Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Машинка на радиоуправлении 1:8 4WD большая 50 см GW131 609E Black з пультом автомобиль внедорожник монстр-трак

Код :  409619835
Оценка пользователей 4.6/5
  • Павел К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Слабенький рульовий маятник!!!Ні в якому разі не можна врізатися передніми колесами навіть на невеликій швидкості!Зараз буду клеїти десь восьмій раз.Спробую двухкомпонетний клей.Топ то треба доробити самому.Варіант непоганий але треба обережно керувати,дитині пояснити не можливо!Думайте самі.

• Продавец  B and D

Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що у Вас склалося таке враження від товару.

Хочемо зазначити, що дана модель є дитячою іграшкою, виготовленою переважно з пластику. Під час зіткнення на швидкості з твердими предметами (бордюрами, стінами, деревами, камінням тощо) пластикові елементи рульового механізму можуть пошкоджуватися. На жаль, уникнути цього повністю неможливо.

Для тривалої експлуатації рекомендуємо використовувати машинку на рівних майданчиках та уникати сильних ударів і зіткнень із перешкодами.

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный

Дуже швидка доставка, продавець зв'язався відразу, трохи в замовленні була моя помилка, продавець виправив швидко) машинка бомба,велика. Купляла на подарунок,але мабуть куплю і дитині своїй)їй дуже сподобалася, пульт управління зручний, дитина 4 р. відразу зрозуміла як управляти

Достоинства:
    Велика, швидка машинка,на подарунок супер
    Недостатки:
    Поки немає , надіюсь не буде
  • Кульгейко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Машинка чудова, дитині дуже подобається.

Достоинства:
    Прохідність вражає, спускається і піднімається по східцях.
  • Максименко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Іграшка чудова! Величезна! Малий в захваті!) Дякую! Єдиний недолік, дуже різкий старт, потрібно буде придбати додатковий модуль плавного пуску, це збереже трансміссію і шасі, та іграшка буде більш довговічна)

Достоинства:
    Велика прохідність, потужність
    Недостатки:
    Занадто різкий старт. Потрібен додатковий модуль
  • Олена К***

Дякую. Товар якісний, дитина в захваті. Неможливо відірвати від забавки

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Класна машинка. Дуже висока прохідність. В лісі по шишкам по піску їде аж гребе. Хватає потужності заїжджати на гори. Перешкоди висотою 10 см проходить, заскакує на бордюр. Хотілось би щоб був якийсь плавний старт у неї. А то приходиться ривками рухатись, якщо не потрібна швидкість. Сину сподобалось. папа теж грається)))

Достоинства:
    Висока прохідність, дизайн, чудова підвіска
    Недостатки:
    Немає плавного старту на початку руху, та регулювання потужності під час руху
  • Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный

Дуже гарна машина! Дитині сподобалось! Дякую Вам!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Машинка - просто вау. Заказывали ребёнку 4 года. Живём в Турции. Очень высокая проходимость. Ездит на пляже по песку, по лужам, без труда преодолевает бордюры. Красивая, качественная. Заряда хватает минут на 25. На площадке собирает кучу лайков, все фотографируют и спрашивают, где покупали. Однозначно крутой подарок. Рекомендую

Достоинства:
    Высокая проходимость, большая, качественная, красивая
    Недостатки:
    Пока не обнаружены
  • Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Золотистый

Зі мною оперативно звʼязалися після оплати покупки, менше ніж за хвилину. Відправили машинку на наступний день. Хрещеник задоволений, дорослі також граються. Дякую !

• Анатолий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B and D. Цвет: Черный

Машинка просто бомба!!!! Дитина щаслива, а що може бути кращим за її емоцій

Достоинства:
    Великий радіус роботи
    Недостатки:
    Не знайшов