Отзывы покупателей о Стекло защитное Armorstandart Pro Apple iPhone 14 Pro Max (ARM61970)
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Досить не погане скло,підійшло за розміром .
Представник постачальникаДоброго дня, Екатерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скло дійсно трохи замале, але це не мінус! Якби воно було на весь екран - то бампер (протиударний чохол) просто зачіплювався б за краї. Бампер рухається! Він би піддів край скла і зняв його! Скло протрималось на телефоні 7 місяців активного користування, це коли людина тримає телефон 15 годин на добу. Купували разом з цим бампером:
ссылка
Ідеальне поєднання.- Достоинства:
- якість, витривалість
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Креховець Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не рекомендую купувати. Скло дійсно на весь екран не підійшло і є прогалини побоках. Якщо трісне там то толку від скла не буде
- Достоинства:
- Міцне скло
- Недостатки:
- Скло не лягло повністю на екран
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Зверніть увагу що форм-фактор скла - плоский. Скло закриває максимально всю можливу плоску поверхню екрана до заокруглень для можливості використовувати його з чохлами. З повагою команда ArmorStandart.
- Льолік Б***
Команда ArmorStandart, нащо ви пишите маячню! Ви написали у характеристиках товару та у описі, що ваше скло менше ніж екран? Ні! І навіщо ви тоді тут пишите, про "форм фактор" якщо ваше скло навіть не покриває плоску частину екрану!? Я вам фотографії надіслав, подивіться!
Взагалі не зрозуміло, чому Розетка продає це? Люди купують, приклеєють, бачать, що воно замале, і що їм потім робити? Виж кажете, що товар бувший вжитку тож гроші не повертаєте. Але ж ви продаєте негодний товар! Ганьба вам!
- Тім К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ви підвели мене. Дитина попросила наклеїти скло та передати йому телефон. Перед відправкою почав клеїти скло, а воно маленьке. Хоча на коробці вказано модель iPhone 14 pro max.
- Достоинства:
- Жодних переваг немає і бути не може - стелко маленьке.
- Недостатки:
- Скло маленьке, відповідно воно не захищає частину екрану і виглядає потворно.
Представник постачальникаДоброго дня, Тім! Зверніть увагу що форм-фактор скла - плоский. Скло закриває максимально всю можливу плоску поверхню екрана до заокруглень для можливості використовувати його з чохлами. Рекомендуємо Вам скло яке закриває весь дисплей з усіх боків- ссылка. З повагою команда ArmorStandart.
- Тім К***
Представник постачальника, подивіться на фото - там ваше скло використовується с чохлом! І там щілини між чохлом та вашим склом. Тому не зрозуміло, що ви пишите.
Шановні покупці, я вам не раджу це скло. Воно замале, і не має значення, що пише цей представник. Скло просто замале! На фото ясно видна шілина між склом та чохлом. - Льолік Б***
Агов, Представник постачальника! Чому мовчите? Нічого не можете придумати у своє виправдання? Як так можна, продавати неякісне подєліє і робити вигляд, що все добре. Ганьба вам та Розетці, що дозволяє промишляти тут несумлінним продавцям!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже задоволений роботою Розетки.
- Достоинства:
- Зручнісь, швидкість, якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подобається скло данної марки. Не на перший телефон ставлю саме їх (до цього таке ж скло ставив на iPhone 13 pro/12pro/11/Xr).
Ціна = якість.- Достоинства:
- Легка поклейка; Міцність скла після падінь
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нравятся стекла данной торговой марки.
Очень легко клеятся и со временем не пузырятся.- Достоинства:
- Легко установить
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.