- Алена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер ,сытная , приятно пахнет
- Лілія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Каша чудова. Нашому малюку 2.7 місяців, досі їмо цю кашу. Іншу не хоче.
Почали їсти з 1 року. Він не хворіє - це найбільший плюс. Буває нежить, а так все чудово.- Достоинства:
- В.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша. Дитині подобається
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Діткам подобається
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупала по акции очень классная смесь
- Достоинства:
- Хороший состав
- Недостатки:
- Дорого без акции
- Алёна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самая лучшая смесь , перепробовали очень много , но именно Nan только и подошла
- Достоинства:
- Насыщенна множеством микроэлементов , и сладковата на вкус,не горчит как - Нутрилон
- І М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща суміш
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З самого народження використовуємо NAN Supreme, ніколи не було проблем. Дитина їсть з задоволенням. Також подобається склад суміші. Дякую розетки за постійні знижки.
- Достоинства:
- Склад
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Смак, насичення вітамінів.
- Недостатки:
- Не було
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш дуже смачна і немає проблем зі травленням, животик не болить купували від 1 потім 2, а зараз уже на 3 і нема ніяких проблем. Рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Смачна
- Мирослава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожаем эту смесь. Начинали с единички, прошли все этапы, и уже почти год с удовольствием кушаем троечку. Имеет приятный вкус и позволяет нашей малоежке набирать вес. Большое спасибо Розетке за акции :)
- Достоинства:
- Вкус, ребенок набирает вес
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую суміш чудова, дитині подобаю
ється, а саме головне ситна. Мы пробували різні суміші но ця найкраща, від неї шлунок працює добре!!! Купуємо постійно на розеткі- Достоинства:
- Ситна, не болить животик
- Недостатки:
- Немає все супер
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволені, дитина погано переносить білок коровячого молока, тому ця суміш нам підійшла ідеально. Беремо тільки в розетці, постійно є акції.
- Тамара Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Харченко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наш малыш вырос на Нан Супрем. Единичка и двойка были отличные, всем очень нравились. Купили первую банку тройки и разочаровались. Горчит гораздо больше чем первые два уровня. Малыш стал менее охотно пить смесь. Доели банку и перешли на Нан оптипро тройку. До этого ни одной баночки другой смеси не покупали, только супрем.
- Достоинства:
- Хороший состав
- Недостатки:
- горчит ощутимо больше двойки и единички
- Заикина Е***
Может на солнце/на складе долго лежала. Или срок годности на подходе
- Надежда Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заменили смесью коровье молоко. Достоинства смеси перед коровьим молоком - сделана из качественного молока, олигосахариды (бонус к иммунитету) и пробиотики, витамины, минералы, соответствующие возрастным потребностям. Без сахара и сахарозаменителей. Нежный вкус - ребёнок пьёт с удовольствием. Хорошо разводится - без комочков. Часто бывают скидки)
- Достоинства:
- Состав
- Анна Б***Продавец: Rozetka
Суха суміш NAN 3 Supreme Pro приємно здивувала своїм корисним, збагаченим складом - вітамінами, олігосахаридами та пробіотиками. Донечці до смаку, скарг з боку ШКТ не спостерігалося, обійшлось без алергії. Насичення чудове та приходить швидко, аромат приємний, консистенція однорідна, без домішок та грудочок. Банка для зберігання зручна, практична. Правда ціна дещо кусається, але здоров'я дитини на першому місці при виборі якісної суміші.
- Достоинства:
- Якісний склад
- Недостатки:
- Ціна висока
- Марина С***Продавец: Rozetka
Гарна суміш, класний склад
- Достоинства:
- Склад
- Христина О***Продавец: Rozetka
Дуже добра суміш. Чудово розчиняється не викликає алергії. Дитина їсть із задоволенням. Рекомендую
- ЮліяПродавец: Rozetka
Дуже сподобалася суміш
- Достоинства:
- Гарний склад, без пальмової олії
- Губська О***Продавец: Rozetka
Нажаль нам не підійшла дана скміш, можливо тому що дуже чути омегою.
- Достоинства:
- На смак добра
- Недостатки:
- Пахне омегою
- Абрамова Н***Продавец: Rozetka
я дуже задоволена! Моя донька пʼє суміш перед сном, і просила вночі. Бо схоже не наїдалася, з сумішю NANcми нарешті спимо всю ніч!
