- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший освіжувач і на довго вистачає!
- Достоинства:
- Запах чимось похожий на вишню
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я заказала квітуча сакура, а дали вишню
- Недостатки:
- Не той товар
- Чумаченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені його просто не поклали в посилку. Номер замовлення 877931173. Все прийшло, крім цієї позиції.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальный запах, цветочный
- Достоинства:
- Надолго хватает
- Недостатки:
Представник постачальникаМарино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На довго вистачає, приємний запах, добре перебиває неприємні запахи.
Представник постачальникаКостянтине, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Никита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный запах!!!
Всем советую- Достоинства:
- Хороший стойкий запах
Представник постачальникаНікіто, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Дарья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное средство, рекомендую
Представник постачальникаДаріє, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда Air Wick
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний запах та дизайн.
- Достоинства:
- Стійкість
- Недостатки:
- Для мене немає.
Представник постачальникаОлено, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Air Wick
- Заячук І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все влаштовує
- Достоинства:
- Перебиває запах
Представник постачальникаІване, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Освіжувач безперечно чудовий.
- Достоинства:
- Має приємний аромат, зручний у користуванні, економний! Раніше вже був такий самий освіжувач ,- слугував більше року при щоденній експлуатації.
- Недостатки:
- Доставка зовсім без упаковки. Просто балончик відкритий і доступний всім бажаючим освіжити повітря по дорозі до покупця, помацати, подряпати , плюнути і т.п. Це неприємно.Врахуйте, будь ласка.
Представник постачальникаОлено, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово, швидко нейтралізує запах
- Достоинства:
- Стійкий
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлано, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий, гарно та миттєво нейтралізує запахи та залишає примний аромат свіжості
Представник постачальникаВіро, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Air Wick
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємний запах, надовго вистачає.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Ціна )
Представник постачальникаЮрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Air Wick
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах.
Представник постачальникаЛарисо, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Безводи
- Недостатки:
Представник постачальникаДмитре, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій улюблений освіжувач повітря. Його дісно вистачає надовго.
- Достоинства:
- Квітуча вишня forever!
- Недостатки:
- Нема.
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Лілія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніжний, легкий аромат! Рекомендую!
Представник постачальникаЛіліє, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все добре
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат, смачненький) класний дизайн флакону)
- Достоинства:
- Класний запах
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний освіжувач.
Представник постачальникаОлено, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
- Антонина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший освежитель.
- Достоинства:
- Насыщенный запах.
- Недостатки:
- Нет.Рекоендую.
Представник постачальникаАнтоніно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний не приторний аромат
- Достоинства:
- Вистачило майже на 2місяці
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДмитре, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лайк
- Недостатки:
Представник постачальникаВіталію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
Представник постачальникаВолодимире, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Air Wick
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий освіжувач, гарний запах
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный аромат.
- Достоинства:
- Распыляет экономно.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для тих хто любить солодкі запахи. Достатньо одного пшику, аромат по всій квартирі.
Представник постачальникаВІкторіє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
сплошное разочарование= запах приятным нельзя назвать даже с большой натяжкой
Представник постачальникаТетяно, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Хотіли б порекомендувати Вам звернути увагу на інші аромати з колекцій Air Wick.
Упевнені, що Ви обов'язково знайдете той аромат, який Вам сподобається!
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Air Wick
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно користуємся цією маркою. Чим далі, тим дорожче, але- вистачає на довго, достатньо одного пшика, знищує неприємний і залишає приємний аромат.
- Достоинства:
- Довге користування
- Недостатки:
- Дорого
Представник постачальникаОксано, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний
- Достоинства:
- Економно розпилює, прибирає запах
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаІрино, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Air Wick
- Виталий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна - якість
Представник постачальникаВіталію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все пройшло чудово. Дякую.
Представник постачальникаОлександре, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Освіжувач вартий своїх грошей. Розприскувач у нього - якісний і довговічний. Аромат - спочатку ніби занадто різкий, але "післясмак" від нього (як і у дорогих парфумів) потім дуже приємний і стійкий, тримається довго.
- Достоинства:
- Гарний зовнішній вигляд, якісний розприскувач, стійкий приємний аромат
Представник постачальникаНаталіє, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Air Wick
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий освіжувач, найулюбленіший нашої сім'ї.
- Достоинства:
- Довго тримає гарний запах
- Недостатки:
Представник постачальникаОлесе, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Олександра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд.)
Представник постачальникаОлександро, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Занадто солодкий як на мене, але все ж приємний аромат
- Достоинства:
- Не залишає краплинок на поверхні, стійкий
Представник постачальникаСвітлано, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Air Wick