- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Користуюся даним засобом уже 2 місяці. У нас правда ніколи такий не зустрічався мені(купував у Німеччині), це мабуть прем'єра даного типу фініша). Скажу чесно, різниці у якості миття посуду між Finish Quantum Max і цим заявленим я не замітив. Що при першому засобі, що і при другому ополіскувач не використовував(сіль використовується завжди) і розводів після миття не було. Особисто моя думка: різниця в упаковці і формі самих таблеток.
- Достоинства:
- Класний миючий засіб, з своїми завданнями справляється. Рекомендую до покупки, при теперішній акції.
- Недостатки:
- На мою думку, нічого нового у цьому засобі не має(принаймні я не помітив), так просто нова стильна упаковка, такий собі маркетинговий хід)
Представник компаніїТарасе, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Беру не перший раз, але не розуміла чому не тягнеться рука щоразу до них... І ось сьогодні зрозуміла - запах. Дивний запах і мені він неприємний. З миттям посуду засіб справляється добре, претензій не має.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35
Досить довгий час користуюсь саме цими таблетками, відмивають відмінно. Пробував інші більш дешевші "all in one", somat, somat gold, але від цих квантум найбільше задоволення. Весь час купую під різні акції, до недавнього часу вигідніше було в мегамаркеті, цього разу в розетці)
- Достоинства:
- Ціна по акції, якість миття посуду
- Недостатки:
- Уважно дивитися щоб не потрапила бодай крапля води в упаковку, починають злипатись між собою таблетки, потім не роздереш)
Представник брендуСергію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам подобається наша продукція!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Оставляю отзыв только потому что !первый раз! розетка упаковала настолько качественно , что этот товар, который и сам не бьется пришел в коробке с наклейками "осторожно хрупкий товар" , коробка габаритная и набита вся уплотнителем, что бы товар не летал по ней! более того каждую упаковку еще и картоном с обеих сторон уплотнили !!!!! Мне так розетка электронику никогда не присылала! После оформления заказа и доставки в Харьков прошло 2 дня. За два дня раньше розетка неудосуживалась даже бывало позвонить, не то что доставить! И о ценах, вроде товар оригинальный, но почему то цены низкие, удивительно для розетки. В общем в этот раз , твердая 5!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Без соли оставляет разводы
Представитель компанииОлег, спасибо за выбор нашей продукции! Пользуйтесь с удовольствием!
- Гость
Я хотел прочитать про финиш, а не про резетку
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Не була у захваті від цих капсул, вони дійсно деколи не до кінця розчиняються і часом не відмивають посуд прям на 100% ідеально. Але купила зараз фрош, що навіть дорожчий, і зрозуміла, що таке погані капсули. Тепер тільки фініш квантум.
Представник постачальникаАнно, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда FINISH
- Павлішина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Купили посудомийну машину вперше, тому й таблеток набрала різних, підбираю найкращі. Поки Фініш найкращі. Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаЮліє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- ФедорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Вигідно, якщо купувати по акції. Купую не в перше і не в останнє.
- Достоинства:
- Чудова якість
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35
Всегда беру по акции, отлично моют и ни разу не подвели
- Достоинства:
- Качество и цена
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмила, спасибо за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Лучшие таблетки. Не нужен доп ополаскиватель. Но вот соль все же нужна для. Моют отлично.
Представник брендуСергей, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку!
- Шмелева А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35
Хочу дополнить свой отзыв . Испробовала эти таблетки - они потрясающие , лучшие из всего, что я пробовала ранее. Отмывают на ура . По Акции, однозначно , буду брать ещё . Цена вполне адекватная
- Достоинства:
- Акционная цена . Качество . Очень довольна . Лучшие
- Недостатки:
- Не обнаружено .
Представитель поставщикаАнгелина, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Беремо ці капсули не вперше якість супер, ополіскувач не потрібен, рекомендую
- Достоинства:
- Чудово миє
- Недостатки:
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда FINISH
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35
Лучшие капсулы, проверено опытом и неудачными покупками у других производителей
- Достоинства:
- Посуда очень качественно вымыта, нет постороннего запаха
Представник постачальникаОльга, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Навіть не звернув увагу що в подарунок іде очисник, акційна ціна і так радувала, був приємно здивований коли отримав
- Достоинства:
- Миє дуже добре, посуда приємно скрипуча на додик після миття
- Недостатки:
- Новий форм-фактор трохи тяжче власить в комірку для капсул, кубики поміщались легше
- Дубина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35
Отличные таблетки. Реально намного лучше других.