Увесь час моя донька їла лиш одну (іншого виробника) суміш, і я трохи переживала не захоче нову, але ж ні. Суміш дуже смачна і поживна! Донька із задоволенням її смакує. Дуже жалкую що раніше не давала її дитині.
Бо вона має дуже гарний склад, комбінацію пробіотиків B. Infantis та B. Lactis!
Пакування гарне! Зручна металева банка, з кришкою та мірною ложечкою!- Достоинства:
- Зручне пакування! Чудовий склад та відсутність пальмової олії у складі.
- Марина С***Продавец: Rozetka
Гарна суміш, дитина їсть із задоволенням , упаковка герметична, гарно переварюється у дитини
- Достоинства:
- Гарний склад
- Елеонора Г***Продавец: Rozetka
Суміш "NAN SupremePro 3 дуже добре підійшла дитині. Суміш гарно розчиняється та має гарний смак,дитині вона смакувала. Налагодився сон.Після куштування суміші залишилися тільки гарні враження. Суміш з досить гарним складом, тільки NAN і користуємось.
- Достоинства:
- Відмінний склад
- Недостатки:
- не виявлено
- Людмила Л***Продавец: Rozetka
Спробували суміш Нан сподобалось по смаку і сподобався склад
Рекомендую цю суміш- Достоинства:
- Юлия К***Продавец: Rozetka
Непогана суміш, але дитині не сподобалась через якийсь присмак трави. При скисанні перетворилась на білу піну.
- Достоинства:
- Склад
- Недостатки:
- Трав’яний присмак
Представник постачальникаДобрий день, Юліє! Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва наша продукція проходить систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.
Якщо у вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, ви можете звернутися на нашу Лінію турботи: 0 800 50-06-04 для консультації або написати нам на сторінку NestléBaby в Facebook. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!
- Екатерина Б***Продавец: Rozetka
Суміш підійшла дитині. Дуже гарний склад. Будемо використовувати її і надалі.
- Достоинства:
- Суміш підійшла дитині. Дуже гарний склад. Будемо використовувати її і надалі.
- Тетяна Ш***Продавец: Rozetka
Хороша суміш, чудовий бренд.
Гарно та надійно запакована.- Достоинства:
- Зручна банка, корисні мікроелементи
- Олена К***Продавец: Rozetka
Дуже хороший склад, приємна на смак, дитині дуже сподобалася
- Достоинства:
- Хороший склад
- Алина Л***Продавец: Rozetka
Мої діти перепробувавши багато сумішей. В мене троє діток, тому можу назвати вже себе експертом) Ця суміш маж гарний смак, немає рибного запаху. Це для мене важливо.
- Достоинства:
- Гарний смак
- Анастасия А***Продавец: Rozetka
Це найкраща суміш, яку тільки пробували. З народження у нас було більше 5 різних сумішей, але найкраще підійшов лише NAN, тому і після року даю дитині лише його, щоб догодовувати вночі, так ми спимо краще.
- Достоинства:
- Найкраща суміш, яку пробували
- Анастасия Д***Продавец: Rozetka
Дитині дуже сподобалась суміш, наїдався нею, ніяких побічних реакцій не було, стул в нормі. Склад чудовий, все супер)
- Достоинства:
- Висока якість
- Алёна К***Продавец: Rozetka
Чудова суміш
- Достоинства:
- Гарний склад
- Недостатки:
- Не знайдено
- Оксана О***Продавец: Rozetka
Доброго дня, хочу залишити цей відгук, моїм дівчаткам 1,3 вживають суміш з народження і з самого початку наш вибір впав на NAN. До цього часу вони вживали NAN opti pro, але цього разу пробували NAN SupremePro 3 для харчування дітей від 12 місяців. Це новинка, про яку я тільки дізналась, але це дійсно скарб для дітей. З цією сумішшю у нас не було ніяких проблем з животиком, та дітки дуже гарно нею наїдалися та спали всю ніч.
Ця суміш дуже гарна за своїм складом, містить багато кальцію, а також тут міститься особливий пробіотик, який позитивно впливає на імунітет та ріст дитини, розвиток кісток та когнітивний розвиток.
Тому моя щира рекомендація, що ця суміш ідеально підходить для доповнення здорового харчування малюка.- Достоинства:
- Гарний склад, зручне пакування