Отзывы покупателей о Машинка на радиоуправлении 1:8 4WD большая 50 см GW131 609E Black з пультом автомобиль внедорожник монстр-трак

Код:  409619835
  • Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный

Дуже швидка доставка, продавець зв'язався відразу, трохи в замовленні була моя помилка, продавець виправив швидко) машинка бомба,велика. Купляла на подарунок,але мабуть куплю і дитині своїй)їй дуже сподобалася, пульт управління зручний, дитина 4 р. відразу зрозуміла як управляти

Достоинства:
    Велика, швидка машинка,на подарунок супер
    Недостатки:
    Поки немає , надіюсь не буде
  • Кульгейко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Машинка чудова, дитині дуже подобається.

Достоинства:
    Прохідність вражає, спускається і піднімається по східцях.
  • Максименко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Іграшка чудова! Величезна! Малий в захваті!) Дякую! Єдиний недолік, дуже різкий старт, потрібно буде придбати додатковий модуль плавного пуску, це збереже трансміссію і шасі, та іграшка буде більш довговічна)

Достоинства:
    Велика прохідність, потужність
    Недостатки:
    Занадто різкий старт. Потрібен додатковий модуль
  • Олена К***

Дякую. Товар якісний, дитина в захваті. Неможливо відірвати від забавки

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Класна машинка. Дуже висока прохідність. В лісі по шишкам по піску їде аж гребе. Хватає потужності заїжджати на гори. Перешкоди висотою 10 см проходить, заскакує на бордюр. Хотілось би щоб був якийсь плавний старт у неї. А то приходиться ривками рухатись, якщо не потрібна швидкість. Сину сподобалось. папа теж грається)))

Достоинства:
    Висока прохідність, дизайн, чудова підвіска
    Недостатки:
    Немає плавного старту на початку руху, та регулювання потужності під час руху
  • Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный

Дуже гарна машина! Дитині сподобалось! Дякую Вам!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Машинка - просто вау. Заказывали ребёнку 4 года. Живём в Турции. Очень высокая проходимость. Ездит на пляже по песку, по лужам, без труда преодолевает бордюры. Красивая, качественная. Заряда хватает минут на 25. На площадке собирает кучу лайков, все фотографируют и спрашивают, где покупали. Однозначно крутой подарок. Рекомендую

Достоинства:
    Высокая проходимость, большая, качественная, красивая
    Недостатки:
    Пока не обнаружены
  • Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Зі мною оперативно звʼязалися після оплати покупки, менше ніж за хвилину. Відправили машинку на наступний день. Хрещеник задоволений, дорослі також граються. Дякую !

• Анатолий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный

Машинка просто бомба!!!! Дитина щаслива, а що може бути кращим за її емоцій

Достоинства:
    Великий радіус роботи
    Недостатки:
    Не знайшов