Отзывы покупателей о Подгузники Pampers для плавания Splashers Размер 5-6 (14+ кг) 10 шт (8001090728951)

Оценка пользователей 3.42/5
  • Оля Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Зовсім безтолковтй підгузок. Поки дійшли до водойми а це 7 хв часу, донька 1 раз попісяла і одразу шорти мокрі. Не тримають усередині взагалі!!! Неодноразово. Хагіс явно в цьомі плані лідер!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Навіть невеликий об'єм рідини одразу протікає. До пляжу сухим не дійти. І вода з водойми так само одразу проникає в підгузок. Так враження наче я на дитину прості труси наділа а не підгузок.
    • Дарья Б***

Перед використанням варто було ознайомитись із функціоналом даного товару. Ці підгузки не розраховані на утримання рідини всередині, тобто сечі, аналогічно не розраховані на утримання води зовні. Основна задача підгузку для плавання — це утримання твердих випорожнень. Адже сама будова підгузку створена таким чином, аби не вбирати в себе воду.

Представник бренду

Добрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
      У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.

• Валентина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Не справляються зі своєю задачею, брала на дитину 16 кг. Швидко набрали воду. Не зрозуміла взагалі в чому їх користь. Можна було звичайний памперс одягнути.

• Дарья Б***

Дані підгузки розраховані на те, щоб утримати тверді випорожнення вашого малюка. Якби структура цього товару була така само як і у звичайного підгузка, він за секунду увібрав би в себе рідину і перетворився на величезний мішок із наповнювача.

Представник бренду

Добрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.

• Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Покупала как для бассейна, так и в отпуск на море. Очень удобно, нет раздражений на любимой попке сынишки, не пропускает в водоем содержимое, не разбухает. Даже пробовала выкрутить и посушить, можно использовать дважды. Рекомендую и качество и цена отличные.

Достоинства:
    удобно как в бассейне так и в море, качество, цена
  • Любомир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Купляли на відпустку з дружиною хороші якісні і не пропускають !!!

Достоинства:
    Якість
  • Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Задоволена на всі 100, зручні, дитині комфортно. Зі своєю задачею справляються, головне правильно підібрати розмір.

Достоинства:
    Брала різних фірм трусики для плавання, однак даною фірмою найбільш задоволена.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Клименко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

вообще не поняли как они работают: что в бассейне, что в аквапарке подгузники набирались сразу воды и когда ребенок писял, то они уже ничего не впитывали.
    на 17 кг брали номер 5-6 (14+ кг). может нужен был размер меньше, чтоб плотнее сидели

Достоинства:
    делают вид, что удерживают мочу))
    Недостатки:
    собственно не выполняют своей функции
      Представник бренду

Добрый день Елена! Возможно проблема в неправильно подобранном размере. Если же размер подобран правильно, и трусики сидят хорошо, а проблема остается, пожалуйста, сообщите об этом в Службу потребителей P&G.

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

За день, так і не зрозуміла в чому цимес цього девайсу. Після нетривалого купання великий водяний "баул" між ногами, вони мокрі як в середині, так і назовні. Якщо Недайбоже©, дитина в ньому навіть сухому між/перед купаннями, готуйтеся що воно не втримає сечу, коли дитинка вирішить в нього надзюрити. Тому я маю великі сумніви, що в ньому, під час купання дитини, сеча не потрапить у воду. Тобто нашо воно, якщо звичайні плавко-труси можна просто в разі чого випрати і висушити на осонні?*
    * це риторичне питання

Недостатки:
    пропускають сечу, під час купання набирають воду, звичайні труси не гірші за них
      Представник бренду

Доброго дня Наталія! Проблема протікання підгузка може бути пов'язана з неправильно підібраним розміром. Слід пам’ятати, що у всіх діток індивідуальні форма і будова тіла, тому іноді не слід орієнтуватися на рамки ваги, зазначені на упаковці, а замість цього cпробувати сусідні розміри. Проблеми утворення мокрої грудки між ніжок малюка дійсно не повинно бути. Якщо у вас залишилися трусики (підгузники) з цієї упаковки, будь ласка, повідомте про це в Службу споживачів P&G.

