Отзывы покупателей о Поводок для собак WAUDOG R-leash светоотражающая лента XS-M до 40 кг 2.9 м салатовый (81275)

Оценка пользователей 3.27/5
  • Жупикова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Длина: 2.9. Цвет: Белый

Вистачило, на жаль, на три місяці користування. Собака кавалер спанієль, 6 кг, на прогулянці зістрибнув зі лавки, рулетка більше не змотується(

Достоинства:
    Дуже гарний, зручний повідець.
    • Продавец  ВС Retail

Добрий день!
      Дякуємо вам за відгук.

Уся продукція має офіційну гарантію.
      Ваше звернення вже передано до відділу якості. Найближчим часом з вами зв’яжеться відповідальний спеціаліст для уточнення деталей.

• Жупикова В***

Добрий день. Я в шоці, наскільки швидко та оперативно ви спрацювали. Рулетку замінили на нову, ще й тримали у подарунок мʼячик. Я дуже задоволена сервісом, буду рекомендувати вас до співпраці. Дякую вам

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WD Retail. Длина: 2.9. Цвет: Белый

Гарна, практична, спаніеля витримує.Зручно що можна вдягти на руку.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Поки не знайшла )
    • Продавец  WD Retail

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Длина: 2.9. Цвет: Белый

Доповнюю відгук. На мою скаргу на поломку механізму рулетки одразу відреагували . За власний кошт компанія зробила обмін зламаної рулетки на нову приємний бонус - подарунок мʼячик собаці. Дякую
    Сподіваюсь нова прослужить довго

• Продавец  ВС Retail

Дякуємо вам за відгук та довіру!
      Раді, що змогли швидко вирішити ситуацію. Сподіваємося, нова рулетка служитиме довго, а мʼячик потішив вашого улюбленця

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Длина: 2.9. Цвет: Белый

Рулетка придбана в кінці листопада 2025 року- не працює механізм, не згортається стрічка. В описі для собак до 40 кг - у нас собака мопс 10 кг , вистачило на 2 місяці користування! Велику породу точно не витримає!
    Дуже зручна, що можна одягти на руку. Не якісний механізм !

Недостатки:
    Неякісний механізм , зламався після 2 місяців експлуатації
    • Продавец  ВС Retail

Доброго дня!

Нам дуже шкода, що виникла така ситуація та рулетка вийшла з ладу. Дякуємо, що повідомили нам про це.

На даний товар діє гарантія. Ми вже передали Ваше звернення до відділу якості для перевірки ситуації. Найближчим часом з Вами зв’яжуться щодо подальшого вирішення питання.

Дякуємо за Ваш відгук та перепрошуємо за незручності.

• Світлана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Длина: 2.9. Цвет: Белый

У відповідь на мій попередній коментар продавець зв'язався і здійснили заміну рулетки. Нова працює. Дякую!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Длина: 2.9. Цвет: Белый

З першого використання заїдає рулетка. Шлея втягується дуже складно, після багатократних туди-сюди витягувань і стрясінь. Нажаль, користуватися неможливо. До того мала досвід такої ж рулетки, але синього кольору, яка чудово пропрацювала майже рік.

Достоинства:
    Зручна для тримання на руці за рахунок круглого отвору.
    Недостатки:
    Не спрацьовує механізм рулетки
    • Продавец  ВС Retail

Добрий день!
      На товар діє 2 роки гарантії (на механізм рулетки) тому Ваш відгук і контакти буде передано у Секцію якості. Очікуйте з Вами зв'яжуться!

• Арина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GZoo. Длина: 2.9. Цвет: Белый

Рулетка очень плохого качества . Скорее всего не оригинальная продукция ! Когда вытягивается поводок - очень сильный звук , и тянется очень плохо .

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Длина: 2.9. Цвет: Белый

Замінили на новий протягом 2 х днів з моменту звернення. Доставка була повністю за рахунок продавця.
    Дуже вдячна

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: The plus. Длина: 2.9. Цвет: Белый

Купувала в травні 2022 року. В березні 2023 вже зламався механізм.

Достоинства:
    Зручна ручка, що можно повісити на руку і обидві руки вільні.
    Недостатки:
    Через пару місяців кнопка , що відповідає за зупинку повідка, почала давати збій. Сам механізм не прослужив і року
    • Продавец  The plus

Доброго ранку. На цей товар 2 роки гарантії. Ви можете звернутися самостійно.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Длина: 2.9. Цвет: Белый

Дуже зручна форма - одягнути на руку рулетку і рука вільна.
    Трохи не зручний перемикач «стоп» для стрічки - заїдає і треба докласти зусиль, щоб перемикнути одним пальцем.
    Час від часу стрічка заїдає та не заїжджає назад автоматично, але це не критично і через декілька тижнів користування пристосувалась.
    В описі вказано, що використання для собак від 10кг, по факту використовую для йорка ~3,5кг і все нормально

Достоинства:
    Зручна форма, стильний дизайн
    Недостатки:
    стрічка заїдає та не заїжджає назад автоматично, не зручний перемикач «стоп»
    • Продавец  ВС Retail

• Sid J***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВС Retail. Длина: 2.9. Цвет: Салатовый

Отличный поводок (рулетка) с красивым дизайном.
    С отправкой, получением никаких проблем не возникло.
    Спасибо.

Достоинства:
    Полное соответствие указанному товару
    • Продавец  ВС Retail

Спасибо за Ваш отзыв! Мы прилагаем все усилия что бы наша продукция приносила радость животным и их владельцам!