- Достоинства:
- Отмывают все
- Недостатки:
Представитель поставщикаЛариса, спасибо за ваш отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35
#мояраспаковка
Супер таблетки, понравились, запах не резкий, блеск виден, отмывает хорошо. Но не отмыло на дне каструли было тесто от пельменей, которое осталось при варке. В целом понравилась новинка.
Представитель компанииНаталья, благодарим за ваш отзыв и за выбор продукции Finish!
- тамара ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Моет отлично, следов на посуде не оставляет, доставка быстрая, спасибо Розетке
Представник постачальникаТамаро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Сподобались мені ці капсули. Посуд сяє.
- Достоинства:
- Комбінований склад капсули дає гарний результат - чистота, без розводів, приємний запах.
- Недостатки:
- Не бачу
Представник постачальникаІрино, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда FINISH
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Товар повністю себе виправдовує! Подушечки не пошкоджені. Дуже гарно пахнуть. Відмивають посуд ідеально
Представник постачальникаЮліє, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда FINISH
- Убогая И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Користуюсь постійно, відмиває посуд добре.
- Достоинства:
- Якість капсул влаштовує.
- Недостатки:
- Залишковий запах
- Пащенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35
Отмывают всё просто супер! Посуду после них блестит Я очень довольна !
Представник постачальникаИнна, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35
Средство супер,ждала акции и сразу заказала да и плюс подарки то что нужно, отмывают все на ура блеск супер!!!!!
- Достоинства:
- Акции,посуда идеально чистая и блестит
- Недостатки:
- Их нету
Представитель поставщикаСветлана, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Заказал две упаковки, показалась очень привлекательная цена, но на НП получил 4 упаковки по 60 шт. Вот это акция, за 900 грн 240 таблеток такого средства, реально шара. Теперь надеюсь, что не подделка )
- Достоинства:
- Качество, цена
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Капсули для миття посуду в посудомийних машинах FINISH Quantum All in 1 80 шт (5908252011490)
- Недостатки:
Представник постачальникаСергію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Миє добре. Навіть лоточки. Капсула розчиняється повністю. Завжди використовую додатково ополіскувачі, тому на посуді розводів нема.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представник постачальникаГанно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120
Хороші таблетки. Рекомендую
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда FINISH
- Ярик Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60
Якісні. Нічого надприродного. Топ за ті гроші
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаЦінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда FINISH
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Беру вдруге, сподобались
Представник постачальникаОльго, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Якість
Представник постачальникаОлексію, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Хороші капсули будем брати тепер їх постійно
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Дуже добре вимиває посуд від жиру
- Достоинства:
- Не залишається на поверхні посуду
- Недостатки:
- Але має запах посуд після миття
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Якщо після використання засобу для миття посуду залишається запах, рекомендуємо використовувати більш довгу програму миття або функцію додаткового ополіскування.
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Finish
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Одні з найулюбленіших таблеток для миття посуду. Хто б не казав,що порошками користуватися вигідніше,але мені подобається якість миття саме дорогих( якісних) таблеток,коли кожного разу отримуєш бездоганний результат. А якщо купувати за акційною ціною,то це ще й не дорого))
Представник постачальникаНаталіє, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH
- Марина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Ці капсули беру постійно, вони чудово вимивають увесь посуд. Класно коли є такі пропозиції акційні із нормальною ціною. Вартість однієї капсули складає 5,3, тож це варте того щоб загрузити посуд і отрмиати чистий.
- Достоинства:
- Якість капсул і ціна
- Недостатки:
- відсутні
Представник постачальникаМарино, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Хороші таблетки для миття посуди. Якщо брати по акції то хороша ціна
- Достоинства:
- Чисто вимиває, немає запаху
Представник постачальникаСтасе, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Дуже гарно вимивають посуд. Використовую для дуже брудного (ришітки з газової плити, або посуд який ніколи не мився в посудомийній машині)
- Достоинства:
- Якісно миє
Представник постачальникаОлександре, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80
Все супер беру вже не перший раз!
Представник постачальникаІване, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Decision