• Елена Щ***

Наверное вам они большие, я выбирала между 5-6 и 4-5 и взяла 4-5 . И взяла разные и Либеро и Хагис эти были самые лучшие для бассейна. И подгузники для бассейна нужны в первую очередь чтоб ребенок если сходил по большому, его кал не плавали по всему бассейну.

• Татьяна Ф***

Все супер. Нам понравился товар

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Придбали їх для купання в басейні.
    Так склалось, що звичайні памперси "для сну", чи як їх ще називають, закінчились акурат в день виїзду з готелю. Інших, окрім сплешес не залишилось.
    Вдягли на дитину і поїхали трансфером в аеропорт. Дитина сиділа у мене "на руках". За годину я відчув мокроту, і подумав, що від контакту тіло-тіло ми просто спітніли. Яке було моє здивування, коли я виявив що сиджу обпісяний з живота до колін. А попереду ще 12 годин дороги а я весь мокрий. Ці памперси взагалі хоч щось вбирають? У мене дитина пісяє з інтервалом приблизно в 1 годину. Тобто після одного пі-пі ми сиділи мокрі.
    На щастя трансфер робив зупинку біля супермаркету, де й придбали звичайні підгузки, і надалі дорога була сухою і комфортною. А ми приблизно за 2 години висохли.

Не раджу їх нікому. Якщо вони так "ефективно" вбирають, то все потрапляє в басейн. Тобто сенсу від цих підгузків рівно нуль.
    Тому краще купайтесь в самих звичайних плавках.
    Засмагайте, відпочивайте, набирайтесь здоров'я і будьте щасливими!

Достоинства:
    Ніяких, хіба-що вони "не набухають"
    Недостатки:
    Абсолютно всі характеристики цього продукту незадовільні
    • Євгенія

Не могу быть уверена, но все подгузники, какие нам попадались были такими же. Пришли к выводу, что подгузники для воды - сделаны как фильтр, чтобы во внутрь подгузника не затекло ничего и не заплыло никого, и, соответсвенно , чтобы ничего не выплыло наружу. Что касается материалов, у нас не появилась сыпь, как от других, не менее популярных, марок.

• Анна Х***

Подгузники для плавания не впитывают мочу. Их цель наоборот, чтобы вода не впитывалась. Если бы они впитывали воду, в бассейне подгузник бы намок и весил 3 кг

Представник бренду

Доброго дня Сергій! У разі протікань варто звернути увагу на розмір підгузника. Переконайтеся, що манжети на ніжках розправлені, а поясок щільно застебнутий. Але якщо розмір підібраний правильно, і підгузник сидить добре, а проблема залишається, будь ласка, повідомте про це в Службу споживачів P&G за телефоном 0 800 505 000 або через форму на сайті ссылка.

• Сказко А***

Нам понравился. Рекомендую.

Достоинства:
    Легко одевать. С ним можно плавать ребенку в море
    Недостатки:
    Он не подгузник для сна )). Не впитывает как обычный подгузник
  • Акиншина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

ожидала большего, но не самый худший результат, воду постоянно нужно отжимать снаружи потому что набирается

Достоинства:
    не много лучше обычного
    Недостатки:
    внешне памперс набирает не много воды
  • Екатерина П***

Просто супер)
    Лучше , чем памперсы других фирм однозначно ! Попробовали , теперь перейдём на них)

• Людмила
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Подскажите, на какой вес ребёнка рассчитаны подгузники ? В описании указано 12-17 кг, а на фото на упаковке - 14 ?

• Наташа
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Качество супер, они не протекают, подходят под размер указанного веса, рекомендую