- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный
Дуже швидка доставка, продавець зв'язався відразу, трохи в замовленні була моя помилка, продавець виправив швидко) машинка бомба,велика. Купляла на подарунок,але мабуть куплю і дитині своїй)їй дуже сподобалася, пульт управління зручний, дитина 4 р. відразу зрозуміла як управляти
- Достоинства:
- Велика, швидка машинка,на подарунок супер
- Недостатки:
- Поки немає , надіюсь не буде
- Кульгейко О***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый
Машинка чудова, дитині дуже подобається.
- Достоинства:
- Прохідність вражає, спускається і піднімається по східцях.
- Максименко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый
Іграшка чудова! Величезна! Малий в захваті!) Дякую! Єдиний недолік, дуже різкий старт, потрібно буде придбати додатковий модуль плавного пуску, це збереже трансміссію і шасі, та іграшка буде більш довговічна)
- Достоинства:
- Велика прохідність, потужність
- Недостатки:
- Занадто різкий старт. Потрібен додатковий модуль
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный
Дякую. Товар якісний, дитина в захваті. Неможливо відірвати від забавки
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый
Класна машинка. Дуже висока прохідність. В лісі по шишкам по піску їде аж гребе. Хватає потужності заїжджати на гори. Перешкоди висотою 10 см проходить, заскакує на бордюр. Хотілось би щоб був якийсь плавний старт у неї. А то приходиться ривками рухатись, якщо не потрібна швидкість. Сину сподобалось. папа теж грається)))
- Достоинства:
- Висока прохідність, дизайн, чудова підвіска
- Недостатки:
- Немає плавного старту на початку руху, та регулювання потужності під час руху
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный
Дуже гарна машина! Дитині сподобалось! Дякую Вам!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый
Машинка - просто вау. Заказывали ребёнку 4 года. Живём в Турции. Очень высокая проходимость. Ездит на пляже по песку, по лужам, без труда преодолевает бордюры. Красивая, качественная. Заряда хватает минут на 25. На площадке собирает кучу лайков, все фотографируют и спрашивают, где покупали. Однозначно крутой подарок. Рекомендую
- Достоинства:
- Высокая проходимость, большая, качественная, красивая
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый
Зі мною оперативно звʼязалися після оплати покупки, менше ніж за хвилину. Відправили машинку на наступний день. Хрещеник задоволений, дорослі також граються. Дякую !
- Анатолий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный
Машинка просто бомба!!!! Дитина щаслива, а що може бути кращим за її емоцій
- Достоинства:
- Великий радіус роботи
- Недостатки:
- Не знайшов