Достоинства:
    Топ за свої гроші
    • Продавец  Prime

Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви оцінили якість сумки та її внутрішнє оздоблення. Блискавка розрахована на повсякденне використання, сподіваємося, що сумка буде довго та надійно служити Вам.

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Сумкою задоволений, все що планував покласти для обіду, зручно розміщується

• Продавец  Prime

Дякуємо за відгук та високу оцінку!
      Раді, що термосумка виправдала ваші очікування та виявилася зручною для щоденного використання.

• Таисия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Сумка сподобалась, швидко прийшла)

• Юлія Б***

Чудова сумочка

Достоинства:
    Вмістка
  • Євгенія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Сумка якісна, маленька, але вміська, зручна. Внутри термопокриття

Достоинства:
    Гарна якість. Зручна. Гарно виглядає
  • Наталия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Сумка зроблена якісно. Швидка доставка.

• Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Придбав собі та дружині, дуже задоволені! Чудова якість.

Достоинства:
    Гарна якість, розмір підійшов!
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Купувала на подарунок рік тому (серпень 2024) своїй колезі - кожен робочий день (5тиднівка) вона користується сумкою. Покупкою задоволені!

• Юлиана Д***

Дуже зручно компактна

Достоинства:
    Компактна
  • Ірина В***

Дуже зручна сумка

Достоинства:
    Дуже зручна сумка
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Купила цей ланч-бокс для обідів на роботу і дуже задоволена! Він виявився досить містким, але при цьому компактним. Завдяки термошару їжа залишається теплою, що дуже зручно.

• Цилинская Ю***

Дуже зручна сумка

Достоинства:
    Дуже зручна сумка
  • Олена Г***

Добре

• Олена З***
  • Павук А***
  • Маріанна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Швидке оформлення та доставка товару. Якість сумки відповідає вартості товару

Дякуємо за відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені швидкістю оформлення та доставки замовлення. Також приємно знати, що якість термосумки відповідає вашим очікуванням.

• Вита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Сумка не соответствует заявленному размеру. Размер специально подбирала, сумка меньше (22*18*11)

Достоинства:
    Хорошо пошита
    Недостатки:
    Размер меньше чем указано
    • Продавец  Prime

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникли сумніви щодо розміру.
      Ми додатково перевіряли заміри — зовнішні габарити сумки відповідають заявленим 23×20×13 см.
      Звертаємо увагу, що заміри в характеристиках вказуються саме по зовнішньому контуру виробу. При вимірюванні внутрішнього простору розміри можуть відрізнятися.
      Також матеріал сумки м’який, тому одразу після транспортування можливі незначні відхилення в замірах до 1-2 см без розправлення виробу.
      Якщо товар вам не підійшов, ви завжди можете скористатися можливістю повернення згідно з правилами маркетплейсу.

• Максим М***
    Продавец: Prime

Не відповідає дійсності, на фото одна сумка, приходить інша, матеріал відрізняється напис інший, прийшла дуже низької якості китай, в мене така вже була, через місяць в середині почала відслоюватися, блискавка порвалася.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість матеріалу, і саме виготовлення
    • Продавец  Prime

Дякуємо за Ваш відгук.
      Хочемо звернути увагу, що ми не можемо відповідати за досвід використання аналогічного товару, придбаного в інших продавців, оскільки якість продукції може відрізнятися.
      Щодо нашого товару — сумку реалізуємо вже тривалий час і отримали багато позитивних відгуків від клієнтів.
      Якщо отриманий товар, на Вашу думку, не відповідає очікуванням або опису — будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення, щоб ми могли детально розібрати ситуацію та запропонувати рішення.

• Дубинина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Якість жахлива! Молнія не застібається, вирвалася одразу!

Достоинства:
    Переваг не знайшла
    Недостатки:
    Молнія
    • Продавец  Prime

Доброго дня. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація з товаром.

Щоб розібратися та допомогти вам, будь ласка, надішліть фото або відео проблеми — це допоможе швидко оцінити ситуацію.

Ми обов’язково розглянемо звернення та запропонуємо рішення (обмін або повернення згідно з умовами гарантії).