- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200
Матрас дуже хороший! На вагу 80 - 100 кг ідеальний. Не надто м'який і не твердий.
Ставлю тільки три зірки за неакуратність вантажників, в матраці була дерев'яна скалка, і порвали трішки нитки.
На 5 днів затримали замовлення.- Достоинства:
- На мою вагу ідеальна жорсткість.
- Недостатки:
- Поставляється в розгорнутому вигляді.
Представник постачальникаДобрий день!
Щиро дякуємо за ваш відгук і вибір матраца Highfoam. Нам приємно знати, що рівень жорсткості вам ідеально підійшов.
Водночас щиро перепрошуємо за незручності, пов’язані з доставкою: наявність стороннього предмета в упаковці, пошкодження та затримку в термінах. Це неприпустимо, і ми обов’язково передамо Вашу скаргу у відповідний відділ для покращення сервісу.
Ми цінуємо ваші зауваження та вдосконалюємося завдяки ним.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200
Матрас сподобався. Підлаштовується під кожного, коли сідаєш наче м'який і провалюється а коли просто ляжеш то наче твердий.
В загальному сподобався, користуємось місяць, головне що спина не болить після нього, навіть після весняних навантажень :)
Такий же, тільки менший замовили дитині, все подобається, рекомендую- Достоинства:
- Перестала турбувати спина
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук!
Ми дуже раді, що Вам сподобався новий матрац. Користуйтесь із задоволенням!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200
Розраховував, що матрац прийде скрученим, але ні.
Беру вдруге ортопедичний матрац цього виробника. Перший - Zephyr Muffin roll, просто чудовий, але його вже зняли з виробництва. Цей більш жорсткіше. Трохи нагадує ватний тоненький матрац на дошках з військового минулого.
Перший день, тож, як спати на такому, сказати ще не можу.- Достоинства:
- Гарний бренд, який викликає довіру.
- Недостатки:
- Невеличка пляма на бічній поверхні. Мені було б зручніше, аби він прийшов у скрученому вигляді.
- Ігор
Пройшла перша ніч. Досить комфортно. Спочатку здався занадто м'яким, сильно прогинається від локального тиску (наприклад від ліктів і колін). Так, ліжко існує не тільки для сну, але і для активного відпочинку)))
Прокинувся вранці і здалося, що лежу на чомусь твердому. Якісь подвійні відчуття. Спина не болить, все ок. Виспався чудово. Але наче всього трохи пом'яли))) Це і є "матрац з масажним ефектом"?)))
В цілому - матрацем задоволений. - Ігор
Ще дві ночі на цьому матраці. Тільки позитивні відчуття.
Категорично рекомендую.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваші розгорнуті відгуки. Бажаємо тільки щасливих та здорових снів на новому матраці!)
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200
Розглядав різні варіанти. Маю досвід використання як пружинного, так і безпружинного матраса. Купив Highfoam Noble Argentum Amaltea і не прогадав. Тепер насолоджуюсь спанням. Рекомендую до використанння. Тепер тільки безпружинні матраси!!
- Достоинства:
- Достатньо жорсткий, але бистро звикаєш.
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук.
Бажаємо насолоджуватись приємними та здоровими снами!!