- Геннадий В***Отзыв от покупателя. Продавец: New Technology
Доставка быстрая, качество хорошее. Рекомендую 100%
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец New Technology
Дякую вам за відгук!
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: New Technology
Обмотка слабенька відчуття що провід напівпустий) у двох трьох місцях перекручена( але все працює)
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: New Technology
Все працює
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: New Technology
плохо пахнет, скорость 100М
- Достоинства:
- нету
- Недостатки:
- плохо пахнет, скорость 100М
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: New Technology
При замірі довжина не сходитися з заявленою в оголошені. Швидкість передачі інтернету по кабелю не перевищує 95 МБ.
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- 17,5 метрів а не 20 як заявленно продавцем
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: New Technology
Отримав кабель, все супер, дякую! Якісь кабелю чудова, підключив і користуюсь! Продавцю окреме "дякую" за точну і змістовну консультацію, а також, за оперативність! 5 !
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: New Technology
Тільки розпакував, на моєму фото видно що ізоляція пошкоджена. Виміряв рулеткою весь кабель, його довжина 17.9 м., а не 20 метрів як заявлено!!! Хоча інтернет і передає, але товаром абсолютно не задоволений! Будьте обережні з цим продавцем, розпаковуйте і перевіряйте товар при отриманні, навіть той який перевіряти одразу на місці і не зручно. Дуже неприємний такий обман.
- Достоинства:
- Навіть не хочеться сюди щось писати
- Недостатки:
- 1. Ізоляція кабелю пошкоджена. 2. Довжина кабелю менше зазначеної.
- Владислав Д***
Доповнюю свій відгук: зі мною зв'язався продавець і повернув мені гроші за товар. На жаль, помилки стаються, так, але хочу відзначити, що цей продавець піклується про клієнта. Кабелем я буду користуватися, інтернет він передає, і я дуже задоволений піклуванням про мене з боку продавця. Тому тепер вже враховуючи виправлення ситуації, сміливо можу рекомендувати даного продавця.
- Продавец New Technology
Дякуємо за відгук!