Отзывы покупателей о Защитные перчатки Verto синтетическая кожа, р.9, зеленый (97H121)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Виктор С***
  • Роксолана

Гарно виглядають.
    Не для брудної роботи - так як на долоні вони з матеріалу схожого на замш. Очікували трохи інші.

Достоинства:
    Гарно виглядають, зручні
    Недостатки:
    Ще не виявили.
  • Гах О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 10

Рукавиці хороші, зручні, але при проведенні вдома будівельних робіт протерлись десь на 5 день. Для не важких робіт не поганий варіант.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Не стійкі до великих навантажень
  • Станіслав Б***

Для будови слабоваті

• Микита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 10

Зверху матеріал просвічується. Якшо коротко і чесно, краще купити дві пари рукавиць в крапку за 10грн і просто одіти їх одну на одну, повірте, це буде краще і надійніше, ніж ці рукавиці) після того як я їх побачив, я вже не впевнений шо в них можна робити, шоб вони не порвалися, траву щіпати хіба, в саду порпатися зними важковато, їх легко пробивають голки квітів чи дерев) Зверху матеріал це просто сітка, пилюка і пісок легко проходять, про воду, масло чи щось рідке я вже мовчу) Про використання зимою навіть не думайте) Рукавиці розтягуються в сторони п овсій довжині, але вверх вони вже не тягнуться)
    Вони одношарові, тобто і зверху і знизу це по-одному матеріалу, хіба в районі долоні ще є поролоновий помякшувач, якраз там де вони прошиті) Нитка здається сама проста і розмокне вона швидко) Я розчарований, бачив би їх в живу, точно б не купив, своїх грошей не вартують) Шось переносити чи там город скопати піде, більш "важка" робота їх злякає) Кожному своє, як то кажуть) Пошиті в КНР, хотя фірма Польська

Достоинства:
    Вроді нормально пошиті, чорний і зелений матеріали між собою зшиті добре, зазорів і косяків немає, але чи довго протримаються.
    Недостатки:
    За таку ціну я очікував куда більшого
  • Вячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 8

Перчатки понравились. Но постепенно рвуться - нитки не держат

Достоинства:
    Удобные, приятные не руках, хороший кожзам
    Недостатки:
    Слабые нитки. Расходятся швы
  • Валера К***

Отличные перчатки рекомендую

• Смаглюк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 10

Очень удобные, можно брать.

Достоинства:
    Удобные
  • Богдан Д***

Хороший пошив, матеріал.

• Sergey A***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 10

отличные перчатки для садовых работ (можно также использовать, например, при ремонте автомобиля, шиномонтаж итд). они тонкие, что дает возможность делать более точную работу, но при этом прочные. рекомендую. обзорное видео прикрепляю. доставка розетки - всегда на высшем уровне. перед приездом прозванивают. в день подвоза товара уведомляют. #мояраспаковка

Достоинства:
    качество пошива, удобные, точный размер, для садовых работ/ремонта авто
  • slavaNBA
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 10

Перчатки суперские. рука в них не потеет. По началу надо привыкнуть к тому что они будут давить и мелкую и точную работу в них не будет удобно делать. Как раздадутся - вообще сказка! Хоть саморезы закручивай хоть провода крути, хоть реж и пили. Буду брать вторые про запас.

Достоинства:
    Отличный материал, износостойкость и хорошая защита рук
    Недостатки:
    По началу - жмут
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 10

Перчатки выше всяких похвал...кожзам выглядит надёжным. Взял себе 10", а супруге 8"...

• Андрей Ц***
    Продавец: Rozetka. Размер: 8

После получаса работы швы розлезлись. непрактичные швы. это всетаки перчатки для работы.

Достоинства:
    Красота
    Недостатки:
    Швы строченные тонкой ниткой