- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26
дешева, якісне покриття, однак на цьому позитив закінчується.
дуже тонке дно, навіть млинці не приготуєш: поки прогрівається край то середина пригорає. майже одразу деформувалась, вигнулась горбом як якийсь недоВОК. приготувати на ній можна хіба шо грінки чи якусь нехитру яєшню. на все інше треба навички еквілібристики.
діаметр нестандартний, жодні кришки не підходять/ не стають в паз.
вцілому це гроші на вітер.- Достоинства:
- ціна, якісне покриття, дешева однак непогана ручка
- Недостатки:
- дуже дуже тонка, нестандартний діаметр, майже непридатна для використання
- Продавец MIRON
Ми працюємо вже 10 років. Негативні відгуки це розуміння того що ми честно отримуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів. Так дійсно товар буває різної якості і ми оновлюємо ассортимент для співвідношення ціни та якості. Дякуємо що завдяки Вам ми стаємо краще! Працюємо для Вас!
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26
Після споживання їжі приготований на цій бляшаці відчуваю стійкий металевий присмак в роті ! Це признак отруєння !!!
- Продавец MIRON
Прикро, що виникла данна ситуація! Товару продали багато та отримували зворотній зв'язок від клієнтів, що він невеликої ціни за свою якість. Товар зручний в використанні
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26
Через пару недель пользования, снаружи дно покрылось ржавчиной.
Внутри начало кусками отпадать,, мраморной,, покрытие, оно стало как целофан,и ржавеет сковорода без покрытия.
Фу, дешовый трюк. Ужас такое,, г***о,, я ещё на покупала!!
По весу, как,, жестянка,,- Достоинства:
- Не прилипает
- Недостатки:
- Покрытие облезает кусками
- Продавец MIRON
Нам шкода, що ви зіткнулись з данною проблемою! Данного товару продали багато та проблем з використанням та якістю не було, клієнти які замовили його були задоволені низькою ціною за данний товар
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 24
Не належної якості, при нагоіванні деформується дно!!!
- Продавец MIRON
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26
Прийшла з ушкодженнями, але так як упакована в коробці на місці не пепевіряв. За цю ціну нема шо очікувати Тефаль, норм сковородка, досить тонка, бистро нагрівається, тому більше підійде для млинців, омлету, мяса. Але не для тушення або чогось більш складного, гарний варіант на підміну або дод сковорідку. І читайте уважно опис, вона не мармурова, а тільки з покриттям, під ним скоріш за все сталь, але за ціну ок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товщина дна
- Шакіров О***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26
За таку ціну неможна требувати чогось суперського, тому в принципі сковорода нормальна. З мінусів - не рівномірно розподіляє жар, деякі місця прогріваються сильнійше, та з приводу розмірів - зовнішній бортик може і має 26 дюймів, але кришка від попередніх сковородок 26 дюймів трішки не підходить.
Тому - звичайна сковородка за звичайні гроші.- Достоинства:
- Недостатки:
- Розмір
- Олексій Ш***
Додам коментар, через 2 місяці викинув у смітник :), прогоріла з одного краю. Ще вона така тоненька та легка, що ручка іноді переважує сковороду, коли та пуста, та вона може впасти )
- Darya T***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26
Не можна навіть омлет приготувати,він просто горить.
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Дуже тонка,все підгорає навіть на меншому вогні.
- Продавец MIRON
Нам шкода, що виникла така ситуація! Данний товар продали дуже багато та клієнтам подабається якість за невелику ціну данного товару
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Диаметр: 26
Доволі хороша якість за таку ціну
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Не виявлено поки